Καλησπέρα παλικάρια σήμερα σε 3.30 ώρες κυνήγι το αποτέλεσμα είχε 2 ζαρκάδια και μια μπεκάτσα στο γυρνά δίπλα από το αμάξι η σκύλα το φερμαρε και γω σαν γνήσιος τουφέκαλευρης έριξα μια τριαρα πάνω στην οξιά
Μα είχε πουλί μπροστά της...Η ένσταση μου σε αυτό είναι ότι η σκύλα η συγκεκριμένη δεν φερμαρει αν δεν έχει μπροστά της πουλί...αυτό με παραξένεψε και μόνο όχι κάτι αλλο
Η κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ σωστά η κάτι δεν έχεις καταλάβει εσύ σωστά φίλε μουΜα είχε πουλί μπροστά της...
Πάλι μετακινήθηκαν πουλιά.Στα χαμηλά σήμερα, σε πουρνάρι και απάνεμα σημεία με υγρασίες, ψάξαμε 2.5 ωρίτσες, δεν πήραμε ούτε μυρωδιά.....και η σκυλίτσα λιγο κουρασμένη απο προχθες, δεν απέδωσε τα μέγιστα!!
Το πρωΐ είχαμε πέσει στους 8°C με Β.Δ άνεμο απο προχθες εντομεταξύ...
Ετσι....οτι υπαρχει,ειναι στα ψηλά...ανω των 300m...Πάλι μετακινήθηκαν πουλιά.
Προς τα εδώ φτώχεια.....Πάλι μετακινήθηκαν πουλιά.
Βρήκα κι άλλα πουλιά ,ακόμη μια ντουφέκισα και δεν την πήρα και άλλα 3-4 που δεν μπόρεσα να ντουφέκισω λόγω δυσκολίας του τερέν.........Μόνο μια βρήκες βαγγο? Η και άλλα πουλιά?
Νίκο εγώ πιστεύω αυτό που μου λες..... ότι η σκυλίτσα φερμαρει μόνο θήραμα.. η συμπεριφορά της αυτό ακριβώς δείχνει.....δε κατάλαβα τίποτε άλλο....Η κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ σωστά η κάτι δεν έχεις καταλάβει εσύ σωστά φίλε μου![]()
Αυτό βλέπω και εγώ, πάλι με Της ζούγκλες θα παλεύουμε.Βρήκα κι άλλα πουλιά ,ακόμη μια ντουφέκισα και δεν την πήρα και άλλα 3-4 που δεν μπόρεσα να ντουφέκισω λόγω δυσκολίας του τερέν.........
Αφού άλλαξα δύο μέρη σχετικά καθαρά που πιάνουν όταν μπαίνουν και δεν βρήκα ίχνος,μετά πήγα στη "ζούγκλα".......
Πουλιά εγκατεστημένα από καιρό.......
Μπράβο ρε θηρίο!Σήμερα με το ζευγάρι μου..... περάσαμε για άλλη μια φορά τέλεια..... τέσσερα ή πέντε πουλιά σηκώσαμε.... τρεις ήρθαν μαζί μας με όμορφες φάσεις.....το κερασάκι μια φάσσα που την απορταρησε ο ποιντερ μου..... είχαμε τουφεκισει νωρίτερα και την βρήκε παρακάτω....View attachment 82476 τώρα έπεται συνέχεια... .View attachment 82477