Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το λίπος του ορτυκιου το μαζευαν παλιά οι νοικοκυρές στη Θράκη και έκαναν και κουραμπιεδες.

Χρηστο με τοσα που βαρας καθε χρονο μεχρι και gourmet επιχειρηση ανοιγεις. Κουραμπιε με φυσικο λιπος ορτυκιου... Λιγη παραγωγη και χειροποιητη. 10 φορες την τιμη του κανονικου κουραμπιε. Ενα must δωρο σε καθε γιορτη κυνηγου. Να σου στειλω κιολας παραγγελια?

Χρηστο με τοσα που βαρας καθε χρονο μεχρι και gourmet επιχειρηση ανοιγεις. Κουραμπιε με φυσικο λιπος ορτυκιου... Λιγη παραγωγη και χειροποιητη. 10 φορες την τιμη του κανονικου κουραμπιε. Ενα must δωρο σε καθε γιορτη κυνηγου. Να σου στειλω κιολας παραγγελια?

Που να δοκιμάσεις και καριόκα... .sarcastic.
Παύλε καλή η ιδέα σου αλλά νομίζω ότι για μένα θα είναι οικονομική καταστροφή. Θα θέλω να σας κεράσω όλους και επειδή όλοι εδώ μέσα στο φόρουμ, είμαστε φαγανά παιδιά το πιθανότερο είναι να χρωστάω για το αλεύρι... χαχαχαχαχα .big smile.

καριόκα..

Τι ειναι τουτο παλι, τρωγεται?

Θα θέλω να σας κεράσω όλους και επειδή όλοι εδώ μέσα στο φόρουμ, είμαστε φαγανά παιδιά το πιθανότερο είναι να χρωστάω για το αλεύρι...

Ισα ισα επειδη ειμαστε ολοι πολυφαγαδες και καλοφαγαδες θα τα κονομουσες χοντρα. Θα εκανες λιγους μικρους για δειγμα, θα μας κερνουσες εναν για δοκιμη και μετα εμεις εθισμενοι στη πλουσια κυνηγετικη γευση του λιπους του αγριου ορτυκιου θα σου σταζαμε τις παραγγελιες.ha ha ha..ha ha ha.

Δεν ξερεις την καριοκα το γλυκισμα;

karioka.jpg

Last edited:
Δεν ξερεις την καριοκα το γλυκισμα;

karioka.jpg
Κλασσικό γλυκό θεσ/νίκης και γενικά Β.Ελλάδας.
Θυμάμαι έκανε ωραίες καριοκες το ζαχαροπλαστειο που ήταν
στην πολυκατοικία που έπεσε στην οδό Ιπποδρομιου στη Θεσ/νίκη.
Τότε με το μεγάλο σεισμό. Πιο πάνω στη γωνία ήταν το αγαπημένο
μου πατσατζιδικο.
Τώρα ωραίες καριοκες βρισκεις παντού σχεδόν.

Last edited:
Χρήστο δώσε συνταγή σε παρακαλώ γιατί θέλω να κάνω έτσι τα πρώτα τρυγόνια της χρονιάς .sarcastic.
Τα ορτύκια τα ετοίμασε και τα μαγείρεψε η πεθερά μου. Θα ρωτήσω για τη συνταγή και θα τη γράψω....

Βασίλη μόλις έβαλα τη συνταγή όπως μου την είπε. :)
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Συνταγές-για-Ορτύκια.327/#post-35795

Φιλαρακι πολυ θα θελα να ειμασταν παρεακι να ειχαμε λιγο κρασακι κοκκινο .drunk.με αυτο τον μεζε και να λεγαμε,διαφορες κυνηγιτικες ιστοριες .hunter.1 .hunter.που εχουμε ζησει......well done.

Έτσι ακριβώς φίλε! Αλλά αυτό το "λίγο" που έβαλες στο κρασί δεν νομίζω να μα έφτανε ούτε για μια ιστορία.... :)

Πότε έρχομαι Κομοτηνη είπαμε;;;.sarcastic..sarcastic..sarcastic.ffffffffffff

.sarcastic. Βασίλη σου το είχα πει από πέρυσι και σου το υπενθύμισα πολλές φορές μετά ότι η πρόσκληση είναι ανοιχτή να έρθεις όποτε θέλεις. ;)

• Like
Reactions: DrV
ρε αφηστε της συνταγες, και πειτε.. ακουσατε να εχει γινει κανενα περασμα πουθενα?

Γιάννη μόλις είδα τον καιρό στα μέρη μας. Αν κινηθεί κάτι, πονηρή μέρα είναι το Σάββατο αλλά ακόμη πιο πονηρές Κυριακή-Δευτέρα.

Σήμερα το πρωί είπα να πάω μια βόλτα μπας κι έχει κανένα πέρασμα μετά τις βροχές. Αυτή την ιδέα όμως δεν την είχα μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι. Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς αλλά τα πουλιά άφαντα. Ας ελπίσουμε τις επόμενες μέρες να γίνει κάτι.

Status
Not open for further replies.
Back