Οι Άρηδες....![]()

Οι Άρηδες....![]()
Για να δούμε μας το χρωστάειΜιπως και έχει πουλια φετος![]()
Είναι πολύ νωρίς τουλάχιστον για εκεί Παναγιώτη να βγάλουμε συμπερασμα.Μιπως και έχει πουλια φετος![]()
Μήπως ήταν κανένας μπουφος??Καλημέρα στην παρέα χθες είδα δύο μπεκάτσες νωρίς δεν είναι από τωρα???
Όχι φίλε μου γτ ήταν και άλλα δύο άτομα μαζί μου που επιβιβεωθικε ότι ήταν μπεκατσα και ο ένας είναι μπεκατσας να δεις χαρά που έκανεΜήπως ήταν κανένας μπουφος??
Αχ αυτό το να έρθουν στην ώρα τους και κατάλληλες συνθήκες είναι πολύ σημαντικό ,δυστυχώς όμως ο καιρός έχει τρελαθεί και οι προϋποθέσεις για να επιτευχθούν τα παραπάνω όσο τα χρόνια περνούν λιγοστεύουν , παρόλα αυτά για εφέτος έχω καλό προαίσθημα .Συνηθως δεν ειναι καλο αυτο να χουμε τοσο νωρις πρωιμα πουλια τουλαχιστον για τα δεδομενα εδω στο νησι..περσυ αρχες Οκτωβρη χτυπησε γνωστος στο Αγρινιο την πρωτη και οντως ειδαμε και μεις εδω αλλα μετα η χρονια ηταν επιεικως μετρια..το θεμα ειναι να ρθουν στην ωρα τους και να χουν και τις καταλληλες συνθηκες για να μεινουν
Σε πιστεύω φίλε μου.Μηπως ήταν μπουφος με καλαμάκι στο στόμα?Πλάκα κάνωΌχι φίλε μου γτ ήταν και άλλα δύο άτομα μαζί μου που επιβιβεωθικε ότι ήταν μπεκατσα και ο ένας είναι μπεκατσας να δεις χαρά που έκανε
Μίλτο το περσινό το χάλι τουλάχιστον εκεί που πηγαίνω εγώ ούτε το περίμενα ποτέ ούτε καν το φανταζόμουνΣυνηθως δεν ειναι καλο αυτο να χουμε τοσο νωρις πρωιμα πουλια τουλαχιστον για τα δεδομενα εδω στο νησι..περσυ αρχες Οκτωβρη χτυπησε γνωστος στο Αγρινιο την πρωτη και οντως ειδαμε και μεις εδω αλλα μετα η χρονια ηταν επιεικως μετρια..το θεμα ειναι να ρθουν στην ωρα τους και να χουν και τις καταλληλες συνθηκες για να μεινουν
Υπουργός είπες ????Μήπως ήταν κανένας μπουφος??
Προ-θυπουργός....διάβαζε καλά τα post σε παρακαλώ....Υπουργός είπες ????
Με ...συμπαθάςΠρο-θυπουργός....διάβαζε καλά τα post σε παρακαλώ....![]()
Το ίδιο λέτεΥπουργός είπες ????
Απ το στομα σου και στου Θεου τ αυτι γιατι πραγματικα θα παμε ακλαφτοι..οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι οτι χειροτερο αυτη η κατασταση για κουταβια..και ο καιρος φερνει λιγοτερα πουλια ή δεν καθοντε οσο θα καθοταν υπο αλλες συνθηκες και εχουν τα πουλια αλλοπροσαλη συμπεριφοραΑχ αυτό το να έρθουν στην ώρα τους και κατάλληλες συνθήκες είναι πολύ σημαντικό ,δυστυχώς όμως ο καιρός έχει τρελαθεί και οι προϋποθέσεις για να επιτευχθούν τα παραπάνω όσο τα χρόνια περνούν λιγοστεύουν , παρόλα αυτά για εφέτος έχω καλό προαίσθημα .
Και σε μας εδω το ιδιο ηταν που τις καλες χρονιες πχ 16-17 καθε εξοδο σηκωναμε κοντα 20 πουλια..με αριστο σκυλο ενας φιλος ειχε παρει 180 πουλια εκεινη την χρονια..μακαρι να ξαναρχοταν μια τετοια χρονιαΜίλτο το περσινό το χάλι τουλάχιστον εκεί που πηγαίνω εγώ ούτε το περίμενα ποτέ ούτε καν το φανταζόμουν