Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
View attachment 18334View attachment 18335
Μόνο υγεία να έχουμε και θα τα καταφέρουμε. Και το λέω αυτό μετά από περιπέτειες σε νοσοκομείο και ακόμη αγωγή λόγω του κορονοιου και της πνευμονίας που με γύρισε.... ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας. Υγεία και καλή συνέχεια σε όλους μας. Συγνώμη που σας κούρασα.
Περαστικά Βασίλη, με γρήγορη επιστροφή στα δάση..

Καλημερα στην παρέα.και εγω ειδα 2 πουλάκια οχι σε μεγάλο υψόμετρο αλλα ετυχε να κυνηγάω τις γαλάζιες.ελεγα να παω την αλλη μερα αλλα καποιοι άχρηστοι κυριοι(αν λέγονται ετσι) μας έκοψαν το χόμπι μας.μακαρι μεχρι να ανοίξει να μπουν και αλλα πουλάκια.υγεια να εχουμε και θα δούμε πως θα παει.καλημερες μου.ολα αυτα στον βόρειο Έβρο.!!

View attachment 18334View attachment 18335
Μόνο υγεία να έχουμε και θα τα καταφέρουμε. Και το λέω αυτό μετά από περιπέτειες σε νοσοκομείο και ακόμη αγωγή λόγω του κορονοιου και της πνευμονίας που με γύρισε.... ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας. Υγεία και καλή συνέχεια σε όλους μας. Συγνώμη που σας κούρασα.
Καλημέρα σου μέρα φίλε Pointerman πρώτα απ'όλα είναι να έχεις την υγεία σου κ τα κορίτσια θα έρθουν κοντά Pointerman το όνομα σου αλλά τα σεττερακια μπροστά βλέπω.

Καλημέρα και καλή Κυριακή στα φιλαράκια με πρωινό καφεδάκι και τον νου μας στις ωραίες αναμνήσεις του ποιο όμορφου αθλήματος μας....!!!!

Καλημέρα μέρα σου STIVE64 την έκανες την βόλτα σου .Στην πρώτη φωτό είναι η μικρούλα σε Φέρμα;

Καλημέρα σου μέρα φίλε Pointerman πρώτα απ'όλα είναι να έχεις την υγεία σου κ τα κορίτσια θα έρθουν κοντά Pointerman το όνομα σου αλλά τα σεττερακια μπροστά βλέπω.
Καλημέρα σε όλους μας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές και εύχομαι μόνο υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Τώρα σε ότι αφορά τα σκυλιά..... μετά από 17 χρόνια με ποιντερ και ένα μικρό διάστημα με επανιελ και κουρτχααρ στα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε για μένα η επίσημη ενασχόληση με το κυνήγι έφτασε στα χέρια μου το τρίχρωμο σεττερ στη φωτογραφία. Είναι δώρο από ένα φίλο επειδή τα τρία ποιντερ που είχα τότε για διάφορους λόγους είτε κυνήγησαν σε άλλα ψηλά λιβάδια είτε δεν μπορούσαν να κάνουν αυτό το οποίο προσδοκούσα εγώ. Έμεινα εκείνη τη χρονιά μόνο με το σεττερ και γίναμε όπως γράφει ο Λάμπρος κολλητοί, φίλοι και συνεργάτες. Είμαστε τυχεροί και η χρονιά είχε πολλά πουλιά στα πουρνάρια πολύ κοντά στο σπίτι μου οπότε και εγώ του έδωσα τις ευκαιρίες να δαγκώσει πουλιά. Ο μικρός είναι γιος του από γέννα με φίλο. Από την άλλη ο ποιντερ είναι γιος του σκύλου του συγκυνηγου μου με απίστευτη δύναμη και αντοχή. Πάντα θα με συναρπάζει το ποιντερ και τα ανεβάσματα και τα μποκαρισματα, παράλληλα όμως λατρεύω το σύρσιμο και τη γατησια προσέγγιση του σεττερ...... Θα το ξαναπώ..... σκυλιά που κυνηγάνε καλά την μπεκάτσα υπάρχουν σε όλες τις φυλές. Ανάλογα με τις ευκαιρίες που τους δίνουν τα αφεντικά τους και ανάλογα το χαρακτήρα τους θα γίνουν μέτρια, καλά ή άριστα ζώα. Σημασία έχει να βγαίνουμε στο βουνό και να απολαμβάνουμε τις στιγμές που ζούμε με τους συγκυνηγους και τα ζώα μας..... είναι πολλά τα όποια προβλήματα έχουμε σήμερα όλοι μας και η ενασχόληση με το κυνήγι είναι κατά κάποιο τρόπο το ηρεμιστικό μας. Υγεία λοιπόν και σημασία δεν έχουν τα ονόματα..... έχει η ψυχή του καθενός. Και εγώ προσωπικά αισθάνομαι... κυνηγός... και πολεμιστής.
Για άλλη μια φορά συγγνώμη που σας κούρασα

Καλημέρα σε όλους μας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές και εύχομαι μόνο υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Τώρα σε ότι αφορά τα σκυλιά..... μετά από 17 χρόνια με ποιντερ και ένα μικρό διάστημα με επανιελ και κουρτχααρ στα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε για μένα η επίσημη ενασχόληση με το κυνήγι έφτασε στα χέρια μου το τρίχρωμο σεττερ στη φωτογραφία. Είναι δώρο από ένα φίλο επειδή τα τρία ποιντερ που είχα τότε για διάφορους λόγους είτε κυνήγησαν σε άλλα ψηλά λιβάδια είτε δεν μπορούσαν να κάνουν αυτό το οποίο προσδοκούσα εγώ. Έμεινα εκείνη τη χρονιά μόνο με το σεττερ και γίναμε όπως γράφει ο Λάμπρος κολλητοί, φίλοι και συνεργάτες. Είμαστε τυχεροί και η χρονιά είχε πολλά πουλιά στα πουρνάρια πολύ κοντά στο σπίτι μου οπότε και εγώ του έδωσα τις ευκαιρίες να δαγκώσει πουλιά. Ο μικρός είναι γιος του από γέννα με φίλο. Από την άλλη ο ποιντερ είναι γιος του σκύλου του συγκυνηγου μου με απίστευτη δύναμη και αντοχή. Πάντα θα με συναρπάζει το ποιντερ και τα ανεβάσματα και τα μποκαρισματα, παράλληλα όμως λατρεύω το σύρσιμο και τη γατησια προσέγγιση του σεττερ...... Θα το ξαναπώ..... σκυλιά που κυνηγάνε καλά την μπεκάτσα υπάρχουν σε όλες τις φυλές. Ανάλογα με τις ευκαιρίες που τους δίνουν τα αφεντικά τους και ανάλογα το χαρακτήρα τους θα γίνουν μέτρια, καλά ή άριστα ζώα. Σημασία έχει να βγαίνουμε στο βουνό και να απολαμβάνουμε τις στιγμές που ζούμε με τους συγκυνηγους και τα ζώα μας..... είναι πολλά τα όποια προβλήματα έχουμε σήμερα όλοι μας και η ενασχόληση με το κυνήγι είναι κατά κάποιο τρόπο το ηρεμιστικό μας. Υγεία λοιπόν και σημασία δεν έχουν τα ονόματα..... έχει η ψυχή του καθενός. Και εγώ προσωπικά αισθάνομαι... κυνηγός... και πολεμιστής.
Φίλε μου δεν κουράζεις καθόλου κ εννοείτε ότι σκυλιά καλασε όλες τις ράτσες.Αλλα σαν τα σεττερ δεν πλάκα κάνω.

Βασίλη καλημέρα. Έτσι είναι ο σκύλος μας κολλητός αδερφός συνεργάτης.

Όλα τα σκυλιά είναι καλά και δυνατά.

ΑΛΛΆ όταν έχεις ποιντερ η άλλη ράτσα μπορείς να πάρεις σεττερ.

Όταν έχεις σεττερ δεν πέρνεις καμία άλλη ράτσα....
καταλαβαίνεις τι εννοώ
Ποτέ μην λες ποτέ...... έχει πολλά γυρίσματα η ζωή...

Όμορφες κουβέντες......Βασίλη περαστικά και σιδερένιος....

Βασίλη καλημέρα. Έτσι είναι ο σκύλος μας κολλητός αδερφός συνεργάτης.

Όλα τα σκυλιά είναι καλά και δυνατά.

ΑΛΛΆ όταν έχεις ποιντερ η άλλη ράτσα μπορείς να πάρεις σεττερ.

Όταν έχεις σεττερ δεν πέρνεις καμία άλλη ράτσα....
καταλαβαίνεις τι εννοώ
Και γω τον αγαπάω το μ@λάκα και τον παραδεχομαι στο μπεκατσοκυνήγι. Εχω όμως δεκάδες φορές ορκιστεί ''πως αυτη ειναι η τελευταία φορά που έρχεσαι κοντά !'' :D..Παλι προχθές όπως σχεδον σε κάθε κυνήγι του,έκανε ενα ''μαρς΄΄ για παραπάνω απο μισάωρο.Στα δέκα χρόνια που είμαστε μαζί,και ενω ξέρω πια τα χούγια του,ήταν η πρώτη φορά που ανησύχησα πραγματικά,και αφου μου γ@μησε τη ψυχολογία για τα καλά στο τέλος κάααπου ακούστηκε το μπίπερ του ...Αυτά τα...''φιλισοφικά μισάωρα΄΄ να μην είχαν και τι στο κόσμο...

Τα τελευταία χρόνια εχω σεττερ, εχω δει εξαιρετικά μπεκατσόσκυλα σε ολες τος ράτσες, τα επανιελ του κουμπάρου μου, το ντραχτααρ του καλού μου φίλου Μάκη, τα σεττερ επίσης του αγαπητού μου φιλου Κώστα.......σίγουρα υπάρχουν και αλλα πολλα αλλα εγω μιλάω για αυτα που εχω δει και κυνηγήσει μαζι τους......αν ισχύει ομως αυτο πιυ λένε μια φορά σου τυχαίνει ο ΜΕΓΆΛΟΣ σκύλος εγω έκλεισα με τον Δία....
DSC00794.JPG

ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ.....
View attachment 18374

View attachment 18373
View attachment 18376

κόρες του BRIO. Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
Να σου ζήσουν Λαμπρό οι ομορφιές σου.Διπλα στο πατέρα και δάσκαλο θα γίνουν και αυτές δασκάλες.(ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε κανένα λοκνταουν του χρόνου ).

Ετ
Τα τελευταία χρόνια εχω σεττερ, εχω δει εξαιρετικά μπεκατσόσκυλα σε ολες τος ράτσες, τα επανιελ του κουμπάρου μου, το ντραχτααρ του καλού μου φίλου Μάκη, τα σεττερ επίσης του αγαπητού μου φιλου Κώστα.......σίγουρα υπάρχουν και αλλα πολλα αλλα εγω μιλάω για αυτα που εχω δει και κυνηγήσει μαζι τους......αν ισχύει ομως αυτο πιυ λένε μια φορά σου τυχαίνει ο ΜΕΓΆΛΟΣ σκύλος εγω έκλεισα με τον Δία....
View attachment 18378
Έτσι είναι Γιάννη όλους μας μας έχει σημαδέψει ένα σκυλί . Μέχρι να έρθει το επόμενο και αν είναι κ σεττερ ότι καλύτερο.

Status
Not open for further replies.
Back