Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους την Κυριακή στην κοπαιδα μεγάλη απογοήτευση δεν κάναμε κάτι και σε σύνολο δεν ακούστηκαν δέκα τουφεκιές.
Καλημερα, σιγα σιγα θα αρχσουν να φαινονται κ τα περασματιαρικα... Αν θες περνα μια βολτα απο εδω να γνωριστουμε... .shake hands. http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better.17/

καλησπέρα σε όλους στην Καρύστο εκπαιδευτικό σήκωσα καπια πουλάκια. θα έχει μεχρει της 15 που ανοίγει ποιος ξερη

Last edited:
καλησπέρα σε όλους στην Καρύστο εκπαιδευτικό σήκωσα καπια πουλάκια. θα έχει μεχρει της 15 που ανοίγει πιος ξερη

Συνάδελφε καλώς ήρθες στην παρέα μας. Αν θέλεις να σε γνωρίσουμε καλύτερα γράψε μας λίγα λόγια για σένα εδώ: http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better.17/page-76#post-34048

Εγω όπως κάθε χρόνο,περιμένω να ανοίξουν οι ορεινές περιοχές,για να αρχίσω τις εξόδους μου,αρχής γενομένης για ορτύκια.
Πέρισυ,οπως και κάθε χρονιά τα τελευταια 5-6 χρόνια,εδω πέριξ Αττικής,δεν πάνε καλά τα πράγματα στο συγκεκριμένο θήραμα.Πέρισυ εκανε δυο περασματάκια 26 και 29/9/2014,με το καλύτερο στις 26/9/2014 όπου είναι και οι φωτογραφίες:
IMG_0442_zpsba97fe6c.jpg~original

ORTYKIA2_zpsf08e8c1e.jpg~original

Τάσο,μόνο στα ορτύκια το χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο φυσίγγι.Στην μπεκάτσα κλπ,χρησιμοποιώ άλλα..
Διαμαντη φαντάζομαι οτι το ρίχνεις με κύλινδρο 5* γιατί είναι όντως συγκεντρωτικό φυσιγγι(όπως έχω ακούσει και από άλλους κυνηγούς).

ναι:( η φωτογραφια ειναι τραβηγμένη οταν φτασαμε στο σπιτι, ειμαστε απο τους τυχερούς που δεν μας κάηκε και αυτο .what.
(υ.γ. συγνωμη η φωτογραφια ειναι του 2012)

ναι:( η φωτογραφια ειναι τραβηγμένη οταν φτασαμε στο σπιτι, ειμαστε απο τους τυχερούς που δεν μας κάηκε και αυτο .what.
(υ.γ. συγνωμη η φωτογραφια ειναι του 2012)
Δεν θα το έλεγα τύχη ίσως..Απλά είχες προνοησει καθαρίζοντας τον χώρο μπροστά απο ότι βλεπω.Και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας γιατί μετά φταίει η φωτιά που μας έκαψε.Συγνωμη για το .off topic..off topic.

Χαιρετω τους "αρρωστους"
λεω να εξορμησω προς χαλκ/κη μερια για πρωτη αναγνωριστικη
βολτα. Αν γνωριζει κανεις κατι ή παει κ θελει να τα πουμε απο κο τα ας στειλει μνμ.

Καλως ηρθατε παιδια...(τσιχλακιας-διαμαντης)... εγω 3 εξοδους 11 πουλια... πολυ νευρικα τα πουλια.
Λάμπρο μου τα πουλακια ήρεμα ειναι, εσύ τους προκαλεις νευρικότητα .buy..sarcastic..sarcastic.
Καλη αρχη φιλαράκι, ξεκινησες όμορφα διαβάζω, ;)

Status
Not open for further replies.
Back