Καλημερα, σιγα σιγα θα αρχσουν να φαινονται κ τα περασματιαρικα... Αν θες περνα μια βολτα απο εδω να γνωριστουμε...Καλημέρα σε όλους την Κυριακή στην κοπαιδα μεγάλη απογοήτευση δεν κάναμε κάτι και σε σύνολο δεν ακούστηκαν δέκα τουφεκιές.

Καλημερα, σιγα σιγα θα αρχσουν να φαινονται κ τα περασματιαρικα... Αν θες περνα μια βολτα απο εδω να γνωριστουμε...Καλημέρα σε όλους την Κυριακή στην κοπαιδα μεγάλη απογοήτευση δεν κάναμε κάτι και σε σύνολο δεν ακούστηκαν δέκα τουφεκιές.
καλησπέρα σε όλους στην Καρύστο εκπαιδευτικό σήκωσα καπια πουλάκια. θα έχει μεχρει της 15 που ανοίγει πιος ξερη
...κάτι ξέρεις εσύ.shake. , σε ευχαριστώ και ανταποδίδω.Ωραιος Διαμαντη, με το καλο κ φετος... Στα "ψηλά" εινια ομορφοτερα...![]()
Διαμαντη φαντάζομαι οτι το ρίχνεις με κύλινδρο 5* γιατί είναι όντως συγκεντρωτικό φυσιγγι(όπως έχω ακούσει και από άλλους κυνηγούς).Τάσο,μόνο στα ορτύκια το χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο φυσίγγι.Στην μπεκάτσα κλπ,χρησιμοποιώ άλλα..
Μπράβο Διαμαντή και βέβαια ΜΠΡΑΒΟ στη Ρίτα να τη χαίρεσαι!και ενα βιντεάκι,διαλέχτε ανάλυση 1080 HD :
Πολυ ωραια φωτο με τον σκυλο στο καπό! !μια απο τις εξόδους με φιλους που θα μου μείνουν αξέχαστες για το περσινό καλοκαιράκι
images hosting
Δεν θα το έλεγα τύχη ίσως..Απλά είχες προνοησει καθαρίζοντας τον χώρο μπροστά απο ότι βλεπω.Και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας γιατί μετά φταίει η φωτιά που μας έκαψε.Συγνωμη για το .offναιη φωτογραφια ειναι τραβηγμένη οταν φτασαμε στο σπιτι, ειμαστε απο τους τυχερούς που δεν μας κάηκε και αυτο .what.
(υ.γ. συγνωμη η φωτογραφια ειναι του 2012)
και ενα βιντεάκι,διαλέχτε ανάλυση 1080 HD :
Ωραίος Διαμαντή, αλλα η Ρίτα ωραιότερη .goodboy.και ενα βιντεάκι,διαλέχτε ανάλυση 1080 HD :
Λάμπρο μου τα πουλακια ήρεμα ειναι, εσύ τους προκαλεις νευρικότητα .buy.Καλως ηρθατε παιδια...(τσιχλακιας-διαμαντης)... εγω 3 εξοδους 11 πουλια... πολυ νευρικα τα πουλια.