Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δυστυχώς επιβεβαιώνω κι εγώ για μονές ντουφεκιες στην συγκεκριμένη περιοχή.
Επίσης λόγω γιορτής χθες, μίλησα με αρκετούς φίλους και συγγενείς από επαρχία. Δυστυχώς η μπεκάτσα λόγω του ωραρίου της είναι για άλλη μια φορά το εύκολο θύμα...

Μιας και το κυνήγι τέλος είναι ευκαιρία για όσους έχουμε κουτάβια και λόγω covid πιθανον να έχουμε χρόνο να κάνουμε πολλά εκπαιδευτικά ,δεύτερον ρίχνω και μια ιδέα όλοι λίγο πολύ κάνα 50-60 € την εβδομάδα το δίναμε για να πάμε κυνήγι ,το βάζουμε στον κουμπαρά για του χρόνου και έτσι τουλάχιστον για του χρόνου θα έχουμε ένα αξιοσέβαστο πόσο για τα κυνήγια μας .

IMG_20201208_000853.jpg καληνύχτα σας κύριοι....λιγουρια και κρεατοσυλεκτες υπήρχαν πάντα... όπως και μπεκατσοκυνηγοι του χιονιά και της παγωνιάς.... αλλά και οι υπόλοιποι του καναπέ και του περιοδικού.... Υπάρχουν όμως και εκείνοι που δεν τους νοιάζει αν θα κτυπήσουν... θέλουν μόνο να δουν τα σκυλιά τους να την αναζητούν,να τη φερμαρουν και αρκούνται μόνο στο φτεροκοπημα της. Που κυνηγούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.... και την άλλη μέρα ξανά....(μακάρι μπορούσα να το κάνω αυτό).... γιατί αυτοί είναι οι κυνηγοί... καλό μας βράδυ...

Αναμνήσεις....8-12-2019.... κάπου στη Μακεδονία.... μια πολύ όμορφη μέρα...αν έπαιρνα και το καπρι που σήκωσε ο ποιντερ...θα ήταν ιστορική...IMG_20191208_150439.jpgIMG_20201209_230611.jpg
Το αγριογούρουνο είναι από στιγμιότυπο από την κάμερα.... μεγάλο ζώο πάνω από 100-120 κιλά...

Παραμονή σήμερα του Πολιούχου μας Αγίου Σπυρίδωνα βοήθεια μας να μας δίνει υγεία και υπομονή......
Σημαδιακες μερες που μας εχουν δώσει αξέχαστες εξόδους......γθα αύριο θα μείνω μεσα αλλα κοντεύει η ωρα που θα ελευθερωθω...βλέπω να τη κανω τη μαλακία..... .pray to God.

Παραμονή σήμερα του Πολιούχου μας Αγίου Σπυρίδωνα βοήθεια μας να μας δίνει υγεία και υπομονή......
Σημαδιακες μερες που μας εχουν δώσει αξέχαστες εξόδους......γθα αύριο θα μείνω μεσα αλλα κοντεύει η ωρα που θα ελευθερωθω...βλέπω να τη κανω τη μαλακία..... .pray to God.
Ολοι ετσι είμαστε Γιαννη ετοιμοι να την κανουμε τη μαλακια αλλα δείχνουμε αυτσυγκρατηση , άφησέ τις να παχυνουν τωρα που έβρεξε καλα και τα σκουλήκια βγαινουν στην επιφάνεια, δεν μπορει θα το ανοιξουν, λίγες μερες υπομονη ακομα
Χρονια πολλα για την ημερα και υγεια πανω απο ολα

Μεγάλη η Χαρη του Γιάννη μου να δίνει υγεία και βοήθεια γιατί δεν πάμε καθόλου καλά.

εννοείται φίλε....
https://www.hobbi.gr/images/cached/trapezi-outwell-palmerston--pr--20537.png
Το συγκεκριμένο το πήρα προπερσι..... από τότε είναι μόνιμα στο αυτοκίνητο μαζί με τέσσερα πτυσσόμενα καρεκλακια.... έχουμε πιει τσίπουρο όπου και όποια στιγμή γουστάρουμε..... αλλά μου έδωσες ιδέα για να το διακοσμήσω.... συγνώμη για το of topic.... από τους διαχειριστές... νομίζω βρήκαμε νέο θέμα... χαχαχα

Βγήκαμε σήμερα με τον κουμπάρο μου μια βόλτα ενα 3ωρο να πάρουμε τον αερα μας.
Με την επανιελα τη μικρη μονη της......μας εβγαλε τα μάτια και σημερα η μικρή.......7 πουλιά βρήκε, 14 σήκωματα αλλα η έρευνα της και η προσέγγιση ηταν ολα τα λεφτά.....γελάγανε και τα μουστάκια που δεν εχει του κουμπάρου μου....αστείρευτο πάθος, φοβερή έρευνα και μιλάμε για πουλιά χωμένα στο ματι του διαόλου......καπιια που περπάτησαν η σκυλίτσα τους έκανε ποντα χωρίς να τα πιέζει ώσπου τελικά έμεναν στη φέρμα.....

Βγήκαμε σήμερα με τον κουμπάρο μου μια βόλτα ενα 3ωρο να πάρουμε τον αερα μας.
Με την επανιελα τη μικρη μονη της......μας εβγαλε τα μάτια και σημερα η μικρή.......7 πουλιά βρήκε, 14 σήκωματα αλλα η έρευνα της και η προσέγγιση ηταν ολα τα λεφτά.....γελάγανε και τα μουστάκια που δεν εχει του κουμπάρου μου....αστείρευτο πάθος, φοβερή έρευνα και μιλάμε για πουλιά χωμένα στο ματι του διαόλου......καπιια που περπάτησαν η σκυλίτσα τους έκανε ποντα χωρίς να τα πιέζει ώσπου τελικά έμεναν στη φέρμα.....
Μπράβο Γιάννη,όμορφα πράγματα... Στην επαρχία κάπως τα καταφέρνετε και εχετε επαφή...Εμείς στην Αττική μεγάλη πίκρα φέτος...

Status
Not open for further replies.
Back