Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook o παλαίμαχος κυνηγός... Τάσος Κελεμίδης ένας κυνηγός έχασε την ζωή του από ανακοπή καρδιάς όταν είδε τον σκύλο του να πεθαίνει από φόλα! Το τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στην περιοχή των Μεγάρων όπου ο άτυχος κυνηγός κυνηγούσε ορτύκια... Να τι αναφέρει ο Τάσος Κελεμίδης στην ανάρτηση του: ΄΄Σημερα στα Μεγαρα στην περιοχη Καβελαρης πεσανε φολες. ενα τουλαχιστον κυνηγοσκυλο εχασε την ζωη ....αλλα και ο ιδιοκτητης του απο το σοκ υπεστη ανακοπη.....τα τερατα υπαρχουν και περπατανε διπλα μας.....ολα αυτα για ενα ορτυκι.......Δεν μπορω να πιστεψω οτι εχασε ενας ανθρωπος την ζωη του διοτι κυνηγουσε νομιμα.΄΄ -Δυστυχώς η παράνομη και εγκληματική και πρακτική ορισμένων να τοποθετούν δηλητηριασμένα δολώματα αυτή την φορά είχε και ανθρώπινο θύμα, έστω και έμμεσα

Αντώνης Πετράκης λεγόταν ο άτυχος άνθρωπος και κυνηγός βεβαίως.Εφαγε φόλα το σκυλι του και πέθανε πάνω στο τιμόνι απο τη στενοχώρια του,σύμφωνα με δημοσίευση στο Facebook,που έκανε ενας παλιός γνωστός όλων μας,ο Μάνος Σκριβάνος.Ήταν και φίλοι απο οτι ανέφερε.
Κρίμα τον άνθρωπο,κρίμα πολύ κρίμα,ειναι πολυ τραγικά τέτοια περιστατικά.
Το μονο που με παραξενεύει στην ολη κατάσταση,λενε οτι έφαγε φόλα στην περιοχή Καβελαρης Μεγαρων και επειδή καθε χρόνο κυνηγάω εκει κοντά και εγω ορτύκια,πως κυνηγούσαν πριν τις 15 του μήνα; Αφού ο Καβελαρης ειναι ορεινό μέρος,πιο ορεινό απο κεί που παω εγω και ξερω οτι εκει το κυνήγι ανοίγει 15/9..

Κρίμα για τον άνθρωπο ρε παιδιά... Καλό του ταξίδι μαζί με τον σκυλάκο του...

Σήμερα πήγα στη θάλασσα για κανένα πέρασμα. Αρκετοί κυνηγοί. Το απόλυτο μηδέ. Κυριολεκτικά δεν ακούστηκε ούτε μια τουφεκιά...

Πράγματικα ειναι χωρις λογια οι αχρηστοι που βαζουν τις φολες.:mad:
κ δω κινδυνεψαμε να χάσουμε ανθρωπους που δηλητηριαστικαν μετα που ηρθαν σε επαφη με εμετο που εκαναν τα σκυλια τους καθως προσπαθουσαν να τα σωσουν:mad:

σημερα ολα εδειχναν για μια πρωτη καλη πασα.
φαινετε όμως οτι οι κρακτες θα τα μαζεψαν αλλου.
τις προηγουμενες μερες φανηκαν λιγα πουλακια αρεα κ χτες μπηκαν λιγα τρυγονια.
ωστοσο σημερα τιποτα.

μια φερμα ομορφη απ την μεγαλη αλλα μακρινη με αποτελεσμα να χαθει το πουλι μεχρι να ριξω αφου περιμενα να ξεκαθαρισει απο τα σκυλια.
αλλα δυο δεν δέχτηκαν φερμα.
πολυ νευρικα εφευγαν μπροστα στα 10-15 μετρα απι τα σκυλιά.
Ενα μου δωσε τοπο για βολη κ το πηρα.
ωραια ερευνα απο την ποιντερ.
μια χαρα :)

Κρίμα στο Άνθρωπο που έχασε τη ζωή του. Με τις φόλες κάποιοι θέλουν να κάνουν τσιφλίκι τα βουνά, διώχνοντας τους νόμιμους κυνηγούς, είτε για να το μετατρέψουν σε ''πριβέ'' βοσκότοπο, είτε σε ''πριβε'' κυνηγοτόπι λαθραίου κυνηγιού. ΑΛΗΤΕΙΑ.

Κρίμα στον άνθρωπο τσάμπα πήγε και άδικα..:(
Με την ευκαιρία να πω ότι πριν 6 χρόνια περίπου συνάντησα σε κυνήγι περδικας έναν γνωστό με τρία σκυλιά(ποιντερ,επανιελ,βιζλα)Πιάνουμε την κουβέντα κ βλέπω το ποιντερ να βγάζει αφρούς..Να μην τα πολυλογώ παιδιά ο άνθρωπος αυτός έχασε κ τα 3 του σκυλιά αυτή την μέρα..Δεν ξέρω με τι λόγια να περιγραψω πως μπορεί να νιώσει κάποιος που ξεκινάει με τρία σκυλιά ωραία κ καλά για κυνήγι και να γυρίζει πίσω μόνο με τα λουρια..Επειδή έτσι θελουν κάποια τομαρια...kkk..kkk.

καλησπερα απο θασο , καλη σεζον να εχουμε ολοι μας και προπαντος χωρις ατυχηματα, εχθες πηγα για πρωτη φορα για φετος για ορτυκια μιας και οι ημερομινιες πλεον ειναι πονηρες αλλα πολυ χαλια παιδια ουτε μυρωδια και σε ακτινα 5 χλμ δεν ακουστηκε τιποτα, πρωτη φορα τετοιες μερες να μη εχει τιποτα
frownie.png

καλησπερα απο θασο , καλη σεζον να εχουμε ολοι μας και προπαντος χωρις ατυχηματα, εχθες πηγα για πρωτη φορα για φετος για ορτυκια μιας και οι ημερομινιες πλεον ειναι πονηρες αλλα πολυ χαλια παιδια ουτε μυρωδια και σε ακτινα 5 χλμ δεν ακουστηκε τιποτα, πρωτη φορα τετοιες μερες να μη εχει τιποτα
frownie.png
Γειά σου ρε φίλε:)

frownie.png
Καλησπέρα φίλε Βίκτωρα. Χαιρομαι που εισαι καλά φίλε, εδω ειμαστε και τα λέμε, ειναι εδω ολη η παρέα. Ξεκινησες και εσύ την προπονηση για οταν ερθουν οι ρωσίδες σου εεεεεεεε!!!!.sarcastic.
Μην αγχώνεσαι φίλε, πισω είναι ακόμα τα πουλάκια,σε λίγες μερες θα μας πάρεις τα ματάκια με τις φώτο σου. Καλή συνέχεια φίλε, απο εδω θα ρα λέμε.
*Περιμένουμε και κάνα ωραιο βιντεάκι, ξέρεις εσυ. .sarcastic.

Αντώνης Πετράκης λεγόταν ο άτυχος άνθρωπος και κυνηγός βεβαίως.Εφαγε φόλα το σκυλι του και πέθανε πάνω στο τιμόνι απο τη στενοχώρια του,σύμφωνα με δημοσίευση στο Facebook,που έκανε ενας παλιός γνωστός όλων μας,ο Μάνος Σκριβάνος.Ήταν και φίλοι απο οτι ανέφερε.
Κρίμα τον άνθρωπο,κρίμα πολύ κρίμα,ειναι πολυ τραγικά τέτοια περιστατικά.
Το μονο που με παραξενεύει στην ολη κατάσταση,λενε οτι έφαγε φόλα στην περιοχή Καβελαρης Μεγαρων και επειδή καθε χρόνο κυνηγάω εκει κοντά και εγω ορτύκια,πως κυνηγούσαν πριν τις 15 του μήνα; Αφού ο Καβελαρης ειναι ορεινό μέρος,πιο ορεινό απο κεί που παω εγω και ξερω οτι εκει το κυνήγι ανοίγει 15/9..
Οι φολες στα Μεγαρα αλλα και στην ευρυτερη περιοχη των Βιλλιων -Πατερα -Αλεποχωριου -Κιθαιρωνα κτλ ειναι παλιο φαινομενο που δεν σταματησε ποτε
Αλλοι εβαζαν φολες για να διωξουν τους ξενους κυνηγους και αλλοι για αλεπουδες στα αμπελια
Τωρα εξελιχθηκε το θεμα και βαζουν και για τους λυκους
Προσοχη λοιπον οσοι κινειστε σε αυτες τις περιοχες ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα
Ειδικα προσεξτε τους λυκους
Εχουν κατασπαραξει πολλα κυνηγοσκυλα ειμαι παθων και το ξερω απο πρωτο χερι
Κριμα ο ανθρωπος και το σκυλι του
Δυο απωλειες σε μια μερα για την οικογενεια του
Αλητες θελετε βουρδουλα

Εχθές λίγα τρυγονια στην Πάρο και σήμερα λίγα ορτυκια στην Αντιπαρο.
Εγώ εχθές πρωί ήμουν στο λιμάνι του Πειραιά

invia immagini
Μεσημεράκι ήμουν στα γνωστά λημέρια

free image upload
Πρωινό ξεκίνημα. Όλοι ετοιμοπολεμοι

free image upload
Τρία ορτυκακια τελικό αποτέλεσμα.

Ρε συ Γιαννη
Με το χαμερ πας για ορτυκια?
Αμα ειναι να πας για γουρουνι, θυμισε μου να σου δωσω το Λεωνιδας;).sarcastic..yelling..love.

Σε πειραζω φιλε:)
Μπραβο για την καρπωση
Η φωτο με το λιμανι σε βαζει σε κλιμα ταξιδιου παντως:)

Status
Not open for further replies.
Back