Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιάννη ποτε δεν κατηγόρησα αυτούς που βγαίνουν ακόμα, είναι δικαίωμά τους, είτε έχουν πιο μεγάλα κακαλα απο εμάς ειτε έχουν αναισθησία 10 μποφόρ. Προσωπικά τέτοιο κυνήγι με άγχος δεν θα το κάνω, οσο και να με στεναχωρεί θα σεβαστώ την απόφαση, ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του, εξαλου αν τους τσακωσουν κατά ρη μετακίνηση δεν θα ζητήσουν δανεικά για το 300αρι. Ήδη εχουν πέσει και καποια πρόστιμα βλέπω.
Καλησπέρα σας να σας φτιαξω λίγο το απόγευμα με αυτό το βίντεο.

Γιάννη ποτε δεν κατηγόρησα αυτούς που βγαίνουν ακόμα, είναι δικαίωμά τους, είτε έχουν πιο μεγάλα κακαλα απο εμάς ειτε έχουν αναισθησία 10 μποφόρ. Προσωπικά τέτοιο κυνήγι με άγχος δεν θα το κάνω, οσο και να με στεναχωρεί θα σεβαστώ την απόφαση, ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του, εξαλου αν τους τσακωσουν κατά ρη μετακίνηση δεν θα ζητήσουν δανεικά για το 300αρι. Ήδη εχουν πέσει και καποια πρόστιμα βλέπω.
Όχι φίλε μου δεν είναι έτσι ο νόμος είναι για όλους μας κ όχι μόνο για εμάς που είμαστε στο σπίτι μας και πάμε και βλέπουμε τα σκυλιά μας στα κλεισουρια κ τα βγάζω για να ξεπεραστούν 10 λεπτά και μετά πάλι μέσα.

Σήμερα με έβγαλε πάλι βόλτα η σκύλα μου. 2 χλμ μακρυά από το σπίτι, 3 ώρες περίπατο στην εξοχή. 3 πουλιά βρήκαμε, 4 σηκώματα. Οι δυο πέρασαν πάνω από το κεφάλι μου. Γύρισα σπίτι και ρωτούσα τους γείτονες αν έχουν κανένα lexotanil... .hair.

Σήμερα με έβγαλε πάλι βόλτα η σκύλα μου. 2 χλμ μακρυά από το σπίτι, 3 ώρες περίπατο στην εξοχή. 3 πουλιά βρήκαμε, 4 σηκώματα. Οι δυο πέρασαν πάνω από το κεφάλι μου. Γύρισα σπίτι και ρωτούσα τους γείτονες αν έχουν κανένα lexotanil... .hair.
Και εγω λεω να παω καμοια βολτα με το σκυλο αλλα αυτο σκεφτομαι και εγω , Θα παρω μαζι σφεντονα

Αυτά είναι σίγουρο ότι θα συμβούν όταν είσαι άοπλος!!! :)

Το οτι ορισμένοι συνάδελφοι Δικάζουν ορισμένους άλλους που θα βγούν στο κυνήγι με κάνει και αηδιάζω, όλοι αν θα μπορούσαμε με οποιοδήποτε τρόπο και χωρίς ρίσκο να βγούμε θα βγαίναμε. Αλλά εντέλει οι κυνηγοί είμαστε οι μεγαλύτερες κατίνες μάλλον. Το κυνήγι για ορισμένους δεν θα σταματήσει ποτέ. Εξάλλου δεν έχει σημασία η κάρπωση όλοι το λέμε αυτό. Οπότε ας πάμε τα εκπαιδευτικά μας, αν ορισμένοι κρατάνε και τουφέκι μεγειά τους με χαρά τους.

Το οτι ορισμένοι συνάδελφοι Δικάζουν ορισμένους άλλους που θα βγούν στο κυνήγι με κάνει και αηδιάζω, όλοι αν θα μπορούσαμε με οποιοδήποτε τρόπο και χωρίς ρίσκο να βγούμε θα βγαίναμε.
Καλημέρα Αργύρη,

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με αυτήν την τοποθέτηση. Η άποψη αυτή στα δικά μου μάτια στερείται της έννοιας του σεβασμού στον συνάθνρωπο...της έννοιας της συλλογικότητας αλλά κυριώς της έννοιας της ομοψυχίας!

Είμαστε όλοι μέσα σε αυτό....και όλοι μαζί πρέπει να βγούμε! Είμαι σίγουρος ότι έμαθες πως 10 συντοπίτισες σου νοσηλεύτριες αφήσαν την βολή τους και τους δικούς τους ανθρώπους στην Κρήτη και έφυγαν εθελοντικά να προσφέρουν στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης για όσο καιρό χρειαστεί.

Ας πάρουμε λοιπόν όλοι παράδειγμα από αυτές.....και όχι από την λογική του αν μπορώ να την σκαπουλάρω!

Φιλικά πάντα,

Καλημέρα Αργύρη,

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με αυτήν την τοποθέτηση. Η άποψη αυτή στα δικά μου μάτια στερείται της έννοιας του σεβασμού στον συνάθνρωπο...της έννοιας της συλλογικότητας αλλά κυριώς της έννοιας της ομοψυχίας!

Είμαστε όλοι μέσα σε αυτό....και όλοι μαζί πρέπει να βγούμε! Είμαι σίγουρος ότι έμαθες πως 10 συντοπίτισες σου νοσηλεύτριες αφήσαν την βολή τους και τους δικούς τους ανθρώπους στην Κρήτη και έφυγαν εθελοντικά να προσφέρουν στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης για όσο καιρό χρειαστεί.

Ας πάρουμε λοιπόν όλοι παράδειγμα από αυτές.....και όχι από την λογική του αν μπορώ να την σκαπουλάρω!

Φιλικά πάντα,
Καλημέρα,

Βεβαίως είναι δικαίωμα σου να διαφωνείς, δεν νομίζω όμως οτι το κυνήγι έχει να συνεισφέρει κάτι στην αποτροπή μετάδοσης του ιού, εκεί ξεκινάνε όλα τα προβλήματα (βλέπε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες πως έπραξαν). Επίσης όπως είπα αηδιάζω που ορισμένοι δικάζουν γιατί όπως λένε κάθονται σα βλάκες μέσα! τι νόημα έχει όλο αυτό? αν θεωρούν οτι είναι βλάκες ας βγουν έξω.

Είμαστε όλοι μέσα σε αυτό σαν ποντίκια μέσα στη φάκα συμφωνώ! Εργάζομαι στον τομέα της φιλοξενίας! και ξέρεις τι επιλογές μου έδωσαν το προηγούμενο καλοκαίρι οι κυβερνώντες? Είτε να δουλέψω μέσα σε συνθήκες αυτοπροστασίας (λες και είμαι ειδικός για να ξέρω για τις ιογενείς λοιμώξεις) είτε να κλείσω την επιχείρηση μου πτωχεύοντας. Έτσι απλά μας έριξαν μέσα στα σκ@τ@ και μας είπαν βγάλτε τα πέρα μόνοι σας. Πόσα εκατοντάδες ασυμπτωματικά άτομα λες να φιλοξένησα?

Σεβαστή η κίνηση των 10 συμπολιτών μου να προσφέρουν εθελοντικά στα νοσοκομεία όμως εγώ και το κυνήγι θεωρώ δεν έχω κάποια ανάμειξη σε αυτό.

Δεν βρίσκομαι σε λογική θα την σκαπουλάρω! εξάλλου το σύστημα μπάζει τόσο πολύ που θα περίμενα ένας έξυπνος άνθρωπος σαν και εσένα να καταλάβεις οτι μπορείς να πας νομίμως και ΄΄ασφαλώς΄΄ το σκυλάκι σου βόλτα στο βουνό και κανένας δεν θα σε κρίνει!

Συμπερασματικά θα μπορούσες να κάνεις το κυνήγι σου χωρίς όπλο στέλνοντας 6 στο 13033 και θα είχες σεβαστεί την ολότητα ενώ κρατώντας τουφέκι θα ήσουνα Ελληναρας που δεν σέβεσαι τίποτα και θέλεις το κακό όλων.

Με όλο το σεβασμό

Δεν βρίσκομαι σε λογική θα την σκαπουλάρω! εξάλλου το σύστημα μπάζει τόσο πολύ που θα περίμενα ένας έξυπνος άνθρωπος σαν και εσένα να καταλάβεις οτι μπορείς να πας νομίμως και ΄΄ασφαλώς΄΄ το σκυλάκι σου βόλτα στο βουνό και κανένας δεν θα σε κρίνει!

Συμπερασματικά θα μπορούσες να κάνεις το κυνήγι σου χωρίς όπλο στέλνοντας 6 στο 13033 και θα είχες σεβαστεί την ολότητα ενώ κρατώντας τουφέκι θα ήσουνα Ελληναρας που δεν σέβεσαι τίποτα και θέλεις το κακό όλων.

Αυτό φίλε Αργύρη το κάνω! Δηλαδή η άοπλη βόλτα στο βουνό γίνεται!

Νομίζω όμως πως και οι 2 πολύ εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι το κυνήγι για την μεγαλύτερη μερίδα κυνηγών είναι μια συλλογική ή αν το θές μια δραστηριότητα παρέας.

Προσωπικά δεν κυνηγώ σχεδόν ποτέ μόνος μου...εκτός αν πάω για καρτέρι τσίχλας. Όλα τα υπόλοιπα κυνήγια μου (μπεκάτσα, πέρδικα, φάσσα, ορτύκι, περπατητό κτλ κτλ) τα κάνω πάντα με ένα ή δύο ή ακόμα και τρία άτομα ανα περίσταση.

Οι μοναχικοί λύκοι....ναι μεν υπάρχουν αλλά είναι λίγοι! και είναι σίγουρο ότι όλα τα τριχωτά δεν τα κυνηγούν μοναχικοί λύκοι!

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν...ότι ισχύει το "ή όλοι ή κανένας"

Αν εμείς έχουμε δίκιο......τότε ο παράκτιος ερασιτέχνης ψαράς στην χωρίς κρούσματα Ανάφη ή Αστυπάλαια....που κάθεται μέσα πόσο περισσότερο δίκιο από εμάς έχει?

Αν το θές....η απαγόρευση του παράκτιου ψαρέματος είναι 100 φορές πιο παράλογη από την απαγόρευση του κυνηγίου μιας και αποδεδειγμένα το πάρακτιο ψάρεμα είναι ότνως ατομική δραστηριότητα.

Στα υπόλοιπά που αναφέρεις για τα επαγγελματικά σου....συμπάσχω και κατανοώ τις ανησυχίες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις.

Καλή δύναμη.

Αυτό φίλε Αργύρη το κάνω! Δηλαδή η άοπλη βόλτα στο βουνό γίνεται!

Νομίζω όμως πως και οι 2 πολύ εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι το κυνήγι για την μεγαλύτερη μερίδα κυνηγών είναι μια συλλογική ή αν το θές μια δραστηριότητα παρέας.

Προσωπικά δεν κυνηγώ σχεδόν ποτέ μόνος μου...εκτός αν πάω για καρτέρι τσίχλας. Όλα τα υπόλοιπα κυνήγια μου (μπεκάτσα, πέρδικα, φάσσα, ορτύκι, περπατητό κτλ κτλ) τα κάνω πάντα με ένα ή δύο ή ακόμα και τρία άτομα ανα περίσταση.

Οι μοναχικοί λύκοι....ναι μεν υπάρχουν αλλά είναι λίγοι! και είναι σίγουρο ότι όλα τα τριχωτά δεν τα κυνηγούν μοναχικοί λύκοι!

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν...ότι ισχύει το "ή όλοι ή κανένας"

Αν εμείς έχουμε δίκιο......τότε ο παράκτιος ερασιτέχνης ψαράς στην χωρίς κρούσματα Ανάφη ή Αστυπάλαια....που κάθεται μέσα πόσο περισσότερο δίκιο από εμάς έχει?

Αν το θές....η απαγόρευση του παράκτιου ψαρέματος είναι 100 φορές πιο παράλογη από την απαγόρευση του κυνηγίου μιας και αποδεδειγμένα το πάρακτιο ψάρεμα είναι ότνως ατομική δραστηριότητα.

Στα υπόλοιπά που αναφέρεις για τα επαγγελματικά σου....συμπάσχω και κατανοώ τις ανησυχίες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις.

Καλή δύναμη.

Πολύ σωστά, συμφωνώ για το ψάρεμα, όπως το είπες. Σχετικά με το κυνήγι ίσως στα προηγούμενα να ήμουν απόλυτος έχοντας στο μυαλό τη μοναχικότητα. Ας ελπίσουμε οτι σύντομα η φύση θα δώσει ένα τέλος στην πανδημία και θα γυρίσουμε όλοι στην κανονικότητα με όσο το δυνατόν λιγότερες ανθρώπινες απώλειες, αλλά πάνω από όλα με ψυχική υγεία! τα λέμε

Status
Not open for further replies.
Back