Έλα ντε.Τον ρώτησα και μου είπε ότι είναι από άλλον.Δεν ξέρω αλλά, οι νυχτερινές φωτο με προβληματιζουνΠως κατάφερε κ την τράβηξε φωτό;;;
Έλα ντε.Τον ρώτησα και μου είπε ότι είναι από άλλον.Δεν ξέρω αλλά, οι νυχτερινές φωτο με προβληματιζουνΠως κατάφερε κ την τράβηξε φωτό;;;
............τέλος πάντων....άξια θαυμασμού η φωτό.Δεν ξέρω αλλά, οι νυχτερινές φωτο με προβληματιζουν
Άμα κυνηγάς σε ζούγκλα ένα κοντοκανο είναι πιο βολικό για να μπεις μέσα να πάς στην Φέρμα.ρε παιδες, μια ερωτηση απορια για το κυνηγι της μπεκατσας. . ποιοι απο εσας κυνηγουν με κοντοκανα οπλα και ανοιχτα τσοκ, και ποιοι με 70ρες κανες? ποιες ειναι η αποψεις συμπερασματα σας στης δικες σας εμπειριες
Γιάνναρε εγώ από πέρισυ έχω ένα φτωχό S/P Rizzini 66cm 3* & 5* (σταθερά τσοκ).ρε παιδες, μια ερωτηση απορια για το κυνηγι της μπεκατσας. . ποιοι απο εσας κυνηγουν με κοντοκανα οπλα και ανοιχτα τσοκ, και ποιοι με 70ρες κανες? ποιες ειναι η αποψεις συμπερασματα σας στης δικες σας εμπειριες
Γιάννη εγώ κυνηγάω με πλαγιόκαννο με 71cm κάννες. Κύλινδρο η δεξιά και 3* η αριστερή όταν κυνηγάω μπεκάτσα (τσοκάκια). Σίγουρα έχει μικρότερο ολικό μήκος από καραμπίνα με 65cm κάννη. Όλα τα κυνήγια με αυτό το όπλο τα κάνω, με έχει βολέψει και στο κυνήγι της μπεκάτσας, ακόμα και σε πυκνά μέρη και μπηχτές τουφεκιές, γενικά νομίζω ότι είναι κυρίως θέμα συνήθειας.ρε παιδες, μια ερωτηση απορια για το κυνηγι της μπεκατσας. . ποιοι απο εσας κυνηγουν με κοντοκανα οπλα και ανοιχτα τσοκ, και ποιοι με 70ρες κανες? ποιες ειναι η αποψεις συμπερασματα σας στης δικες σας εμπειριες
μαρεσεις. θα γραψω παρακατω γιατι το λεω.Zabala sporting 71 κομμενο στο δισκοπριονο 60 με 34γρ Ν10,σκετη σκουπα.
Εγώ κυνηγάω με 60εκ. Και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί είναι πολύ εύκολη στο πικνο.ρε παιδες, μια ερωτηση απορια για το κυνηγι της μπεκατσας. . ποιοι απο εσας κυνηγουν με κοντοκανα οπλα και ανοιχτα τσοκ, και ποιοι με 70ρες κανες? ποιες ειναι η αποψεις συμπερασματα σας στης δικες σας εμπειριες
για να είμαι και λίγο πιο σαφής, ο προβληματισμός μου είναι ο εξής. τον περισσότερο καιρό κυνηγάω σε μέρη αρκετά σφιχτά. η ντουφεκιές είναι από τα 7-8 μετρά και μάξιμουμ 20-25. με ενδιαφέρει η μεγαλύτερη διασπορά, παρα η καλή κατανομή σκαγιών. επίσης με ενδιαφέρει η μπεκάτσα να πέσει, ακόμη και τραυματισμένη. σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κοντύνω την κάνη μου από 70 πόντους. μέχρι σήμερα την κυνηγούσα με κύλινδρο και σαν πρώτο φυσίγγι ενα πρινς 12ρη, ενα ντιρεκτ, και ενα κίτρινο λαμπρο. όλος ο προβληματισμός μου είναι αν θα κάνω δουλειά κονταίνοντας την κάνη. Γιαυτο ρωτώ και της απόψεις σας.