Μπότες στήθους - Μπότες Μηρού- Waders

Το πρόβλημα που έχω και εγώ...
Νούμερο 49 δεν βρίσκω πουθενά.
Τις Aingle που πήρα παραγγελία τις έκανα.
Γιώργο καλησπέρα. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πώς έκανες την παραγγελία και αν θες και το κόστος? Σε ευχαριστώ πολύ...
 
Η Παραγγελία έγινε από το https://www.hobbi.gr/.
Πήρα τις Aigle Parcours Iso 2 και μου βγήκαν γύρο στα 200 Ευρώ.
Όσο και αν έψαξα δεν υπήρχαν άλλες σε τέτοιο νούμερο.
Μου ήρθαν σε μια εβδομάδα αν θυμάμαι καλά.
 
Ισχύει. Κάποτε το έψαχνα μανιωδώς, αλλά δεν κατάφερα να πάρω κάτι λόγω έλλειψης paypal, προπληρωμένης κάρτας κτλπ....
Πλέον υπάρχει η απαραίτητη οργάνωση αλλά φοβάμαι το ξούρισμα απο το τελωνείο!!!
 
Κανένα τελωνείο, ζητάς αποστολή με usps και τέλος.

Για Αθήνα μπορεί. Εμάς εδώ Θεσσαλονίκη μας έχουν στην μπούκα....:p
Πήρες φίλος μια Lacrosse και του βγηκε 150 παραπάνω λόγο τελωνείου. Δεν ξέρω αν ήταν απο txfowlers πάντως ήταν Αμερική σίγουρα!
Παρόλα αυτά ίσως το ρισκάρω και ότι γίνει. Έχεις κάποια συγκεκριμένη μάρκα κάτα νου που να έμεινες ευχαριστημένος?? Γιατί κλίνω προς Lacrosse καθαρά και μόνο επειδή την έχει φίλος και έχω δει ποιότητα!!
 
ΠΕΙΡΑ ΕΓΩ ΜΙΑ LACROSSE ΜΕ USPS ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΚΛΑΡΙΝΟ..150 ΕΥΡΩ ΤΕΛΩΝΙΟ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ..ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΓΚΙΛΕ 6 ΤΣΟΚ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΝΜΑΣΤΕΡ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΣΕ ΕΥΡΩ..ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΙΡΑ 2 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΤΕΛΩΝΙΟ..ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΑΜΑΝΕ..ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
 
Ε βάλτε ρε παιδιά διεύθυνση ενός συγγενή ή φίλου στην Αθήνα να τα παραλάβει αυτός.
Νίκο το αν έχει σταλεί με USPS ή όχι είναι το Α και το Ω.
Οι Lacrosse είναι του πανακρίβου, εγώ επιλέγω τις φθηνότερες που θα βρώ με 400 ή 600 trinsulate και 3mm neoprene.
 
Αυτό που είσαι σίγουρος ότι έχουμε συγγενή και φίλο από Αθήνα πάντως... .yel.
Αν είναι αυτό το πρόβλημα παρόλα αυτά, και με Usps το σιγουρέψω για αποφυγή τελωνείου, παραγγέλνω και αύριο άμα λάχει και θα βρεθεί άτομο για την παραλαβή ;)
 
Σου στέλνω με π.μ τα στοιχεία μου να μου τα στείλεις εμένα. Αυτό είναι το πρόβλημα; :)
Θα σου γράψω αύριο και λεπτομέρειες για την αγορά.
 
Λοιπόν, κάνεις εγγραφή στο site, κάνεις login και επιλέγεις αυτό ή αυτά που θες. Προχωράς την διαδικασία αγοράς και σε κάποια φάση σου βγάζει ένα πεδίο στο οποίο τους ζητάς να σε ενημερώσουν για την φθηνότερη αποστολή που υπάρχει ΜΟΝΟ με USPS. Τους επισημαίνεις ότι δεν θες καμία άλλη αποστολή. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, δεσμεύονται τα χρήματα που αντιστοιχούν στο ποσό του προϊόντος που διάλεξες, στην κάρτα σου. Περιμένεις μέχρι να σου στείλουν mail και να σε ενημερώσουν για τα έξοδα αποστολής, ρωτώντας αν θες να συνεχίσεις με την αγορά. Αν δεν σου αρέσει αυτό που θα διαβάσεις και πεις όχι, η αγορά ακυρώνεται και τα δεσμευμένα χρήματα αποδεσμεύονται σε λίγες εργάσιμες. Αν σου αρέσει αυτό που θα διαβάσεις, τους απαντάς ότι συμφωνείς και αμέσως σου δευσμέυουν και το ποσό της αποστολής και περιμένεις να παραλάβεις :)
 
Γιώργο όταν λες να μου αρέσει αυτό που θα διαβάσω???o_O
Έχεις κάποια εμπειρία απο έξοδα αποστολής?? Να φανταστώ οτι αν και με USPS που υποτίθεται οτι είναι απλό ταχυδρομείο Αμερικής, πάλι πληρώνεις το κατιτίς??
Και πόσο περίπου είναι αυτό αν θυμάσαι???
 
Δεν θυμάμαι ακριβώς, αυτό που θυμάμαι είναι ότι ακόμα και με τα έξοδα αποστολής το ποσό ήταν πολύ λογικό, όταν εδώ για παρόμοιες μπότες ζητάνε 200€. Αν θυμάμαι καλά, μια μπότα περίπου 80$ , με τα έξοδα αποστολής πήγαινε γύρω στα 120 - 130€. Α κάτι που θυμήθηκα, στο πεδίο με τα σχόλια, εκεί που τους λες ότι ότι θες μόνο USPS , γράψε τους ότι δεν θες tracking number και ότι δεν σε ενδιαφέρει ο χρόνος παραλαβής.
 
Οι πληροφορίες σου πολύτιμες...Ήδη το έψαξα και με κατατόπισες πλήρως δεν βρήκα κάποια δυσκολία! Η μόνη αστοχία τους φυσικά είναι οτι ενώ σου δεσμεύουν τα χρήματα και μετά, σου στέλνουν ειδοποίηση για τα έξοδα αποστολής με αποτέλεσμα αν δε σαρέσει όπως είπες αυτό που θα δεις, με την ακύρωση να περιμένεις την αποδέσμευση και την επαναφορά των χρημάτων. Αβίαστη μεν, άσκοπη διαδικασία δε...Θα μπορούσαν να το αναφέρουν εξαρχής όπως γίνεται σε πολλές αγορές απο εξωτερικό!!! Παρόλα αυτα νομίζω οτι μπροστά στο πλεονέκτημα τιμής που σου δίνουν είναι λεπτομέρεια το συγκεκριμένο γεγονός!! Εκτός αν τη φας στο τελωνείο.... Εκεί το φυσάς και δεν κρυώνει!!.yel.
 
εγω παιδια εχω παρει αυτες. με βγαζουν παλικαρι στης παγωνιες του εβρου. περσι με -17 ημουν απο της 09.00 μεχρι της 6 στο καρτερι και δεν καταλαβα τιποτα. λιγο βαριες, αλλα ανετες.
εγω θα προτηνα αν καποιος μπει στην διαδηκασια της αγορας για εβρο, να της παρει. αξιζουν τα λεφτα τους, ασχετα αν πρεπει να δωσει 100 ευρω παραπανω απο καποιες με απλο νεοπρεν.
και με καλη συντηρηση, θα του πανε χρονια.
για πιο λαιτ καιρους, και η λαστιχενιες, καλες ειναι.

http://must-dive.gr/eshop/index.php...=16284&zenid=f2bd85a01a014b8e48b6193548cd8b06

εντιτ. ειμαι αρκετες μερες του χρονου μεσα στον εβρο. οποτε δεν το σκεφτηκα στιγμη να της παρω.
 
Πήγα πριν λίγες ημέρες και αγόρασα waders γιατί έχω αρχίσει και ψαρεύω πολύ τα λαυράκια σε μέρη με ρηχό βυθό. Έψαχνα κάτι φθηνό και όσο το δυνατόν πιο ποιοτικό οπότε κατέληξα στις http://fishingplanet.gr/index.php?route=product/product&product_id=4765 Τις έχω φορέσει 1 φορά και μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση. Τις πήρα σε παραλλαγή μήπως και τις χρειαστώ και κάπου αλλού .my man.
Βάζω και μια δική μου φώτο για να φαίνεται πιο ζωντανή...
 
Back
Top