Μπεκάτσα-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μια πολύ όμορφη έξοδος η σημερινή σε 2 ημιορεινά μέροι, με ποοοολυ υγρασία και 11°C από τις 07.30 ως 11.30 παρέα με το κολλητάρι μου κ τη μαθητευόμενη Ήβη 2.5 ετών Setter....το ενα πουλακι ηταν δικο της, επειτα απο 3 σηκώματα που της έκανε...άξιζε να το δαγκώσει.
Η Ρία, είχε τα αλλα 2 δικά της, με πλήρως ολοκληρωμένες φασεις η μια εκ των οποίων, ενω παλουκώθεικε κανα 2-3' στη φέρμα, της εκανα μια πολύ δυσκολη τουφεκια στα ντυμένα με αποτέλεσμα το σημερινό 3/3...!!

20231117_111041.jpg
Screenshot_20231117-153814_Gallery.jpg

Φυσίγγια ιδιογόμωση:
Drago 31gr No:8½ 🪶 🪶🪶

Μια πολύ όμορφη έξοδος η σημερινή σε 2 ημιορεινά μέροι, με ποοοολυ υγρασία και 11°C από τις 07.30 ως 11.30 παρέα με το κολλητάρι μου κ τη μαθητευόμενη Ήβη 2.5 ετών Setter....το ενα πουλακι ηταν δικο της, επειτα απο 3 σηκώματα που της έκανε...άξιζε να το δαγκώσει.
Η Ρία, είχε τα αλλα 2 δικά της, με πλήρως ολοκληρωμένες φασεις η μια εκ των οποίων, ενω παλουκώθεικε κανα 2-3' στη φέρμα, της εκανα μια πολύ δυσκολη τουφεκια στα ντυμένα με αποτέλεσμα το σημερινό 3/3...!!

View attachment 82416
View attachment 82417

Φυσίγγια ιδιογόμωση:
Μπράβο Κώστα.... είδες τα έστειλα κάτω τα πουλιά....

Μπράβο Κώστα.... είδες τα έστειλα κάτω τα πουλιά....
Απο αυτα τα πουλια, αν οχι τα δύο,
(με επιφύλαξη) τοτε το 1 ειναι 100% νέο πουλί, σύμφωνα με τη συμπεριφορα τους....το αλλο ειναι παλιο εγκατεστειμενο πουλι...ξέραμε που ήταν...

μπραβω ρε παιδες σε ολουσας που της συναντησατε και αλοι της καρπωθηκατεεεε .shake hands. αντε να περνουμε και εμης σιγα σιγα σειραααα,,,εαν και την χρονια την βλεπω σχετικα φτωχη,αλα η μπεκα ΤΣΟΥΛΕΣ ειναι απρωβλεπτεςςςς και γιαυτο μας τραβανε μεσα στα δασηηη και μας μαγευβουνε η νεραιδεςςςς,,τι ειπε ο ποιητηςςςς.think.peng

View attachment 82416
View attachment 82417

Φυσίγγια ιδιογόμωση:
Μπράβο Κώστα ... και στα ταίρια τους :)

Χθες εδώ Βόρεια...... Τρία πουλια με το φιλαράκι...Δυσκολα σχετικά πουλια ... Φωτο δεν....
Σήμερα ο Νοτιάς τα εξαφάνισε. Ένα σήκωσα κ το πηρα , μετά από έναν "μακρύ κυκλο συζητήσεων " με τον εμπειρο σκυλο μου, τελικά αποφάσισε να θυσιαστεί μην αντέχοντας το βασανιστικο πρεσσαρισμα......! IMG_20231117_094529.jpg

View attachment 82416
View attachment 82417

Φυσίγγια ιδιογόμωση:
Θεός Κωστάκη με τη κούκλα σού......👏👏👏👏👏

Χθες εδώ Βόρεια...... Τρία πουλια με το φιλαράκι...Δυσκολα σχετικά πουλια ... Φωτο δεν....
Σήμερα ο Νοτιάς τα εξαφάνισε. Ένα σήκωσα κ το πηρα , μετά από έναν "μακρύ κυκλο συζητήσεων " με τον εμπειρο σκυλο μου, τελικά αποφάσισε να θυσιαστεί μην αντέχοντας το βασανιστικο πρεσσαρισμα......! View attachment 82424
Μπράβο Δημήτρη, σταθερή αξία.....

Καλησπέρα αγόρια μου. Ξανά σήμερα στο χθεσινό κομμάτι αλλά αυτή τη φορά με ενισχύσεις.....🤭🤭🤭🤭 τον κουμπάρο μου και την επανιέλα του....μια από τα ίδια, τρία πουλιά βρήκαμε στο χάος......μια έφυγε φαντομας και δύο από χθές εκπαίδευσαν ξανά τη σκυλίτσα μου. Βέβαια η ομορφιά ήταν άλλη, ταυτόχρονα Φέρμα οι σκυλίτσες σε διαφορετικά πουλιά μέσα στο απάτητο, η μία 55 μέτρα δεξια και η άλλη 38 μέτρα αριστερά.......μετά από αυτό δεν θέλαμε κάτι άλλο....απλά κάθησαμε στην άκρη και ακούγαμε τη "συναυλία"......😍😍😍😍😍😍
Αύριο έχει ξεκούραση για όλους και Κυριακή, πρώτα ο Θεός, πάλι έξω.....εκει που μας αρέσει, να μας παιδεύουν.......🤭🤭🤭🤭🤭

Καλησπέρα στην παρέα! μιάμιση ωρίτσα σήμερα 4:00 με 5:30 σε πεύκο.. μια μπεκάτσα σηκώσαμε,την μπλόκαρε τό σκυλι μετά από τέσσερα σηκώματα.. Καλή συνέχεια!View attachment 82427
Ακόμη κ στον κορμό που την έχεις, δύσκολα ξεχωρίζει.....ίσως το τελειώτερο καμουφλάζ, μετα τον χαμαιλέοντα!!

Status
Not open for further replies.
Back