Άλλη μία ταινία του Χριστογιάννη που θα πρέπει να δείχνουμε όταν κάποιος μας ρωτάει ''τι είναι κυνήγι?''
τα έχει όλα, ιστορία, παράδοση, γραπτοί και άγραφοι νόμοι του κυνηγιού.
Άλλη μία ταινία του Χριστογιάννη που θα πρέπει να δείχνουμε όταν κάποιος μας ρωτάει ''τι είναι κυνήγι?''
Το λίπος του ορτυκιου το μαζευαν παλιά οι νοικοκυρές στη Θράκη και έκαναν και κουραμπιεδες.
Το ριζακι μπασματι είναι;![]()
Χρηστο με τοσα που βαρας καθε χρονο μεχρι και gourmet επιχειρηση ανοιγεις. Κουραμπιε με φυσικο λιπος ορτυκιου... Λιγη παραγωγη και χειροποιητη. 10 φορες την τιμη του κανονικου κουραμπιε. Ενα must δωρο σε καθε γιορτη κυνηγου. Να σου στειλω κιολας παραγγελια?
καριόκα..
Θα θέλω να σας κεράσω όλους και επειδή όλοι εδώ μέσα στο φόρουμ, είμαστε φαγανά παιδιά το πιθανότερο είναι να χρωστάω για το αλεύρι...
Που να δοκιμάσεις και καριόκα...![]()
Τι ειναι τουτο παλι, τρωγεται?
Κλασσικό γλυκό θεσ/νίκης και γενικά Β.Ελλάδας.Δεν ξερεις την καριοκα το γλυκισμα;
![]()
"ΝΙΚΟΣ"στην πολυκατοικία που έπεσε στην οδό Ιπποδρομιου στη Θεσ/νίκη.
Τώρα ωραίες καριοκες βρισκεις παντού σχεδόν.
Χρήστο δώσε συνταγή σε παρακαλώ γιατί θέλω να κάνω έτσι τα πρώτα τρυγόνια της χρονιάς![]()
Τα ορτύκια τα ετοίμασε και τα μαγείρεψε η πεθερά μου. Θα ρωτήσω για τη συνταγή και θα τη γράψω....
ΠΕΣΤΑ ΠΕΣΤΑ ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΏΣKosti απο τις καλητερες ταινιες ......να θυμουντε οι παλιοι και να μαθενουνε οι νεοι κυνηγοι φιλε μου....![]()
![]()
Φιλαρακι πολυ θα θελα να ειμασταν παρεακι να ειχαμε λιγο κρασακι κοκκινομε αυτο τον μεζε και να λεγαμε,διαφορες κυνηγιτικες ιστοριες
![]()
που εχουμε ζησει.....
![]()
Πότε έρχομαι Κομοτηνη είπαμε;;;![]()
ρε αφηστε της συνταγες, και πειτε.. ακουσατε να εχει γινει κανενα περασμα πουθενα?