Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η πιο πρώιμη μπεκάτσα στην περιοχή μου θα φανεί στο πρώτο 10ημερο του Οκτώβρη. Ανάλογα τον καιρό πάντα.. Σε υψόμετρο κ περιοχές ίδιες πάνω κάτω.. Συνήθως μαρτυρία κάποιου περδικά η δικής μου εμπειρίας κάποιες χρονιές σε αλπικα. Το 2007 όμως σε κυνήγι αγριοκουνελου στην Λήμνο, στην περιοχή της Σκανδαλης στις 17 Σεπτεμβρίου ο κουμπαρος μου, δίπλα μου, τουφεκισε κ πήρε μια μπεκάτσα που σηκώθηκε μετά απο ομοβροντια σε ένα κουνέλι..

Συνηθως δεν ειναι καλο αυτο να χουμε τοσο νωρις πρωιμα πουλια τουλαχιστον για τα δεδομενα εδω στο νησι..περσυ αρχες Οκτωβρη χτυπησε γνωστος στο Αγρινιο την πρωτη και οντως ειδαμε και μεις εδω αλλα μετα η χρονια ηταν επιεικως μετρια..το θεμα ειναι να ρθουν στην ωρα τους και να χουν και τις καταλληλες συνθηκες για να μεινουν

Συνηθως δεν ειναι καλο αυτο να χουμε τοσο νωρις πρωιμα πουλια τουλαχιστον για τα δεδομενα εδω στο νησι..περσυ αρχες Οκτωβρη χτυπησε γνωστος στο Αγρινιο την πρωτη και οντως ειδαμε και μεις εδω αλλα μετα η χρονια ηταν επιεικως μετρια..το θεμα ειναι να ρθουν στην ωρα τους και να χουν και τις καταλληλες συνθηκες για να μεινουν
Αχ αυτό το να έρθουν στην ώρα τους και κατάλληλες συνθήκες είναι πολύ σημαντικό ,δυστυχώς όμως ο καιρός έχει τρελαθεί και οι προϋποθέσεις για να επιτευχθούν τα παραπάνω όσο τα χρόνια περνούν λιγοστεύουν , παρόλα αυτά για εφέτος έχω καλό προαίσθημα .

Όχι φίλε μου γτ ήταν και άλλα δύο άτομα μαζί μου που επιβιβεωθικε ότι ήταν μπεκατσα και ο ένας είναι μπεκατσας να δεις χαρά που έκανε
Σε πιστεύω φίλε μου.Μηπως ήταν μπουφος με καλαμάκι στο στόμα?Πλάκα κάνω .sarcastic. Όλα γίνονται!! Απλά είναι πολύ νωρίς.

Μίλτο το περσινό το χάλι τουλάχιστον εκεί που πηγαίνω εγώ ούτε το περίμενα ποτέ ούτε καν το φανταζόμουν

Αχ αυτό το να έρθουν στην ώρα τους και κατάλληλες συνθήκες είναι πολύ σημαντικό ,δυστυχώς όμως ο καιρός έχει τρελαθεί και οι προϋποθέσεις για να επιτευχθούν τα παραπάνω όσο τα χρόνια περνούν λιγοστεύουν , παρόλα αυτά για εφέτος έχω καλό προαίσθημα .
Απ το στομα σου και στου Θεου τ αυτι γιατι πραγματικα θα παμε ακλαφτοι..οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι οτι χειροτερο αυτη η κατασταση για κουταβια..και ο καιρος φερνει λιγοτερα πουλια ή δεν καθοντε οσο θα καθοταν υπο αλλες συνθηκες και εχουν τα πουλια αλλοπροσαλη συμπεριφορα

Μίλτο το περσινό το χάλι τουλάχιστον εκεί που πηγαίνω εγώ ούτε το περίμενα ποτέ ούτε καν το φανταζόμουν
Και σε μας εδω το ιδιο ηταν που τις καλες χρονιες πχ 16-17 καθε εξοδο σηκωναμε κοντα 20 πουλια..με αριστο σκυλο ενας φιλος ειχε παρει 180 πουλια εκεινη την χρονια..μακαρι να ξαναρχοταν μια τετοια χρονια

Status
Not open for further replies.
Back