Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο Γιάννη,όμορφα πράγματα... Στην επαρχία κάπως τα καταφέρνετε και εχετε επαφή...Εμείς στην Αττική μεγάλη πίκρα φέτος...
Ποσο δίκιο εχεις Χρήστο.
Δυστηχως κάποιοι συναδελφοι ουτε τη βολτα δεν μπορούν να έχουν.

Αν και δεν ήθελα να πάω γιατί περίμενα το αποτέλεσμα
Τελικά βγήκα 2 φορές με τα σκυλιά και με την μπαστούνα αντί για όπλο...
Τα πουλιά είναι πολλά εφέτος ......Το κέρατο μου μέσα...
Μια φορά έκανες voodoo κ τα έκανες σε λάθος χρονιά ρε φίλε.:p

Αν και δεν ήθελα να πάω γιατί περίμενα το αποτέλεσμα
Τελικά βγήκα 2 φορές με τα σκυλιά και με την μπαστούνα αντί για όπλο...
Τα πουλιά είναι πολλά εφέτος ......Το κέρατο μου μέσα...
Το ίδιο και στην Άρτα .hair.

Εδώ από Έβρο μεριά καθόλου πουλιά....
Επίσης ο αδερφός μου στην Καστοριά τα ίδια η χειρότερη χρόνια μέχρι τώρα...
Θα μαζεύτηκαν φαίνεται σε μέρη άλλα..... εμάς δεν μας αγαπάνε εδώ. :p :p
Και δω Στέφανε νομό Θεσσαλονίκης δεν έχει τα πουλιά που ακούμε.... πιστεύω ότι τα πουλιά που μπήκαν Κέρκυρα και άλλα μέρη που ανέφεραν τα παιδιά μπήκαν από δυτικά.... όλη την προηγούμενη περίοδο οι κακοκαιρίες και οι βροχές έρχονταν από δυτικά. Τα πουλιά που μπαίνουν σε εμάς έρχονται από βόρεια και ανατολικά... σήμερα που γύρισε σε βόρειους ανέμους αν πέσει και η θερμοκρασία θα μπουν πουλιά και σε μας

και σε εμας παιδες εως τωρα μετρια εως λιγα τα πουλια :(:( η ξηρασια που ειχαμε εδω και μηνες την ζημια την εκανε ,μπηκανε πουλια και φυγανεεεε νοτιααα, γιαυτο και πιω κατο υπαρχουνε πουλιααα,,,σημασια εχη να ειμαστε καλα και θα περαση και αυτη η κολοχρονιααααα με τα ΣΩΒΑΡΩΤΕΡΑ ΠΡΩΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕΕ,,,αρκουμαστε και με καπιες βωλτες που κανουμεεεεε.RESPECT.τωρα για καπια μαγκαγκια που θελουν να ειναι στο toppp τους εχω γραμενουςςςςςς.yel..yel. καλο χειμωνα λοιπων και ευχωμαι σε ωσους μπωρουν καλες βωλτες και συναντησηςςςς με της κυριεςςς που της εχουμε καψουραααα μεγαληηηηη,,και οχι να ΤΗς ΚΑΨΟΥΜΕΕΕΕΕ;);)

Θερμή παράκληση οποίοι πάνε εκπαιδευτικά να ανεβάζουν και φωτογραφίες με τις φερμες να μου έρθει το εγκεφαλικό μια ώρα αρχύτερα να ξεμπερδεύω
Όσοι πάνε εκπαιδευτικά,ζουν στιγμές συγκίνησης φίλε....άγχος,ρίγος,κρύος ιδρώτας,πεσμένη πίεση,ζαλάδες,πονοκέφαλος και τρέμουλο......δν γίνεται το χέρι τους να τραβά κ φωτό....
Πολλά ζητάς φιλαράκι.....

Πώς ανεβάζουμε βίντεο ρε παιδιά.ξερει κανειςα
Αφού το κοινοποιήσεις σε Facebook ή YouTube αντιγράφεις τον σύνδεσμο και τον κάνεις επικόλληση στο αντίστοιχο παράθυρο που γράφει video στη δημοσίευση σου και πάντα το βίντεο σου στα παραπάνω να είναι Δημόσιο

Status
Not open for further replies.
Back