Μπράβο Τάσο....Καλησπέρα στην παρέα! μιάμιση ωρίτσα σήμερα 4:00 με 5:30 σε πεύκο.. μια μπεκάτσα σηκώσαμε,την μπλόκαρε τό σκυλι μετά από τέσσερα σηκώματα.. Καλή συνέχεια!View attachment 82427
Μπράβο Τάσο....Καλησπέρα στην παρέα! μιάμιση ωρίτσα σήμερα 4:00 με 5:30 σε πεύκο.. μια μπεκάτσα σηκώσαμε,την μπλόκαρε τό σκυλι μετά από τέσσερα σηκώματα.. Καλή συνέχεια!View attachment 82427
Στο προηγούμενο κυνήγι που έκανα έριξα μια πέρδικα και ήταν μπροστά στα μάτια μου και την έψαχνα μισή ώρα.Ακόμη κ στον κορμό που την έχεις, δύσκολα ξεχωρίζει.....ίσως το τελειώτερο καμουφλάζ, μετα τον χαμαιλέοντα!!
Μη θεωρείς λευκή μια φερμα σε μια ζεστή θέση..... βρήκες κουτσουλια; Σημάδια ότι το πουλί έφυγε λίγο πριν φτάσεις; Η σκύλα έδειξε με την συμπεριφορά της ότι το πουλί ήταν εκεί;Ομάδα καλησπέρα...4.3 ώρες σήμερα κυνηγήσαμε 3η έξοδος την σκυλίτσας η πρώτη συνάντηση ήρθε μετά από ένα δυωρο την κουτουλησε η σκύλα έριξα μια τουφεκιά δεν κατάφερα να την πάρω έδειξε ενδιαφέρον για την μυρωδιά της στις επόμενες 2.3 ώρες είχα μια φερμα της σκύλας η οποία δεν κατέληξε σε κάτι δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε διότι δεν κάνει λευκές
View attachment 82441
Μπράβο ρε Βαγγο...πολυ ωραιο κυνηγι...Ήρθε και η ώρα της μπεκάτσας..........
Με τον φίλο μου Γιώργο.......View attachment 82442View attachment 82443View attachment 82444
Το είπες και μόνος σου.... ήταν η τρίτη έξοδος σε μπεκατσα....αν κατάλαβα καλά.... από την κάθε συνάντηση με θήραμα αν έχει μυαλό θα κερδίζει κάτι και θα γίνεται καλύτερη.....πιο προσεκτική..... και οι μπεκάτσες δεν έχουν όλες την ίδια συμπεριφορά..... άλλες φεύγουν και με την υποψία σκύλου, άλλες από το μπιπερ, άλλες από το θόρυβο που κάνει ο κυνηγός..... και υπάρχουν πουλιά που κάθονται τρεις μέρες στη φερμα,που φωνάζεις, πετάς πέτρες, μιλάς με το συγκυνηγο σου και αν δεν την σπρώξεις που λέει ο λόγος....δε σηκώνεται.....Ομάδα καλησπέρα...4.3 ώρες σήμερα κυνηγήσαμε 3η έξοδος την σκυλίτσας η πρώτη συνάντηση ήρθε μετά από ένα δυωρο την κουτουλησε η σκύλα έριξα μια τουφεκιά δεν κατάφερα να την πάρω έδειξε ενδιαφέρον για την μυρωδιά της στις επόμενες 2.3 ώρες είχα μια φερμα της σκύλας η οποία δεν κατέληξε σε κάτι δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε διότι δεν κάνει λευκές
View attachment 82441
Ναι φίλε μου καλά κατάλαβες τρίτη έξοδος σε μπεκάτσα και αυτή ήταν η πρώτη της συνάντηση από δω και πέρα καθημερινές εξόδους και βλέπουμε πως θα πάειΤο είπες και μόνος σου.... ήταν η τρίτη έξοδος σε μπεκατσα....αν κατάλαβα καλά.... από την κάθε συνάντηση με θήραμα αν έχει μυαλό θα κερδίζει κάτι και θα γίνεται καλύτερη.....πιο προσεκτική..... και οι μπεκάτσες δεν έχουν όλες την ίδια συμπεριφορά..... άλλες φεύγουν και με την υποψία σκύλου, άλλες από το μπιπερ, άλλες από το θόρυβο που κάνει ο κυνηγός..... και υπάρχουν πουλιά που κάθονται τρεις μέρες στη φερμα,που φωνάζεις, πετάς πέτρες, μιλάς με το συγκυνηγο σου και αν δεν την σπρώξεις που λέει ο λόγος....δε σηκώνεται.....
Η σκύλα φερμαρε σταθερά μέχρι να φτάσω και ξεκίνησε να ποντάρει μέχρι που τελικά έσπασε τελείως...δεν γύρισα να κοιτάξω για ΚουτσουλιαΜη θεωρείς λευκή μια φερμα σε μια ζεστή θέση..... βρήκες κουτσουλια; Σημάδια ότι το πουλί έφυγε λίγο πριν φτάσεις; Η σκύλα έδειξε με την συμπεριφορά της ότι το πουλί ήταν εκεί;
Μπράβο Βαγγέλη.....Ήρθε και η ώρα της μπεκάτσας..........
Με τον φίλο μου Γιώργο.......View attachment 82442View attachment 82445View attachment 82446
Κουκλίτσα Νίκο, να τη χερεσαι...... λευκή από "λευκή" διαφέρει......άλλο μια φερμα σε ένα θήραμα που μόλις έφυγε και η σκυλίτσα έσπασε αμέσως και άλλο λευκή σε ένα θήραμα που με λλ μόλις έφυγε και το σκυλί θα μείνει εκεί καμιά ώρα......στη πρώτη είναι αποδεκτό, στη δεύτερη όχι..... μπεκάτσα από μπεκάτσα διαφέρουν, πλέον τα πουλιά έχουν ποικίλει συμπεριφορά....Ομάδα καλησπέρα...4.3 ώρες σήμερα κυνηγήσαμε 3η έξοδος την σκυλίτσας η πρώτη συνάντηση ήρθε μετά από ένα δυωρο την κουτουλησε η σκύλα έριξα μια τουφεκιά δεν κατάφερα να την πάρω έδειξε ενδιαφέρον για την μυρωδιά της στις επόμενες 2.3 ώρες είχα μια φερμα της σκύλας η οποία δεν κατέληξε σε κάτι δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε διότι δεν κάνει λευκές
View attachment 82441
Βαγγέλη το οπλο με κάννη διασποράςΉρθε και η ώρα της μπεκάτσας..........
Με τον φίλο μου Γιώργο.......View attachment 82442View attachment 82445View attachment 82446
Άρα μια χαρά το διαχειρίστηκε...... περίμενε μέχρι να φτάσεις..... πόνταρε αφού κατάλαβε ότι η μυρωδιά απομακρύνεται..... και εφόσον δεν έφτασε σε πουλί έσπασε και άρχισε την αναζήτηση ξανά..... εγώ αυτό το προτιμώ αυτό από το να μένει στη φερμα ένα σκυλί παρόλο που όλα δείχνουν ότι το θήραμα έχει περπατήσει ή βατραχοπηδησει..... αυτό δείχνει μυαλό σε ένα ζώοΗ σκύλα φερμαρε σταθερά μέχρι να φτάσω και ξεκίνησε να ποντάρει μέχρι που τελικά έσπασε τελείως...δεν γύρισα να κοιτάξω για Κουτσουλια
Γεια σου ρε Βαγγέλη με την Σεττερία σου…!!!Μπράβο ρε Βαγγο...πολυ ωραιο κυνηγι...
Το είπες και μόνος σου.... ήταν η τρίτη έξοδος σε μπεκατσα....αν κατάλαβα καλά.... από την κάθε συνάντηση με θήραμα αν έχει μυαλό θα κερδίζει κάτι και θα γίνεται καλύτερη.....πιο προσεκτική..... και οι μπεκάτσες δεν έχουν όλες την ίδια συμπεριφορά..... άλλες φεύγουν και με την υποψία σκύλου, άλλες από το μπιπερ, άλλες από το θόρυβο που κάνει ο κυνηγός..... και υπάρχουν πουλιά που κάθονται τρεις μέρες στη φερμα,που φωνάζεις, πετάς πέτρες, μιλάς με το συγκυνηγο σου και αν δεν την σπρώξεις που λέει ο λόγος....δε σηκώνεται.....
Σε ευχαριστώ φίλε!!να είσαι καλά!!!Μπράβο Τάσο....
Είναι του φίλου μου η μπενελα.........Βαγγέλη το οπλο με κάννη διασποράςπου το πας; ;;
το εχεις μόνο για μπεκάτσες να φανταστώ![]()
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...λευκή ονομάζεται η φερμα που δεν καταλήγει σε πουλί από τα λίγα που ξέρωΚουκλίτσα Νίκο, να τη χερεσαι...... λευκή από "λευκή" διαφέρει......άλλο μια φερμα σε ένα θήραμα που μόλις έφυγε και η σκυλίτσα έσπασε αμέσως και άλλο λευκή σε ένα θήραμα που με λλ μόλις έφυγε και το σκυλί θα μείνει εκεί καμιά ώρα......στη πρώτη είναι αποδεκτό, στη δεύτερη όχι..... μπεκάτσα από μπεκάτσα διαφέρουν, πλέον τα πουλιά έχουν ποικίλει συμπεριφορά....
Η ένσταση μου σε αυτό είναι ότι η σκύλα η συγκεκριμένη δεν φερμαρει αν δεν έχει μπροστά της πουλί...αυτό με παραξένεψε και μόνο όχι κάτι αλλοΆρα μια χαρά το διαχειρίστηκε...... περίμενε μέχρι να φτάσεις..... πόνταρε αφού κατάλαβε ότι η μυρωδιά απομακρύνεται..... και εφόσον δεν έφτασε σε πουλί έσπασε και άρχισε την αναζήτηση ξανά..... εγώ αυτό το προτιμώ αυτό από το να μένει στη φερμα ένα σκυλί παρόλο που όλα δείχνουν ότι το θήραμα έχει περπατήσει ή βατραχοπηδησει..... αυτό δείχνει μυαλό σε ένα ζώο