Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
λαστιχα ντελιβερι δεν περνας? εμεινα με το τρακτερ σε εναν μπεκατσοτοπο.αρε τυχα
χα χα χα .φιλε αν σου πω οτι επιδη εχω φορτηγο εξωτερικων επισκευων με εχουν παρει 10 φιλοι τηλ και ολοι μου λενε φιλαρακο περνεις το φορτηγο φτιαχνεις χαρτια γαι επισκευη εκτοσ και πιανουμε το βουνο ανετα.

View attachment 18237
Στην προηγούμενη καραντίνα, έφτιαξα κ τις τελευταίες λεπτομέρειες για να είμαι έτοιμος στην τωρινή...... Μόνο οι ειδικές δυνάμεις και αν θα με βρουν....
Αρχοντικό
Είναι η καλύτερη λύση για να γλιτώνεις τα πηγαινε-ελα στο βουνό.
Είσαι ωραιος

Καλημέρα και από εμάς.Πολυ δύσκολα πουλιά που δεν αφήνουν καμία αναθυμιάσει λες και είναι πέτρες έχει κ την αρρωστημένη άπνοια...Κ το χειρότερο είναι όταν φτάνουν τα σκυλιά και φερμαρουν αυτές έχουν φύγει.Αυτες τις 2κυριες βρήκαμε σήμερα .
View attachment 18235
img_20201105_100255-jpg.18236
Μπράβο σου ρε Γιάνναρε.....έκανες ωραία δουλειά αλλά και τα σκυλάκια σου επίσης!!!!!!!

Διαβάζω οτι κάποιοι λενε θα βγαίνουν αν υπάρξει απαγόρευση κτλ.......εγώ παιδιά προσωπικά οσο και να με στεναχωρεί κυνήγι στη ζούλα ή με φόβο δεν κάνω.....τα έκανα οταν ήμουν πιτσιρικάς αυτά ......καο ας είναι τα μπεκατσοτοπια εδω στο χωριό 5 λεπτά.
Εύχομαι να γίνει καμιά έκπληξη και να συνεχίσουμε......

Θα ηθελα πολυ να περιγραψω τι εγινε σήμερα αλλα υπάρχει στεναχώρια με ολα αυτα που ζουμε , ετσι μονο φωτογραφία
spacebar not working windows 7
Η θεα σπο το σημειο που καθοταν
[url
=https://postimg.cc/sMPBCGpV]
20201106-103623.jpg
[/url]
Τελος να πω οτι ειναι πολυ αδικο να σταματησει το κυνηγι αλλα και παραλλογο αλλα απο την αλλη μερια σκεφτομαι και τον ξαδερφο που ειναι γιατρος και κυνηγος και ηθελε να τον παίρνω μαζι μου και σκέφτομαι οτι αυτος θα ειναι σε κάποια εντατική... για αυτον τι ειναι ; μονο αδικο;

Διαβάζω οτι κάποιοι λενε θα βγαίνουν αν υπάρξει απαγόρευση κτλ.......εγώ παιδιά προσωπικά οσο και να με στεναχωρεί κυνήγι στη ζούλα ή με φόβο δεν κάνω.....τα έκανα οταν ήμουν πιτσιρικάς αυτά ......καο ας είναι τα μπεκατσοτοπια εδω στο χωριό 5 λεπτά.
Εύχομαι να γίνει καμιά έκπληξη και να συνεχίσουμε......

Καλησπέρα σε όλους, Γιάννη με όλο το σεβασμό διαφωνώ. Δεν κάνουμε κάτι παράνομο, έχουμε πληρώσει για να έχουμε το δικαίωμα να κυνηγήσουμε, εκτός των άλλων δεν πρόκειται ούτε να συνωστιστούμε ούτε να μεταδώσουμε τον ιό στα φύλλα και τα δέντρα ούτε στα θηράματα. Αν είναι να απαγορευτεί να μας επιστραφεί αναλογιστικά το ποσό και να μείνουμε μέσα.

Status
Not open for further replies.
Back