Τι ωραία μέρη χαίρεσαι να τα περπατάς . Μην ανησυχείς θα έρθει και η σειρά σου . Με τις ομορφιές που έχεις δίπλα σου μην ανησυχείς.Σήμερα στα 800-850 μέτρα υψόμετρο.... οξυά, μεσεδες,γαυρα....ανηλια, κορυφές, πατώματα, ρέματα.....τα πάντα δοκίμασα..... 5 μιση γεμάτες ώρες.... δύο αλλαγές σημείων....15000 βήματα.....δύο φερμες σε ένα φάντασμα στο πρώτο κομμάτι..... αλλαγή σε άλλο κοντά στο πρώτο.... ούτε μυρωδιά, ούτε κουτσουλια...... ωραία μέρα με λιακάδα μετά από βροχή που σταμάτησε νωρίς, βοριαδακι και 6 βαθμούς κελσίου.....View attachment 82076View attachment 82073View attachment 82074View attachment 82075
Σε μένα θα έρθουν φέτος τα πουλάκιαΜεγάλη σωλήνα.... προβλέπεται η φετινή χρονιά...... πέρσι την ίδια εποχή είχαμε σκοτωμένα 10 +πουλιά.....
και μενα κατι τετοιο μου βρομάει για φετος....Μεγάλη σωλήνα.... προβλέπεται η φετινή χρονιά...... πέρσι την ίδια εποχή είχαμε σκοτωμένα 10 +πουλιά.....
φετως φιλεμου βασιλη δεν την εψαξα καθωλου την κυρια εως τωραααα το γιατι;;; δεν με γεμιζη ο καιρωςςςς ακωμη μηγες και κουνουπια πετανεεε και δεν κανω κεφη να κυνηγαω με αυτες της συνθηκεςςςςς,,, αστες στην πορεια της κυριεςςςς που θα παη θα γυριση ο καιρωςςςςςς και θα της γουσταρουμεεεεΣήμερα στα 800-850 μέτρα υψόμετρο.... οξυά, μεσεδες,γαυρα....ανηλια, κορυφές, πατώματα, ρέματα.....τα πάντα δοκίμασα..... 5 μιση γεμάτες ώρες.... δύο αλλαγές σημείων....15000 βήματα.....δύο φερμες σε ένα φάντασμα στο πρώτο κομμάτι..... αλλαγή σε άλλο κοντά στο πρώτο.... ούτε μυρωδιά, ούτε κουτσουλια...... ωραία μέρα με λιακάδα μετά από βροχή που σταμάτησε νωρίς, βοριαδακι και 6 βαθμούς κελσίου.....View attachment 82076View attachment 82073View attachment 82074View attachment 82075
Νομός;Μία πρωινή βόλτα εχθές στα έλατα.. έκανα ένα ωραίο τετράωρο κυνήγι με τρείς συναντήσεις καί μπόρεσα να καρπωθώ τίς δύο...View attachment 82142
Το δίκανο αυτό μοιάζει πολύ με robust. Είναι?Μία πρωινή βόλτα εχθές στα έλατα.. έκανα ένα ωραίο τετράωρο κυνήγι με τρείς συναντήσεις καί μπόρεσα να καρπωθώ τίς δύο...View attachment 82142
Στην πρώτη φώτο, επρεπε να υπάρχει ένα πουλί...Σήμερα στα 800-850 μέτρα υψόμετρο.... οξυά, μεσεδες,γαυρα....ανηλια, κορυφές, πατώματα, ρέματα.....τα πάντα δοκίμασα..... 5 μιση γεμάτες ώρες.... δύο αλλαγές σημείων....15000 βήματα.....δύο φερμες σε ένα φάντασμα στο πρώτο κομμάτι..... αλλαγή σε άλλο κοντά στο πρώτο.... ούτε μυρωδιά, ούτε κουτσουλια...... ωραία μέρα με λιακάδα μετά από βροχή που σταμάτησε νωρίς, βοριαδακι και 6 βαθμούς κελσίου.....View attachment 82076View attachment 82073View attachment 82074View attachment 82075
Έλα πάμε γερααα..Μία πρωινή βόλτα εχθές στα έλατα.. έκανα ένα ωραίο τετράωρο κυνήγι με τρείς συναντήσεις καί μπόρεσα να καρπωθώ τίς δύο...View attachment 82142
Κι όμως..... δεν υπήρχε..... από φυσίγγια μην αγχώνεσαι..... πάντα υπάρχουν.... αν δεις που ήταν σήμερα το πουλί που σκότωσα..... ούτε σε όνειρο......κι όμως θέλουν να μας τρελάνουν αυτά τα πουλιά..... δυστυχώς δεν έχει βρέξει στην περιοχή μας και δεν μπήκαν πουλιά..... μακάρι να αλλάξει στην πορείαΣτην πρώτη φώτο, επρεπε να υπάρχει ένα πουλί...
Η μυρωδιά κάπου εκεί δεν ήταν;;
Μην ανησυχείς...
Μία συμβουλή σου δίνω...
Πάρε φυσιγγια..
Αντε και στα ταίρια της..Σήμερα πήγα κόντρα σε όλα..... λέω θα πάω στα πουρνάρια και ότι γίνει...... τελικά αυτό το πουλί πάντα θα μας εκπλήσσει..... υψόμετρο 550 μέτρα..... ούτε νερά στα ρέματα ούτε υγρασία..... και όμως η κυρία ήταν εκεί.....δε δέχθηκε το σκύλο..... επειδή όμως το σημείο μου έχει δώσει πολλές φορές πουλιά ήμουν σε επιφυλακή..... έφυγε χαμηλά μέσα στο ρέμα και μου έδωσε μια τουφεκιά σε ένα άνοιγμα...... δεν ήμουν και σίγουρος ότι έπεσε...... αλλά τελικά έσπασε το ρόδι..... ψάξαμε άλλες τρεις ώρες ούτε μυρωδιά..... η πρώτη λοιπόν και για μένα......μακάρι να αλλάξει το σκηνικό ..... και η απαραίτητη φωτογραφία..... όλοι οι πρωταγωνιστές μαζεμένοι.......View attachment 82134View attachment 82135
Άντε καλή αρχή Βασίλη ήταν θέμα χρόνου να την χουφτωσεις φίλε άντε και στα ταίρια τους .Σήμερα πήγα κόντρα σε όλα..... λέω θα πάω στα πουρνάρια και ότι γίνει...... τελικά αυτό το πουλί πάντα θα μας εκπλήσσει..... υψόμετρο 550 μέτρα..... ούτε νερά στα ρέματα ούτε υγρασία..... και όμως η κυρία ήταν εκεί.....δε δέχθηκε το σκύλο..... επειδή όμως το σημείο μου έχει δώσει πολλές φορές πουλιά ήμουν σε επιφυλακή..... έφυγε χαμηλά μέσα στο ρέμα και μου έδωσε μια τουφεκιά σε ένα άνοιγμα...... δεν ήμουν και σίγουρος ότι έπεσε...... αλλά τελικά έσπασε το ρόδι..... ψάξαμε άλλες τρεις ώρες ούτε μυρωδιά..... η πρώτη λοιπόν και για μένα......μακάρι να αλλάξει το σκηνικό ..... και η απαραίτητη φωτογραφία..... όλοι οι πρωταγωνιστές μαζεμένοι.......View attachment 82134View attachment 82135
Στην Πελοπόννησο κυνηγάω...Νομός;