Ποσο δίκιο εχεις Χρήστο.Μπράβο Γιάννη,όμορφα πράγματα... Στην επαρχία κάπως τα καταφέρνετε και εχετε επαφή...Εμείς στην Αττική μεγάλη πίκρα φέτος...
Δυστηχως κάποιοι συναδελφοι ουτε τη βολτα δεν μπορούν να έχουν.
Ποσο δίκιο εχεις Χρήστο.Μπράβο Γιάννη,όμορφα πράγματα... Στην επαρχία κάπως τα καταφέρνετε και εχετε επαφή...Εμείς στην Αττική μεγάλη πίκρα φέτος...
Τίποτα? Ούτε μέσα στα ρέματα?Μπράβο Γιάννη,όμορφα πράγματα... Στην επαρχία κάπως τα καταφέρνετε και εχετε επαφή...Εμείς στην Αττική μεγάλη πίκρα φέτος...
Εδώ στην Λαυρεωτική τί να έχει...;μόνο βόλτες για κατούρημα...Τίποτα? Ούτε μέσα στα ρέματα?
Μια φορά έκανες voodoo κ τα έκανες σε λάθος χρονιά ρε φίλε.Αν και δεν ήθελα να πάω γιατί περίμενα το αποτέλεσμα
Τελικά βγήκα 2 φορές με τα σκυλιά και με την μπαστούνα αντί για όπλο...
Τα πουλιά είναι πολλά εφέτος ......Το κέρατο μου μέσα...
Το ίδιο και στην ΆρταΑν και δεν ήθελα να πάω γιατί περίμενα το αποτέλεσμα
Τελικά βγήκα 2 φορές με τα σκυλιά και με την μπαστούνα αντί για όπλο...
Τα πουλιά είναι πολλά εφέτος ......Το κέρατο μου μέσα...
Ετομαζομαι να κατέβω στα πάτρια με το ε9 ανά χείρας για έλαιο συγκομιδή και σκέφτομαι βόλτες με την DSLRανα χείρας και τις ψαλμωδιες σύννεφο....Το ίδιο και στην Άρτα![]()
Και δω Στέφανε νομό Θεσσαλονίκης δεν έχει τα πουλιά που ακούμε.... πιστεύω ότι τα πουλιά που μπήκαν Κέρκυρα και άλλα μέρη που ανέφεραν τα παιδιά μπήκαν από δυτικά.... όλη την προηγούμενη περίοδο οι κακοκαιρίες και οι βροχές έρχονταν από δυτικά. Τα πουλιά που μπαίνουν σε εμάς έρχονται από βόρεια και ανατολικά... σήμερα που γύρισε σε βόρειους ανέμους αν πέσει και η θερμοκρασία θα μπουν πουλιά και σε μαςΕδώ από Έβρο μεριά καθόλου πουλιά....
Επίσης ο αδερφός μου στην Καστοριά τα ίδια η χειρότερη χρόνια μέχρι τώρα...
Θα μαζεύτηκαν φαίνεται σε μέρη άλλα..... εμάς δεν μας αγαπάνε εδώ.![]()
![]()
Όσοι πάνε εκπαιδευτικά,ζουν στιγμές συγκίνησης φίλε....άγχος,ρίγος,κρύος ιδρώτας,πεσμένη πίεση,ζαλάδες,πονοκέφαλος και τρέμουλο......δν γίνεται το χέρι τους να τραβά κ φωτό....Θερμή παράκληση οποίοι πάνε εκπαιδευτικά να ανεβάζουν και φωτογραφίες με τις φερμες να μου έρθει το εγκεφαλικό μια ώρα αρχύτερα να ξεμπερδεύω
Αυτό είναι εγκυμοσύνη ρε...άγχος,ρίγος,κρύος ιδρώτας,πεσμένη πίεση,ζαλάδες,πονοκέφαλος και τρέμουλο...
Αφού το κοινοποιήσεις σε Facebook ή YouTube αντιγράφεις τον σύνδεσμο και τον κάνεις επικόλληση στο αντίστοιχο παράθυρο που γράφει video στη δημοσίευση σου και πάντα το βίντεο σου στα παραπάνω να είναι ΔημόσιοΠώς ανεβάζουμε βίντεο ρε παιδιά.ξερει κανειςα
περασμενα μεγαλεια δυηγονταστα να κλεμε ολοι μας