Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
View attachment 18334View attachment 18335
Μόνο υγεία να έχουμε και θα τα καταφέρουμε. Και το λέω αυτό μετά από περιπέτειες σε νοσοκομείο και ακόμη αγωγή λόγω του κορονοιου και της πνευμονίας που με γύρισε.... ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας. Υγεία και καλή συνέχεια σε όλους μας. Συγνώμη που σας κούρασα.
Περαστικά συνονόματε και σιδερένιος και μόνο ποιντερ.

Last edited:
View attachment 18334View attachment 18335
Μόνο υγεία να έχουμε και θα τα καταφέρουμε. Και το λέω αυτό μετά από περιπέτειες σε νοσοκομείο και ακόμη αγωγή λόγω του κορονοιου και της πνευμονίας που με γύρισε.... ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας. Υγεία και καλή συνέχεια σε όλους μας. Συγνώμη που σας κούρασα.
φιλεμου βασιλη περαστικασουυυυυ ,ετσι ειναι το παν η υγειαμας,,και εγω 3 μηνες εχω που εκανα 2υπλο μπαι μπαςςςς;) ευτηχως πανε ολα οκ οκ ,τα βουνα και τους καμπους τα παταμεεε.exciting.

Κουράγιο παιδιά..... ευκαιρία να δούμε παλιές φωτογραφίες και να θυμηθούμε τις μπεκάτσες που μας έφυγαν....θα είναι κάποια από αυτές στα μέρη μας.... ραντεβού μαζί της... έχω μια από πέρσι την τελευταία μέρα την οποία μετά από 7 σηκωματα την άφησα να ζήσει για να τα πούμε φέτος....την περιμένω

Έχουν ξεσαλωσει οι μπεκατσες.....έβγαλε κατά τις 08:30 ο κουμπάρος μου τις επανιελες απο το σπίτι λαι μετα κανα τέταρτο όπως πήγαινε στο αμάξι τις βρήκε φέρμα στην ακρη του κτήματος κάτω απο ενα ροπακι, πάει κοντα και τσουπ σηκώνεται ενα ζευγαράκι.....οι σκυλες κοντεψαν να ρίξουν τη περίφραξη.....και ο κουμπάρος μου έψαχνε τα χάπια της πίεσης.....χαχαχαχα

Καλησπέρα σας η υπομονή μου αρχίζει να εξαντλητε και όταν πάω στα σκυλιά μου και τα βλέπω να με κοιτάζουν στα μάτια περιμενοντας να τους ανοίξω την πόρτα να πάμε για κυνήγι. Αλλά μόνο τα βγάζω έξω για κατούρημα και μετά πάλι μέσα, όμως κάθε πρωί που είμαι στις ελιές ακούω τουφεκιές τότε νιώθω ότι είμαι πολύ μα&&κας που σέβομαι την απόφαση αν και είμαι αντίθετος σε αυτήν την απόφαση.

Το κυνήγι τέλος παλικάρια του χρόνου τον Αύγουστο με συμψηφισμό των ποσών έκδοσης αδειών δια στόματος Πέτσα..
Δηλαδή τώρα σοβαρά δεν θα ξαναβγούμε μέχρι τέλος Φεβρουαρίου..Ξέρετε τι θα γίνει θα πηγαίνουν τα λαμόγια στο καρτέρι κ εμείς καραντίνα.

Δηλαδή τώρα σοβαρά δεν θα ξαναβγούμε μέχρι τέλος Φεβρουαρίου..Ξέρετε τι θα γίνει θα πηγαίνουν τα λαμόγια στο καρτέρι κ εμείς καραντίνα.
Το ίδιο ανέφερε και ο Χαρδαλιάς πριν λίγο ότι ήταν πρόταση των Σοφών καθηγηταδων Ιατρών να συμπεριληφθεί στις απαγορεύσεις των μετακινήσεων και οι κυνηγοί μαζί με τους ερασιτέχνες ψαράδες...... Τα δε έξοδα που κατεβαλαν οι κυνηγοί για έκδοση αδειών θα υπολογισθούν για τον επόμενο χρόνο...... ΔΗΛΑΔΉ ΤΈΡΜΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ....

Το ίδιο ανέφερε και ο Χαρδαλιάς πριν λίγο ότι ήταν πρόταση των Σοφών καθηγηταδων Ιατρών να συμπεριληφθεί στις απαγορεύσεις των μετακινήσεων και οι κυνηγοί μαζί με τους ερασιτέχνες ψαράδες...... Τα δε έξοδα που κατεβαλαν οι κυνηγοί για έκδοση αδειών θα υπολογισθούν για τον επόμενο χρόνο...... ΔΗΛΑΔΉ ΤΈΡΜΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ....
Το οτι τα σκυλια μας δεν ειναι σπιτοσκυλα αλλα σκυλια εργασιας και αντιτιθεται ολο αυτο στην φυση τους δεν το μελετησαν καθολου οι φωστηρες;το οτι το δικο μου κουταβι οπως και πολλων συναδελφων δεν βγει και φετος του χρονου θα χαφτει μυγες στο βουνο δεν το σκεφτηκαν;ή δεν εμπιπτει ολο αυτο στην παραβιαση της νομοθεσιας περι δεσποζομενων ζωων

Το οτι τα σκυλια μας δεν ειναι σπιτοσκυλα αλλα σκυλια εργασιας και αντιτιθεται ολο αυτο στην φυση τους δεν το μελετησαν καθολου οι φωστηρες;το οτι το δικο μου κουταβι οπως και πολλων συναδελφων δεν βγει και φετος του χρονου θα χαφτει μυγες στο βουνο δεν το σκεφτηκαν;ή δεν εμπιπτει ολο αυτο στην παραβιαση της νομοθεσιας περι δεσποζομενων ζωων
Άν βγάλεις άκρη Μίλτο σου κάνω τον ζωντανό στόχο για μονοβολα

Άν βγάλεις άκρη Μίλτο σου κάνω τον ζωντανό στόχο για μονοβολα
Γιωργο στο μονοβολο ειμαι καλος με τις αποφασεις που περνωντε οχι..δεν μπορω να τις καταλαβω..οπως επισης και το γεγονος οτι ειχε συζητηθει στο ευρωκοινοβουλιο η απαγορευση του κυνηγιου εν μεσω πανδημιας και καταψηφιστηκε απο την πλειοψηφια του..γιατι ενω παρθηκε αυτη η αποφαση η Ελλαδα και η Γαλλια κανουν τα δικα τους;δεν αντικειται ολο αυτο σε αποφαση ενος ανωτερου οργανου απ την εκαστοτε κυβερνηση;

Status
Not open for further replies.
Back