ΤραγικόΦίλε μου δεν ήταν ούτε ένας ούτε δύο αυτό θα μου μείνει αξέχαστο μετά τις 5:30 ώρα άκουγες μόνο ένα βουητό από τις τουφεκιες και να ακούς 5 ρες και 8 ρες....Ποιον να καταγγείλεις αφού ήταν οι περισσότεροι κυνηγοι
ΤραγικόΦίλε μου δεν ήταν ούτε ένας ούτε δύο αυτό θα μου μείνει αξέχαστο μετά τις 5:30 ώρα άκουγες μόνο ένα βουητό από τις τουφεκιες και να ακούς 5 ρες και 8 ρες....Ποιον να καταγγείλεις αφού ήταν οι περισσότεροι κυνηγοι
Γιώργο τον καταλαβαίνουμε ολοι τον κίνδυνο και φυσικα πρέπει να πέρνει τις προφυλάξεις του. Απο την άλλη όμως αυτός διάλεξε αυτη την δουλειά και νομίζω τον πήραν ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους. Αν δεν είχε τα κότσια, κακώς τρώει το ψωμί κάποιου άλλου άξιου.Σκέψου τον θηροφυλακα που σε πολλές περιπτώσεις παίζει το κεφάλι του γιατί έχουν γίνει πολλά κατά καιρούς με τι ψυχολογία να πάει να γράψει κάποιον που κρατάει όπλο και δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί από την στιγμή που δεν τους δικάζουν
Σίγουρα δεν μιλάω για μπήκαμε αραξαμε αλλά ένα ξενέρωμα το τρώνε και όχι άδικαΓιώργο τον καταλαβαίνουμε ολοι τον κίνδυνο και φυσικα πρέπει να πέρνει τις προφυλάξεις του. Απο την άλλη όμως αυτός διάλεξε αυτη την δουλειά και νομίζω τον πήραν ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους. Αν δεν είχε τα κότσια, κακώς τρώει το ψωμί κάποιου άλλου άξιου.
- Ξέρω παιδια που είχαν υπηρετήσει στις καταδρομείς και τα ΟΥΚ και δεν πήραν δουλειες με κίνδυνο που ήθελαν-
Το ίδιο ισχύει και για αστυνομικούς, λιμενικούς, στρατιωτικούς, δικαστές.
Δεν προέκυψε ο κίνδυνος μετά την κατάταξη.
Αν κύριος σκοπός (αυτων των ολίγων) ήταν να ...τρουπώσουν, μην περιμένεις περισσότερα.
Στο facebooκ την αλλη φορα ειχαν κρεμασει εναν πτεροδαχτυλο.https://www.facebook.com/groups/205770882856139/permalink/2942650989168101/
Καλώς ήλθαν....
Δείτε το βιντεάκι....
Φτερογαμώσαυρος ήταν.....Στο facebooκ την αλλη φορα ειχαν κρεμασει εναν πτεροδαχτυλο.
Τον βαρεσαν λεει με 9ρακια την ωρα που παλευε με ενα T-rex.
Δεν τα ξέρω τα παιδιά αλλά το πουλί είναι κόκαλο..Τα πόδια ούτε που κουνιούνται..Εαν την ειχαν βαρεσει πιο πριν οκ ......Δεν λέω κάτι άλλο ....https://www.facebook.com/groups/205770882856139/permalink/2942650989168101/
Καλώς ήλθαν....![]()
Δείτε το βιντεάκι....
Εκεί και το καλοκαίρι έχει μπεκάτσες ο πατέρας μου έχει βρει και μικρά....Αν δεν κανω λαθος στο 1500..στην Δραμα αν δεν λεω μ..κιες
Λογικο Τελη επειδη ειναι και σε μεγαλο υψομετρο και αν υπαρχουν ρεματιες που δεν παταει ανρθωπος εχουν νερα και τροφη ειναι ιδανικες συνθηκες για την μπεκατσα..συνηθως επειδη ειναι ντοπιαρες δυσκολα τις βαζεις χεριΕκεί και το καλοκαίρι έχει μπεκάτσες ο πατέρας μου έχει βρει και μικρά....
Ναι φίλε έτσι ακριβώς το μέρος και να θες να το κάψεις δεν καίγεται πολύ υγρασία και σε μήνες Ιουνίου Ιουλίου έχω πετύχει ακόμα και μηδενικές θερμοκρασίες τα βράδια οπότε το όλο κλίμα και η ησυχία του μέρους το κάνουν φιλόξενο για την μπεκάτσα.....Λογικο Τελη επειδη ειναι και σε μεγαλο υψομετρο και αν υπαρχουν ρεματιες που δεν παταει ανρθωπος εχουν νερα και τροφη ειναι ιδανικες συνθηκες για την μπεκατσα..συνηθως επειδη ειναι ντοπιαρες δυσκολα τις βαζεις χερι
Αν ειναι ετσι καθολου απιθανο δεν μου φαινεται να μεινουν εκει πουλια..απλα ηταν τυχερα αυτα τα παιδια και την καρπωθηκανΝαι φίλε έτσι ακριβώς το μέρος και να θες να το κάψεις δεν καίγεται πολύ υγρασία και σε μήνες Ιουνίου Ιουλίου έχω πετύχει ακόμα και μηδενικές θερμοκρασίες τα βράδια οπότε το όλο κλίμα και η ησυχία του μέρους το κάνουν φιλόξενο για την μπεκάτσα.....
Μιλτο μου μακάρι τέτοια χρονιά να μην ξαναγνωρισω με αυτα που είδα......καταλαβαίνεις γιατι το λεω.....οπως και οι περισσότεροι εδω μεσα..Και σε μας εδω το ιδιο ηταν που τις καλες χρονιες πχ 16-17 καθε εξοδο σηκωναμε κοντα 20 πουλια..με αριστο σκυλο ενας φιλος ειχε παρει 180 πουλια εκεινη την χρονια..μακαρι να ξαναρχοταν μια τετοια χρονια
Με αυτο το διάολο, το fb, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πλέον......Καμια ξεπαγωμενη θα ειναι για το κυνηγι των likes.