Υπομονή Άρη και ο σεττερακος σου είναι εργαλείο.Τώρα που μπήκαν κ εδώ κάτω πουλιά μας έπιασε το λοκντάουν...
Κρίμα γιατί ήθελα να δω τι θα δείξει ο σεττερακος...
Υπομονή Άρη και ο σεττερακος σου είναι εργαλείο.Τώρα που μπήκαν κ εδώ κάτω πουλιά μας έπιασε το λοκντάουν...
Κρίμα γιατί ήθελα να δω τι θα δείξει ο σεττερακος...
Και τη απάντηση σου έδωσε.Έχεις και εσυ από την μεριά σου δίκιο Αργυρη.
Όλοι πληρώσαμε για να βγάλουμε άδεια κυνηγιού όταν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές όμως ... το κυνήγι έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Δεν έχει απαγορέυσει κανείς το κυνήγι.
Την μετακίνηση απαγόρευσαν.
Μίλησα για το θέμα με τον θηροφυλακα.
Και όχι τίποτε άλλο πραγματικά φαίνεται να είναι πολύ καλή χρονιά.Πάνω που άρχισαν δειλά δειλά να εμφανίζονται...
View attachment 18276
View attachment 18277
View attachment 18278
View attachment 18279
Άντε κάτσε μέσα...![]()
Όντως ρε Λαμπρό πολύ δύσκολα πουλιά ποδαρωνουν πολύ κ όταν φτάσει το σκυλί και φερμαρει πετάγονται μακριά τους.άλλο ένα δύνατο μπεκατσοκυνηγι σήμερα τελείωσε. δύσκολα πουλιά και καθόλου τύχη. το παλέψαμε με τον BRIO-SIBA. και πήρα 3 πουλάκια.
View attachment 18286
View attachment 18287
Μπράβο σου για την προσπάθεια που κανείς κ χίλια μπράβο για τους συντρόφους σου.Ο BRIO φαίνεται λιωμενος από την κουραση καταλαβαίνεις στο βλέμμα του τη πέρασε με τα παλιοκοριτσα.Όντως ρε Λαμπρό πολύ δύσκολα πουλιά ποδαρωνουν πολύ κ όταν φτάσει το σκυλί και φερμαρει πετάγονται μακριά τους.
μη τσιμπας ρε στεφανεεεε
Θέατρο του παραλόγου παιδια κυριολεκτικά. Όπως επίσης για να μην ξεχνάμε και τους συναγωνιστές ψαράδες όταν αραζεις στην παραλια η κολυμπάς δεν κολλάς. Αν στήσεις δύο καλάμια κολλας! Ρδελομπου!!!!!με όπλο κολλάς. χωρίς όπλο δεν κολλάς... άρε Ελλάδα...
Μπραβο μπραβο μπραβο. +1000 like.View attachment 18237
Στην προηγούμενη καραντίνα, έφτιαξα κ τις τελευταίες λεπτομέρειες για να είμαι έτοιμος στην τωρινή...... Μόνο οι ειδικές δυνάμεις και αν θα με βρουν....
Πηγε σημερα πρωι πρωι ενας φιλος μια βολτα για λιγο με τον σεττερακο του κ σηκωσε δυο πουλια...Γιαννη και Κεφαλονια πεσαν καποια πουλακια..εδω σε μας ακομα δεν εχω δει κατι..απο βδομαδα αν ριξει και τα νερακια που ακουγοντε θα ξεκινησω το ψαξιμο
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΜΠΛΕ ΧΑΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣΚαλημέρα και από εμάς.Πολυ δύσκολα πουλιά που δεν αφήνουν καμία αναθυμιάσει λες και είναι πέτρες έχει κ την αρρωστημένη άπνοια...Κ το χειρότερο είναι όταν φτάνουν τα σκυλιά και φερμαρουν αυτές έχουν φύγει.Αυτες τις 2κυριες βρήκαμε σήμερα .
View attachment 18235![]()
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕΣΔύο, άψογα μπλοκαρισμενα, πουλιά σήμερα. Τουφεκισα κ την δεύτερη όμως κατάφερε κ μου βάλε οξια... Στο τέλος ένα πολύ μεγάλο κοπάδι γαλάζιες πήγε να μου πάρει το καπέλο..... View attachment 18274
Το ξερω Τασο μιλησα και με τον γιατρο κατι αρχιζει να δειχνει απ οτι μου ειπε..η ελπιδα πεθαινει τελευταια..κατι παει να γινει παντωςΠηγε σημερα πρωι πρωι ενας φιλος μια βολτα για λιγο με τον σεττερακο του κ σηκωσε δυο πουλια...
Τι να το κανεις ομως...δωρον αδωρο...
τουλαχιστον ξεμουδιασε ο σκυλος κ πηρε κ μυρωδιες...
Καιρος να το δουνε το κυνηγι ετσι Λαμπρο και οχι σαν μια ομαδα "βαρβαρων" ανθρωπων που πανε για πλακα να σκοτωσουν ζωακια..παμε να ξεφυγουμε απο τα προβληματα..παμε γιατι ειναι τοσα αυτα που μας βασανιζουν για να νιωθουμε πιο ηρεμοι εμεις και οι οικογενειες μαςνα λειτουργουμε καλυτερα..εγω απο χθες που συμβαινει αυτο δεν μπορουσα να κατσω να παιξω με τον μικρο μου να χαλαρωσω στον καναπε με την οικογενεια μου..πιστευω με τις κινησεις που γινοντε να ενωθουμε εστω και τωρα δεν ειναι αργα και να αρχισει το κυνηγι να λαμβανει θεση στην κοινωνια γιατι μην ξεχναμε ο ανθρωπος παντα κυνηγουσε γι αυτο και εξελιχθηκε το μυαλο του αλλιως θα κρεμομασταν ακομα απ τα δεντραακριβώς Στέφανε όπως το έχεις ανεβάσει. στελνω μην και λέω πάω για άθληση στο πάρκο στο γήπεδο. όλα οκ.
στέλνω μην και λέω πάω κυνήγι Όχι απαγορεύεται.
Ποια η διαφορά ρε πουστη μου.
θα πηγαίνω στο χωριό μού και θα ξεδίνω με τα σκυλάκια μου...
Από την στιγμή που δεν θα βλαψω
κανέναν ούτε εμένα την οικογένειά μου και τους συνανθρώπους μού και την δημόσια υγεία.
Εγώ θα πηγαίνωωωωω.