Φίλε Γιάννη αυτή είναι η ζωή που γουστάρω απλή τα κυνηγια μου τα σκυλιά μου και καλούς φιλους.Το καλύτερο dvd με κυνήγι ορτυκιου που έχει γίνει.
Αυτό λέγαμε με τον Τάσο πριν λίγο καιρό.
Ο μπαρμπα Νίκος έχει πλέον πεθάνει.
Απλη ναι, αλλα εγινε δυσκολη τελευταια.Φίλε Γιάννη αυτή είναι η ζωή που γουστάρω απλή τα κυνηγια μου τα σκυλιά μου και καλούς φιλους.
Και εμείς οι ποιο μικροί ζοριζόμαστε ακόμα περισσότερο.εγινε δυσκολη τελευταια.
Μπράβο Χρήστο, ωραία φώτο.Τιμήσαμε και τα τελευταία από τα περσινά...
![]()
![]()
![]()
Τιμήσαμε και τα τελευταία από τα περσινά...
![]()
![]()
![]()
Μμμμμμ.... Μου άφησε ωραία γεύση η σαλτσα!Τιμήσαμε και τα τελευταία από τα περσινά...
![]()
![]()
![]()
Τα ορτύκια τα ετοίμασε και τα μαγείρεψε η πεθερά μου. Θα ρωτήσω για τη συνταγή και θα τη γράψω....Χρήστο δώσε συνταγή σε παρακαλώ γιατί θέλω να κάνω έτσι τα πρώτα τρυγόνια της χρονιάς![]()
Ντοματίνι παραγωγής μου!Μμμμμμ.... Μου άφησε ωραία γεύση η σαλτσα!
Πάντως η διακόσμηση δεν παίζεται.
βατράχια απ τα Γιάννενα είναι ρε;;;;;Τιμήσαμε και τα τελευταία από τα περσινά...
![]()
βατράχια απ τα Γιάννενα είναι ρε;;;;;
στα έφερε προχθές ο ακατονόμαστος;;;;;![]()
Κων/νε τα τοπία της Μάνης πρέπει να σου θυμίζουν και λίγο το νησί.Φίλε Γιάννη αυτή είναι η ζωή που γουστάρω απλή τα κυνηγια μου τα σκυλιά μου και καλούς φιλους.
Τσιγαριζοντας μερικά τέτοια ορτυκια φτιάχνεις το καλυτερο ατζεμ πιλαφι του κόσμου.Αφού αμολυσουν τα ορτυκια το λίπος τους στην κατσαρόλα ρίχνεις τα ψιλοκομμενα κρεμμύδια και τα τσιγαριζεις ελαφριά, μετά το ρύζι, κλπ.Τα ορτύκια τα ετοίμασε και τα μαγείρεψε η πεθερά μου. Θα ρωτήσω για τη συνταγή και θα τη γράψω....
Σωστός Γιάννη, ολοιδια είναι πέτρα θυμάρι και γκρεμοι.Κ
Κων/νε τα τοπία της Μάνης πρέπει να σου θυμίζουν και λίγο το νησί.
Αυτοί οι ξεροτοποι έχουν τη δική τους ομορφιά.