Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα...Ωραίος ο Τούρκος!!!
Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα...Ωραίος ο Τούρκος!!!
600 το πήρες;Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα...
Ευχαριστώ, επίσης καλά κυνήγιαΩραίο οπλακι μπιμπελό!
Καλά κυνήγια!!!
Φρέσκα Κώστα.Υπέροχη φωτογραφία Δημητρη!!
Μπράβο για την καρπωση...φρέσκα πουλιά;;;
Όπως είπαν κ οι συνάδελφοι, direct 32.Μπράβο για την κάρπωση φίλε,καλή αρχή.Τα φυσίγγια τα μαύρα Στόκας απ οτι βλέπω.Τα πράσινα ποιά είναι?
Η μπεκάτσα??εγώ πιστεύω κάποια μέρα που θά ανοίξω το μπατζουρι να βγω στο μπαλκόνι,θα σηκωθεί από τι γλάστρα.... τόσο πολύ........Μια ερώτηση προς τους μπεκάτσαδες, είναι λογικό για την εποχή κ με αυτές τις καιρικές συνθήκες να συναντήσει κάποιος μπεκάτσα ανατολικά της Θεσσαλονίκης να κόβει βόλτες στη μέση χωραφοδρομου? Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα, μάλιστα μια περιοχή που δε βάζει εύκολα μπεκάτσα αν δε σφίξουν πολύ τα πράγματα στα βουνά από κακοκαιρία
Για να της γεμίζω το δίκαννο? Πέρα από την πλάκα πολύ καλό το ρωσιδακι και έχω δει αρκετά βίντεο της σε παπιά και φασσες! Τα σκυλάκια της πολύ καλά ντρεσσαρισμενα για τα κυνήγια τους!!!Θα πηγαίνατε (για μπεκάτσες) μαζί της;;;![]()
Έτσι Γιάννη είναι και αύριο μέρα αυτό λέω εγώ πάντα μετά από τέτοια σκηνικά. Ναι αυτός είναι τρόπος για να φτιάξεις ένα μεγάλο μπεκατσοσκυλο.Καλησπέρα στη παρέα.
Ένα γεμάτο 2ωρο μετά το σχολασμα και τη σημερινή μέρα η Βίνα θα τη θυμάται για καιρό. Με 2 κορίτσια ασχολήθηκε όλο το 2ωρο μέχρι που μας έπιασε καλά το σκοτάδι.
Σούπερ εκπαίδευση τις έκαμαν σήμερα, ζορικα πουλιά που δεν δεχόταν εύκολα αλλά κάποια στιγμή τα κατάφερε η σκυλίτσα και έμεινε σταθερά και τις φερμαρε, περίπου 6 λεπτά τη μία και 4-5 την άλλη, δύο φορές. Τα κομμάτια πολλή πυκνά σε σημείο που δεν μπορούσα ούτε ένα μέτρο να μπω και δεν ήταν πολλή βαθιά, από 17 έως 33 μέτρα ήταν οι τρείς φέρνεις που τους έκαμε. Σκέφτηκα ότι πιο πολλή κακο θα κάνω με τη φασαρία να πλησιάσω, οπότε έμεινα στις άκρες ακούγοντας το μαγικό ήχο της φερμας, κλασικά τα κορίτσια δεν έκαναν προς τα έξω αλλά αυτό ήταν το λιγότερο που με ένοιαξε. Αυτό που ήθελα έγινε, να πάρει εμπειρίες η σκυλίτσα και να πάρει πουλιά στη μύτη της. Ευελπιστώ να βρω και κάποια στιγμή κάνα πουλί σε βατό μέρος να στομιασε κιόλας.
Αύριο πάλι Θεού θελοντος ......
View attachment 82385
Μπράβο Κώστα....αντε να ανεβαίνουμε λίγο....Σήμερα 4ωρο ψάξιμο κυρίως σε μεσέ και γύρω από μεγάλα χωράφια. 3 πουλιά βρήκα που δέχτηκαν φέρμα αλλά στα δυο δεν μπόρεσα να προσεγγίσω το σκυλί λόγω πυκνού - μορφολογίας εδάφους. Όλες τρυπωμένες στο σφιχτό. Ακόμα μια ανήσυχη και δυο λευκές σε φευγάτες. Έγινε καλό γλέντι...
View attachment 82391
Μπράβο Γιάννη καλή συνέχειαΚαλησπέρα στη παρέα.
Ένα γεμάτο 2ωρο μετά το σχολασμα και τη σημερινή μέρα η Βίνα θα τη θυμάται για καιρό. Με 2 κορίτσια ασχολήθηκε όλο το 2ωρο μέχρι που μας έπιασε καλά το σκοτάδι.
Σούπερ εκπαίδευση τις έκαμαν σήμερα, ζορικα πουλιά που δεν δεχόταν εύκολα αλλά κάποια στιγμή τα κατάφερε η σκυλίτσα και έμεινε σταθερά και τις φερμαρε, περίπου 6 λεπτά τη μία και 4-5 την άλλη, δύο φορές. Τα κομμάτια πολλή πυκνά σε σημείο που δεν μπορούσα ούτε ένα μέτρο να μπω και δεν ήταν πολλή βαθιά, από 17 έως 33 μέτρα ήταν οι τρείς φέρνεις που τους έκαμε. Σκέφτηκα ότι πιο πολλή κακο θα κάνω με τη φασαρία να πλησιάσω, οπότε έμεινα στις άκρες ακούγοντας το μαγικό ήχο της φερμας, κλασικά τα κορίτσια δεν έκαναν προς τα έξω αλλά αυτό ήταν το λιγότερο που με ένοιαξε. Αυτό που ήθελα έγινε, να πάρει εμπειρίες η σκυλίτσα και να πάρει πουλιά στη μύτη της. Ευελπιστώ να βρω και κάποια στιγμή κάνα πουλί σε βατό μέρος να στομιασε κιόλας.
Αύριο πάλι Θεού θελοντος ......
View attachment 82385