Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω παντως φοβαμαι πολυ για φετος.Πρωτον επειδη βοηθησε ο καιρος το 90-95% των καλαμιων ειναι ηδη οργωμενο και δευτερο ακομα και σε εκεινα τα λιγα που εχουν μεινει η στα χερσα δεν εχω ακουσει ουτε σηκωσει τιποτα.Ελπιζω να διαψευσθω!!

Φιλε μου,οταν σε Σκοπια και Βουλγαρια τα μηχανακια ειναι περισοτερα απο τα ορτυκια και εχει καταντησει το κυνηγι εμποριο
τι να δουμε εμεις απο κατω?Τα πραγματα θα ειναι τραγικα φετος για ορτυκι και μπεκατσα,ολα ετσι δειχνουν.......

Περσυ,φιλος στη Βουλγαρια,για 5 μερες κυνηγι πηρε 340 ορτυκια.Δεν πηγε με πρακτορειο.Εχει φιλους επανω.Οταν γυρισε και μου εδειξε
φωτογραφιες αλλα και τα πουλια,τον ρωτησα αν οντως κραταει τοσα πολλα πουλια η περιοχη εκει.Η απαντηση του ηταν....Τα μηχανακια
Αλεξανδρε ειναι στημενα μονιμα με μπαλαντεζες στα χωραφια.Ετσι κυνηγανε....Οποτε παιδια ειναι ενα φαινομενο οπως τα Μεγαρα με την Σαλαμινα
αλλα πολυ μεγαλυτερο!Οταν καποιοι εξυπνοι εβαζαν μηχανακια στον Καβελαρη και εριχναν τα ορτυκια,η Σαλαμινα τα κοιταγε με τα κυαλια.

Ρε παιδια μια ερωτηση.
Η Βουλγαρία αφου ειναι στην ΕΕ γιατι δεν απαγορευονται εκει τα μηχανακια;;; δεν ισχυει η Ευρωπαϊκή νομοθεσια;
Τωρα που θα μπουν και οι ντεμεκ μακεδονες στην ευρωπη δεν θα πρεπει να σταματησουν και εκει οπως εδω;

Ρε παιδια μια ερωτηση.
Η Βουλγαρία αφου ειναι στην ΕΕ γιατι δεν απαγορευονται εκει τα μηχανακια;;; δεν ισχυει η Ευρωπαϊκή νομοθεσια;
Τωρα που θα μπουν και οι ντεμεκ μακεδονες στην ευρωπη δεν θα πρεπει να σταματησουν και εκει οπως εδω;

Μιλαμε για πολυ χρημα αδελφε.Ειναι η πιο κερδοφορα μπιζνα επανω.Ολοι κανουν την δουλεια τους.Ακομα και οι ντοπιοι
νοικιαζουν τα χωραφια τους με τον χρονο.Με 15ευρο,ερχεται μαζι σου ντοπιος για να σου κουβαλαει νερο και φυσιγγια.
Και εμεις ειμαστε στην Ε.Ε αλλα πως μερικοι κυνηγανε τρυγονια το Πασχα??Ειναι λεει τοπικο εθιμο!Τριχες..........

Status
Not open for further replies.
Back