Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους, Γιάννη με όλο το σεβασμό διαφωνώ. Δεν κάνουμε κάτι παράνομο, έχουμε πληρώσει για να έχουμε το δικαίωμα να κυνηγήσουμε, εκτός των άλλων δεν πρόκειται ούτε να συνωστιστούμε ούτε να μεταδώσουμε τον ιό στα φύλλα και τα δέντρα ούτε στα θηράματα. Αν είναι να απαγορευτεί να μας επιστραφεί αναλογιστικά το ποσό και να μείνουμε μέσα.
Αργύρη σαφώς και δεν κάνουμε κατι παράνομο και σύμφωνο με τα λεγόμενα σου.
Μπορεί οι μπεκατσοκυνηγοι να κυνηγάμε σόλο ή οι περισσότεροι ζευγάρια αλλα υπάρχουν άλλα ειδη κυνηγίου που μαζεύεται κόσμος, μην κρίνουμε μονο απο εμας, οπως φυσκικα δεν θα γίνει κάποια διάκριση για κάθε είδος κυνηγίου ξεχωριστά.....ή όλοι ή κανένας....Αυτό ειναι το σκεπτικό τους.....

Θα ηθελα πολυ να περιγραψω τι εγινε σήμερα αλλα υπάρχει στεναχώρια με ολα αυτα που ζουμε , ετσι μονο φωτογραφία
spacebar not working windows 7
Η θεα σπο το σημειο που καθοταν
[url
=https://postimg.cc/sMPBCGpV]
20201106-103623.jpg
[/url]
Τελος να πω οτι ειναι πολυ αδικο να σταματησει το κυνηγι αλλα και παραλλογο αλλα απο την αλλη μερια σκεφτομαι και τον ξαδερφο που ειναι γιατρος και κυνηγος και ηθελε να τον παίρνω μαζι μου και σκέφτομαι οτι αυτος θα ειναι σε κάποια εντατική... για αυτον τι ειναι ; μονο αδικο;
Δύο, άψογα μπλοκαρισμενα, πουλιά σήμερα. Τουφεκισα κ την δεύτερη όμως κατάφερε κ μου βάλε οξια... Στο τέλος ένα πολύ μεγάλο κοπάδι γαλάζιες πήγε να μου πάρει το καπέλο..... View attachment 18274
Μπράβο σας βρε παιδιά.......

Τώρα που μπήκαν κ εδώ κάτω πουλιά μας έπιασε το λοκντάουν... :(
Κρίμα γιατί ήθελα να δω τι θα δείξει ο σεττερακος...
Μια από τα ίδια φίλε μου έπαθα και γω δεν το βλέπω να βγαίνει ο κουταβος φέτος

https://dasarxeio.com/2020/11/06/88240/

Σας ενημερώνουμε ότι η Κυνηγετική δραστηριότητα συνεχίζετε...
Σε κάθε περίπτωση, ρητή είναι η υποχρέωση των κυνηγών να αποστέλλουν εγκαίρως το απαραίτητο S.M.S, να τηρούν όλους τους κανόνες προστασίας, υγιεινής και ασφάλειας, αλλά και να περιορίζουν τη δραστηριότητα τους εντός των ορίων του νομού κατοικίας τους.
Για οτιδήποτε νεότερο υπάρξει από τις συνεχείς επαφές που πραγματοποιεί η Συνομοσπονδία με τους αρμόδιους φορείς, θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Δημήτρη, Λάμπρο μπράβο για τις επιτυχίες.
Δημήτρη ακριβώς ίδιο είναι καιρό επανιελακι που έχω.
Πολύ γλυκες φάτσες αυτά τα επανιελακια.
Είναι όντως Άγγελε. Βέβαια το ατού τους είναι άλλο...

Καλησπέρα παίδες.Πρωτη έξοδος και για μας ,με ανάμικτα συναισθήματα,όμως πάντα βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο,μη μας πιάνει απελπισία... Ελατο με αρκετό κρυαδάκι το πρωί,είχε υγρασία,τα ρέματα όμως εχουν στεγνώσει όλα στ Μαίναλο..Τα πουλιά λίγα ,5 ώρες ψάξιμο,βρήκαμε τρία πουλιά ισως και τεσσερα..Καταφέραμε να πάρουμε τη πρώτη της σεζόν (πάντα το ίδιο συναίσθημα στη πρωτο ΄΄χούφτωμα'':)).Με το σεττεράκο μου και τη ..λιονταρινα μας049.jpg020.jpg033.jpg

Status
Not open for further replies.
Back