Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μιλτο μου μακάρι τέτοια χρονιά να μην ξαναγνωρισω με αυτα που είδα......καταλαβαίνεις γιατι το λεω.....οπως και οι περισσότεροι εδω μεσα..
Το καταλαβαινω Γιαννη και γω τα ιδια λεω..ναι μεν ηταν καλη για οσους πηγαιναν οποτε επρεπε και επρεναν αυτα που επρεπε και πολλες φορες αφηναμε και μπεκατσες ατουφεκιστες απλα να χαρουμε τα σκυλια να δουλευουν αλλα κακη απο αυτο το χαλι που γινοταν με την κακοκαιρια συν τα καρτερια ολη την υπολοιπη σεζον που εβραζε το συμπαν απο τουφεκιες

Μιλτο μου μακάρι τέτοια χρονιά να μην ξαναγνωρισω με αυτα που είδα......καταλαβαίνεις γιατι το λεω.....οπως και οι περισσότεροι εδω μεσα..
Αυτο ειναο τραγηκο να το λεει ενας μπεκατσας....αλλα ειναι η αληθεια

Συνάδελφοι καλησπέρα!
Φέτος θα κυνηγήσω μπεκάτσα για πρώτη φορά!
Έχετε να μου προτείνετε κανένα μέρος μέχρι τρείς ώρες από την Αθήνα?
Είμαι παντελώς άσχετος!
Και εγώ και ο σκύλος!

Φίλε μου σου εύχομαι ολόψυχα να ευχαριστηθείς αυτή την περιπέτεια που ξεκινάς και τα κυνήγια σου με το σκυλάκι σου ...
Όποιος και ότι και να σου πει, τα καλύτερα θα τα ανακαλύψεις μόνος σου. :)

Συνάδελφοι καλημέρα!
Πραγματικά εξεπλάγην με την αντάποκριση σας!
Μέχρι και προσωπικό μήνυμα έλαβα με κάποιες περιοχές που θα μπορούσα να ξεκινήσω!
Ειλικρινά σας ευχαριστώ! Πραγματικά με βοηθάτε!

Συνάδελφοι καλημέρα!
Μέχρι και προσωπικό μήνυμα έλαβα με κάποιες περιοχές που θα μπορούσα να ξεκινήσω!
Σου ευχομαι ολόψυχα να δεις , και να ζήσης , πολλες όμορφες στιγμές με το παρεακι σου , και πάντα με ασφάλεια , και να μην ξεχάσεις ότι κάποιος σε βοήθησε στα πρώτα βήματα αυτής της περιπέτειας . ;)

Συνάδελφοι καλημέρα!
Φιλαρακι κ εγω σαν εσενα ειμαι,κυνηγαω απο το 14 χωρις σκυλο κ φετος θα προσπαθησω να παω με το επανιελ μου (10 μηνων) κ για καμια μπεκατσα πρωτη χρονια.Αυτο που εχω καταλαβει ειναι να παρατηρω αλλους κυνηγους.Στα κυνηγια τσιχλας πχ εχει τυχει να δω αυτοκινητα μπεκατσαδων κ απο εκει θα ξεκινησω φετος.Οπως κ στη τσιχλα που παρατηρουσα ποια καρτερια πιανανε κ τον προσανατολισμο του καρτεριου τους!Μετα,απο βιντεο με μπεκατσα βλεπεις τους βιοτοπους της κ ψαχνεις να βρεις αντιστοιχους στα μερη που θα κυνηγησεις!Αντε καλη μας επιτυχια

Status
Not open for further replies.
Back