Μπεκάτσα-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Σε μας πάλι τίποτα..... ευτυχώς είναι μικρά τα κουτάβια μας..... βλέπω τουλάχιστον για την περιοχή μου να κλαίμε με μαύρο δάκρυ.....
Ως το Σ/Κ θα χαμογελασουν αρκετοί νομοί...γυριζει βοριαδάκι..

Μακάρι Κώστα..... έχω λυσσαξει φέτος ακόμη δεν την είδα....
Θα χαρω ιδιεταιρα να τη χουφτώδεις το Σ/Κ...και το πιστεύω αυτο.
Απο την αλλη αν δε θηρευσεται εσεις πουλια οι βόριοι το συντομότερο, εμεις οι Νότιοι,θα κλέμε με χειροπετσέτες...ουτε καν χαρτομάντηλο φιλε.
Λιγο υπομονη, οι επομενες 5 ημερες ειναι πολυ κρισιμες οπως ελεγε κι ο Τσιόδρας...χε χε χε.

Φαινεται δυσκολη χρονια για τις περισσοτερες περιοχες της χωρας.Εγω εκανα προχθες μια προσπαθεια,ενα φαντασμα παιδεψε λιγο τα σκυλια κ αυτο ηταν...Πουλια αργα ή γρηγορα θα μπουν,δεν θα κατσουν ομως,ειμαστε πολυ πισω απο βροχες...

Το θέμα είναι να έχει βρέξει από πριν ,τοτε που πρεπει όπως ώστε να δημιουργηθούν και οι κατάλληλες διατροφικές συνθήκες.
Συμφωνω κ εχεις δικιο...αλλα ολα ειναι στον "αερα"....μακαρι να μπει κανα πουλακι γιατι αν ερθει κατω ο δικός σου (ο Μένιος) ποιος τον ακουει....

5ωρο κυνήγι σήμερα σε δυο μέρη, στα 600 - 700 μέτρα υψόμετρο, στο πρώτο μέρος βρήκα δυο κυρίες που δεν δεχόταν πολλά πολλά, στο δεύτερο μέρος βρήκα μια (δίπλα σε νερό) που κάθισε κλαρίνο. 12 και κάτι έφυγα με θερμοκρασία 20ο C...Αν δεν την χούφτωνα και σήμερα, είχα έτοιμο το παραπεμπτικό για τον ψυχίατρο...
εικόνα_Viber_2023-11-08_11-31-51-154.jpg

5ωρο κυνήγι σήμερα σε δυο μέρη, στα 600 - 700 μέτρα υψόμετρο, στο πρώτο μέρος βρήκα δυο κυρίες που δεν δεχόταν πολλά πολλά, στο δεύτερο μέρος βρήκα μια (δίπλα σε νερό) που κάθισε κλαρίνο. 12 και κάτι έφυγα με θερμοκρασία 20ο C...Αν δεν την χούφτωνα και σήμερα, είχα έτοιμο το παραπεμπτικό για τον ψυχίατρο...
View attachment 82041
Μπράβο Κώστα καλή αρχή..... και καλή μας υπομονή φέτος..... και εγώ με χάπια κρατιεμαι....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Καλησπέρα

Παιδιά ίσως ο Περικλής και οι άλλοι φίλοι που προβλέπουν περασματάκι 9-10 του μηνός βγουν αληθινοί
Σήμερα στο Ανατολικό Αιγαίο πέρασαν χιλιάδες τσίχλες , που θα πάνε θα έρθουν .
Όπως έχουμε χιλιοπεί μην κοιτάμε τον καιρό εδώ αλλά από εκεί που έρχονται και εκεί που περνάνε.
Καλό βράδυ σε όλους και καλή τύχη σε όσους βγουν .

Μιάμιση ωρίτσα με το ζόρι πρόλαβα, πήγα στη χθεσινή αλλά το είχαν ψάξει το κομμάτι, παρόλα αυτά η σκυλίτσα έψαξε το κομμάτι. Στο φεύγα πέρασα από ένα άλλο κομμάτι και είχε ένα πουλάκι, το άκουσα που σηκώθηκε μόνο του από την άκρη, αφήνω τη σκυλίτσα να ψάξει μόνη της και μόλις φτάνει στα 2 μέτρα σταματάει, κάνει μια ποντα και σπάει, του δίνει για το ντυμένο και σε 5 λεπτά μένει φερμα στα 32 μέτρα , αδύνατον να πλησιάσω, πολλή ντυμένο το κομμάτι, κάθησα απ'εξω με την ελπίδα μη γυρίσει πάλι πίσω, μετά 7-8 λεπτά, σηκώθηκε και έφυγε χαμηλά, είδα ένα φτερό ψηλα στα δέντρα, για τουφεκιά ούτε λόγος ούτε χρόνος να τη ξαναψαξω, μετά κάνα 5 λεπτό γύρισε η Βίνα αλαφιασμενη , την μάζεψα και έφυγα. Καλά ήταν αλλά δεν έχω χρόνο, περιμένω καμιά άδεια.
View attachment 82006
Στη βάση από το κυπαρίσσι ήταν το πουλί.
Δε πειράζει εκπεδευτικο σε άγριο θήραμα.

Status
Not open for further replies.
Back