Αν αλλάξεις γνώμη και έρθεις κατα Κέρκυρα, εδω είμαιΧαιρετω τους "αρρωστους"
λεω να εξορμησω προς χαλκ/κη μερια για πρωτη αναγνωριστικη
βολτα. Αν γνωριζει κανεις κατι ή παει κ θελει να τα πουμε απο κο τα ας στειλει μνμ.

Καλά να περάσεις αυριο.

Αν αλλάξεις γνώμη και έρθεις κατα Κέρκυρα, εδω είμαιΧαιρετω τους "αρρωστους"
λεω να εξορμησω προς χαλκ/κη μερια για πρωτη αναγνωριστικη
βολτα. Αν γνωριζει κανεις κατι ή παει κ θελει να τα πουμε απο κο τα ας στειλει μνμ.
Ναι καλά φιλέ, τέτοιο παρεάκι να τους λείπει, ας ρωτήσουν και τις βασίλισσες καλύτερα .buy buy.Εγω προκαλω νευρικοτητα φιλαρακι??? παρεακι θελω να τα κανω...χαχαχαχαχα....
Σε ευχαρηστω κ σε σενα καλη σεζον......![]()
Μακαρι να ηταν ευκολο να κυνηγουσαμε μαζι.Αν αλλάξεις γνώμη και έρθεις κατα Κέρκυρα, εδω είμαι
Καλά να περάσεις αυριο.![]()
Εύκολο ειναι, τι μας χωριζει, 2 ώρες με το καράβι, 3-4 ώρες με το αυτοκίνητο και 150-200 ευρώ εξοδα, λεπτομέρειες.....Μακαρι να ηταν ευκολο να κυνηγουσαμε μαζι.
Ευχαριστω
Μόνο κάμπο, μην αλλάξουν και Ήπειρο.....ha ha ha.Γιαννακο Αν ρωτησουνε τις βασιλισσες θα αλαξουνε καμπο τα ορτυκακια.....χαχαχαχα![]()
![]()
![]()
αυτή είναι: http://www.telematica.gr/product_in...-0034&osCsid=0f0045b3d269af787591ae0bcae7b528Διαμαντή ή κάμερα ποια είναι;
.off. Sorryyyyyyyy
Καλησπερα. Μια χαρα ξεκινήσατε, ωραιες και οι φώτο,ευχομαι ανάλογη συνεχεια.
screen capture windows 7
image hosting 15mb
Καλησπέρα συνάδελφοι!Επιτελους βρηκα κ διαβασα τις οδηγιες για το ανεβασμα φωτογραφιων ελπιζω να φαινονται!Η <καλοκαιρινη>φωτο είναι της εναρξης 12 σηκωματα στην Κωπαιδα κ 5 στο χερι<πρεπει να ανοιξουν τα σκοπευτήρια του χρονου μουδιάσαμε> κ η άλλη φωτο είναι 4 μερες μετα στο ιδιο μερος με τον φιλο μου Θαναση αυτή την φορα με 6 σηκωματα κ 4 στο χερι!!
Ευχαριστω Διαμαντή.
Μια χαρά τα πάει το όπλο της κόρης πάντως
screen capture windows 7
image hosting 15mb
Καλησπέρα συνάδελφοι!Επιτελους βρηκα κ διαβασα τις οδηγιες για το ανεβασμα φωτογραφιων ελπιζω να φαινονται!Η <καλοκαιρινη>φωτο είναι της εναρξης 12 σηκωματα στην Κωπαιδα κ 5 στο χερι<πρεπει να ανοιξουν τα σκοπευτήρια του χρονου μουδιάσαμε> κ η άλλη φωτο είναι 4 μερες μετα στο ιδιο μερος με τον φιλο μου Θαναση αυτή την φορα με 6 σηκωματα κ 4 στο χερι!!
καταγγελία, ξεμπρόστιασμα, δυναμική απαίτηση να σηκωθούν και να παν στα τσακίδια και να μην κλέβουν αυτό που ανήκει σε όλους μας, με τη συνδρομή όλων των νόμιμων κυνηγών. Μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι και δεν τους περνάει να μας κοροϊδεύουν άλλο μπροστά στα μάτια μας.Αυριο η δευτερη μου εξορμηση.
χωρις απαιτήσεις μα δεν μπορω να μην παω αν κ με χει πιασει ασχημα η μεση.
την περασμενη βδομαδα τιποτα εκτος απο ενα υπερσύγχρονο μηχανημα ηχου που χαν στησει η κασετοφωνιαδες φανερα κ χωρις ιχνος φοβου η τσιπας.
αφου δεν τους κάνει κανενας τιποτα πως να μην τα στηνουν ελευθερα![]()