Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετω τους "αρρωστους"
λεω να εξορμησω προς χαλκ/κη μερια για πρωτη αναγνωριστικη
βολτα. Αν γνωριζει κανεις κατι ή παει κ θελει να τα πουμε απο κο τα ας στειλει μνμ.
Αν αλλάξεις γνώμη και έρθεις κατα Κέρκυρα, εδω είμαι .sarcastic.
Καλά να περάσεις αυριο..well done.

Εγω προκαλω νευρικοτητα φιλαρακι??? παρεακι θελω να τα κανω...χαχαχαχαχα....
Σε ευχαρηστω κ σε σενα καλη σεζον.......hunter..hunter.
Ναι καλά φιλέ, τέτοιο παρεάκι να τους λείπει, ας ρωτήσουν και τις βασίλισσες καλύτερα .buy buy..sarcastic.

screen capture windows 7

image hosting 15mb

Καλησπέρα συνάδελφοι!Επιτελους βρηκα κ διαβασα τις οδηγιες για το ανεβασμα φωτογραφιων ελπιζω να φαινονται!Η <καλοκαιρινη>φωτο είναι της εναρξης 12 σηκωματα στην Κωπαιδα κ 5 στο χερι<πρεπει να ανοιξουν τα σκοπευτήρια του χρονου μουδιάσαμε> κ η άλλη φωτο είναι 4 μερες μετα στο ιδιο μερος με τον φιλο μου Θαναση αυτή την φορα με 6 σηκωματα κ 4 στο χερι!!

screen capture windows 7

image hosting 15mb

Καλησπέρα συνάδελφοι!Επιτελους βρηκα κ διαβασα τις οδηγιες για το ανεβασμα φωτογραφιων ελπιζω να φαινονται!Η <καλοκαιρινη>φωτο είναι της εναρξης 12 σηκωματα στην Κωπαιδα κ 5 στο χερι<πρεπει να ανοιξουν τα σκοπευτήρια του χρονου μουδιάσαμε> κ η άλλη φωτο είναι 4 μερες μετα στο ιδιο μερος με τον φιλο μου Θαναση αυτή την φορα με 6 σηκωματα κ 4 στο χερι!!
Καλησπερα. Μια χαρα ξεκινήσατε, ωραιες και οι φώτο,ευχομαι ανάλογη συνεχεια.
*Το "όπλο" απο το jumbo ειναι; .sarcastic.

σημερα η εξοδο εγραψε 7 σηκωματα, 5 φερμαριστα, (τα αλλα σηκωθηκαν αλλα ντια αλλων. εμεις εδω και εκεινα εκει που λεμε) και κρατησα 4.
δεν πιστεψα καποια στιγμη τον σκυλο. αλλιως θα ειχα αλλα 2.
ολα ντοπια.
παντος δεν εχει γενικα πουλια.

αφου ξερω πως δεν με παει αυτο το κυνηγι, εγω τον χαβα μου. ααχαχαχαχαχ!!!

screen capture windows 7

image hosting 15mb

Μια χαρά τα πάει το όπλο της κόρης πάντως.sarcastic.

Αυριο η δευτερη μου εξορμηση.
χωρις απαιτήσεις μα δεν μπορω να μην παω αν κ με χει πιασει ασχημα η μεση.
την περασμενη βδομαδα τιποτα εκτος απο ενα υπερσύγχρονο μηχανημα ηχου που χαν στησει η κασετοφωνιαδες φανερα κ χωρις ιχνος φοβου η τσιπας.
αφου δεν τους κάνει κανενας τιποτα πως να μην τα στηνουν ελευθερα :mad::mad:

Αυριο η δευτερη μου εξορμηση.
χωρις απαιτήσεις μα δεν μπορω να μην παω αν κ με χει πιασει ασχημα η μεση.
την περασμενη βδομαδα τιποτα εκτος απο ενα υπερσύγχρονο μηχανημα ηχου που χαν στησει η κασετοφωνιαδες φανερα κ χωρις ιχνος φοβου η τσιπας.
αφου δεν τους κάνει κανενας τιποτα πως να μην τα στηνουν ελευθερα :mad::mad:
καταγγελία, ξεμπρόστιασμα, δυναμική απαίτηση να σηκωθούν και να παν στα τσακίδια και να μην κλέβουν αυτό που ανήκει σε όλους μας, με τη συνδρομή όλων των νόμιμων κυνηγών. Μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι και δεν τους περνάει να μας κοροϊδεύουν άλλο μπροστά στα μάτια μας.

Δεν καταλαβες φιλε μου αλλα ας μην τα αρχισω εδω τωρα....
τιποτα δεν τους κανει κανενας....
το δικαστηριο τους χαϊδεύει. ....
ο καλος θηροφυλακας χανει το βιος του κ απειλειτε ....πεφτουν σφαιρες.....για 3.60.....
ο κοινος κυνηγος εαν καταγγειλει σε μιση ωρα ξερουν ποιος ειναι κ χανει το λιγότερο τα σκυλια του.....
Η λαθροθηρια εδω εχει μεγαλα κ πιο βαθια πλοκαμια......νυκτερινες καταστασεις.
τιμωρειτε μονκ ο κοινος κυνηγος γιατι βγηκε εκπαυδευτικο εκτος περιόδου. ....γιατι εριξε καλυκες κατω...γιατι δεν εχει μαζι του την αδεια αλλα στο αυτοκινητο.....ξερεις τα μικρα κ ευκολα πιυ τιμωρουνται εξοδικα κ θα τα εισπραξουν γιατι δεν εχεις κανενα για πλατη.....

Status
Not open for further replies.
Back