To επομενο 10ημερο θα ειναι ιδανικο για τις αφιξεις της μπεκατσας στην χωρα μας..
γιατι τολες? τειδες κατι στον καιρο?
To επομενο 10ημερο θα ειναι ιδανικο για τις αφιξεις της μπεκατσας στην χωρα μας..
γιατι τολες? τειδες κατι στον καιρο?
χα χα χα .φιλε αν σου πω οτι επιδη εχω φορτηγο εξωτερικων επισκευων με εχουν παρει 10 φιλοι τηλ και ολοι μου λενε φιλαρακο περνεις το φορτηγο φτιαχνεις χαρτια γαι επισκευη εκτοσ και πιανουμε το βουνο ανετα.λαστιχα ντελιβερι δεν περνας? εμεινα με το τρακτερ σε εναν μπεκατσοτοπο.αρε τυχα
ΑρχοντικόView attachment 18237
Στην προηγούμενη καραντίνα, έφτιαξα κ τις τελευταίες λεπτομέρειες για να είμαι έτοιμος στην τωρινή...... Μόνο οι ειδικές δυνάμεις και αν θα με βρουν....
Μπράβο σου ρε Γιάνναρε.....έκανες ωραία δουλειά αλλά και τα σκυλάκια σου επίσης!!!!!!!Καλημέρα και από εμάς.Πολυ δύσκολα πουλιά που δεν αφήνουν καμία αναθυμιάσει λες και είναι πέτρες έχει κ την αρρωστημένη άπνοια...Κ το χειρότερο είναι όταν φτάνουν τα σκυλιά και φερμαρουν αυτές έχουν φύγει.Αυτες τις 2κυριες βρήκαμε σήμερα .
View attachment 18235![]()
Είναι μαγεία η Φέρμα όπως και να το κάνουμε.Περαστικα σου Συνονόματη.περαστικα σου Γιαννη!
Τερμα οι φασσες κ οι παπιες,σε κερδισε η φερμα?
Να σου ζήσουν Γιάννη ομορφιές.
Λαμπρό για τέτοια εποχή η συμπεριφορά των πουλιών είναι άστα να πάνε.Σε ευχαριστώ.ωραίος φιλαράκι.
Έτσι είναι έχεις πολύ δίκιο.Όταν πας ταξίδι σε μια χώρα και δεν ξέρεις να κινηθείς,σε τρώει η ανησυχία. Έτσι είναι και δαυτες....
Διαβάζω οτι κάποιοι λενε θα βγαίνουν αν υπάρξει απαγόρευση κτλ.......εγώ παιδιά προσωπικά οσο και να με στεναχωρεί κυνήγι στη ζούλα ή με φόβο δεν κάνω.....τα έκανα οταν ήμουν πιτσιρικάς αυτά ......καο ας είναι τα μπεκατσοτοπια εδω στο χωριό 5 λεπτά.
Εύχομαι να γίνει καμιά έκπληξη και να συνεχίσουμε......