Αν δεις την άλλη φωτό φαίνεται πολύ καθαρά το μπλε μάτι γιατί φίλε έχω χάσει 2 σκυλιά.Σε ευχαριστώ.ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΜΠΛΕ ΧΑΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ
Είσαι άρχοντας! Μπράβο Δημήτρη ...Αποκλεισμενος στο καλυβι μου, με τους γιους μου..... View attachment 18320
Μας έκαψες τώρα...Αποκλεισμενος στο καλυβι μου, με τους γιους μου..... View attachment 18320
Συνάδελφε μπράβο για τη βόλτα σου και την κάρπωση στις μπεκάτσες, αλλά δεν θα έπρεπε καν να σκεφτείς να ντουφεκίσεις λαγό τέτοια μέρα που αναφέρεις (Πέμπτη) ανεξαρτήτως συνθηκών γιατί απαγορέυεται... Παρακαλώ προσοχή στο τι γράφουμε...Η σκυλίτσα που πήρα μαζί μου κατάφερε να μου σερβίρει έναν λαγό φερμαριστό αλλά για να μην τραυματίσω το σκυλάκι με τα φυσίγγια διασποράς αποφάσισα να μην τουφεκίσω.
Έχεις δίκιο αλλά εκείνη την στιγμή δεν το σκέφτηκα .Συνάδελφε μπράβο για τη βόλτα σου και την κάρπωση στις μπεκάτσες, αλλά δεν θα έπρεπε καν να σκεφτείς να ντουφεκίσεις λαγό τέτοια μέρα που αναφέρεις (Πέμπτη) ανεξαρτήτως συνθηκών γιατί απαγορέυεται... Παρακαλώ προσοχή στο τι γράφουμε...
Αγαπητοί Φίλοι
Καλό Μεσημέρι
Σοβαρά θέματα με απομάκρυναν αρκετό διάστημα από το πληκτρολόγιο αλλά όχι από τα δρώμενα και όλο αυτό τον καιρό της απουσίας μου παρακολουθούσα με χαρά τις δραστηριότητες σας.
Μην αντέχοντας τις τελευταίες εξελίξεις την Πέμπτη το μεσημέρι ακολουθώντας το ένστικτο μου αποχώρισα από αυτή την άθλια πόλη που είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε και κατάφερα σε τρεις ώρες να βρεθώ ψηλά εκεί που η ψυχή γαληνεύει και ο χρόνος που δαπανάται στην αγαπημένη μας δραστηριότητα αποκτά την αξία που πρέπει.
Επίσης ακινητοποίησε πέντε μπεκάτσες από τις οποίες δύο έδωσαν ευκαιρίες για βολή και μας συνόδευσαν στο αυτοκίνητο.
Η χαρά αρκετά μεγάλη μια και τις πήρα χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά ένα σπάνιο δικανάκι 20ράκι που έφερα από την Ιταλία και έψαχνα για αρκετό καιρό σαν δώρο για τον γιό μου .
Το δάσος φανταστικό ,όλα όπως πρέπει να είναι.
View attachment 18312
View attachment 18313
View attachment 18316
Επειδή η φωτ. μηχ. έμεινε από μπαταρία έβγαλα κάποιες ακόμη αναμνηστικές με το τάμπλετ που θα ανεβάσω σύντομα
Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη για αυτά που έρχονται και γρήγορη επιστροφή στους κυνηγότοπους
ερεεεε τι κανουνε τα ΠΟΙΝΤΕΡ
![]()
Σιδερένιος Βασίλη!!!View attachment 18334View attachment 18335
Μόνο υγεία να έχουμε και θα τα καταφέρουμε. Και το λέω αυτό μετά από περιπέτειες σε νοσοκομείο και ακόμη αγωγή λόγω του κορονοιου και της πνευμονίας που με γύρισε.... ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας. Υγεία και καλή συνέχεια σε όλους μας. Συγνώμη που σας κούρασα.
View attachment 18334View attachment 18335
Μόνο υγεία να έχουμε και θα τα καταφέρουμε. Και το λέω αυτό μετά από περιπέτειες σε νοσοκομείο και ακόμη αγωγή λόγω του κορονοιου και της πνευμονίας που με γύρισε.... ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας. Υγεία και καλή συνέχεια σε όλους μας. Συγνώμη που σας κούρασα.
Περαστικά και σιδερένιος ΒασίληView attachment 18334View attachment 18335
Περαστικά φίλε!View attachment 18334View attachment 18335
Το έχω πει ότι υπάρχουν καλά σκυλιά σε όλες τις φυλές.... αυτά είναι τα δικά μου δευτερα παιδιά..... δύο σεττερ και ένα ποιντερ....άλλος ένας ποιντερας που μέσα στην φώτο έχει σεττερ. χαχαχαχα Χαχαχαχα
περαστικά και σιδερένιος Βασίλη.
Περαστικα σου χιλιες φορες οχι μονο μια.View attachment 18334View attachment 18335
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΔΥΝΑΜΗΤο έχω πει ότι υπάρχουν καλά σκυλιά σε όλες τις φυλές.... αυτά είναι τα δικά μου δευτερα παιδιά..... δύο σεττερ και ένα ποιντερ....
Επίσης σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας. Υπομονή και κουράγιο, δύναμη και θα το κερδίσουμε και αυτό... πολεμάμε μέχρι το τέλοςView attachment 18354