Καλοδουλευτη!
Εμπλεξες Κωνσταντινε,εμπλεξες....![]()
Καλοδούλευτη Κωνσταντίνε, καλός ήρθες σε αυτήν την υπέροχη ασχολία!
Πάρε ότι μπορείς από εκεί που είναι ευκαιρία! Όταν επιστρέψεις εδώ, θα τα βλέπεις και θα τα λιμάζεις !!!
Χαχαχα ωραίο μπλέξιμο όμως.Αχ κωστα κωστα που πηγες κι εμπλεξες φιλε μου.καλοριζικη παντως και καλα ξετελα
ha haaa
Γιάννη μες το μυαλό μου είσαι, αυτό θα είναι το πρώτο εγχείρημα φιλε σε cal 20 με μαλλινη και συνδυασμό σκαγιων .Καλοριζικη φιλε..το πρωτο π θ βγαλεις να ναι περδικοφυσιγγο..![]()
Δεν υπαρχει καλυτερο και πιο σωστο πραγμα απο το να γεμιζεις μονος τις ριξιες σου. Ο σωστος κυνηγος ο μερακλης το εχει υποχρέωση. Ειδικα για μερακλιδικα κυνηγια οπως λαγος και περδικι.Γιάννη μες το μυαλό μου είσαι, αυτό θα είναι το πρώτο εγχείρημα φιλε σε cal 20 με μαλλινη και συνδυασμό σκαγιων
Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά, όπως είπε ο Μάνος αρκετά σταθερά τα αποτελέσματα οι αποκλίσεις μπορεί να ήταν και δικό μου λάθος γιατί αδειαζα το μπαρούτι στο ταψάκι της ζυγαριάς οπότε χανόταν πυρίτιδα.
Το πήρα Λευτέρη αλλά δεν κάθεται καλά, ο Μάνος μου είπε να το πιέσω λίγο για να φαρδυνει λίγο προς το μήκος και να κάτσει μάλλον κάτι τέτοιο χρειάζεται.
Γύρω στα $96 η διαφορά στην τιμή με το ποιο απλό ελάχιστη, αλλά σε αυτό αφαιρούνται όλα τα απαρτία και είναι εύκολο στον καθαρισμό και μεγαλύτερη μπουκάλα για την πυρίτιδα και δύο δοσομετρητες.
Κωνσταντίνε καλορίζικη και να μην προφτανεις να γεμίζεις...
Είναι ένα μεράκι και αυτό, τίποτα καλύτερο από το να γεμίζεις τα δικά σου,να κάνεις δοκιμές και συνδυασμούς περνάς και την ώρα σου ευχάριστα με κάτι που σε ενδιαφέρει και σε γεμίζει.Δεν υπαρχει καλυτερο και πιο σωστο πραγμα απο το να γεμιζεις μονος τις ριξιες σου. Ο σωστος κυνηγος ο μερακλης το εχει υποχρέωση. Ειδικα για μερακλιδικα κυνηγια οπως λαγος και περδικι.
Δυστυχως με την εμπορευματοποιηση των φυσιγγιων η πλειοψηφια απο ιδιογομωτες εγιναν καταναλωτες.
Ευχαριστώ φίλε, αρωστεια Γιάννη μου.Κωνσταντίνε καλορίζικη και να μην προφτανεις να γεμίζεις...
Είναι και για 20αρια;![]()
Κωνσταντινε οτιδηποτε χρειαστείς μην διστασεις... να ρωτησεις τα παιδια! Χαχαχαχ πλακα κανωΣας ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα χρειαστώ την βοήθεια και την εμπειρία σας σύντομα.
Κωνσταντινε οτιδηποτε χρειαστείς μην διστασεις... να ρωτησεις τα παιδια! Χαχαχαχ πλακα κανω
Τολη καλη η ιδιογομωση αλλα πρεπει να εχεις χρημα χρονο και χωρο.υπαρχουν υποχρεώσεις που για μενα προσωπικα ειναι πιο ευκολο το εμπορικό φυσιγγι που κυνηγαω τσιχλα.το να κάτσω να γεμισω 1000 φυσιγγια τη χρονια περα απο το χρονο και τα χλμ που χρειαζεται να κανω για δοκιμες δεν μου ειναι πρακτικοΔεν υπαρχει καλυτερο και πιο σωστο πραγμα απο το να γεμιζεις μονος τις ριξιες σου. Ο σωστος κυνηγος ο μερακλης το εχει υποχρέωση. Ειδικα για μερακλιδικα κυνηγια οπως λαγος και περδικι.
Δυστυχως με την εμπορευματοποιηση των φυσιγγιων η πλειοψηφια απο ιδιογομωτες εγιναν καταναλωτες.
Συμφωνω Ευριππιδη. Προσωπικα στην τσιχλα το 90% που ριχνω θα ειναι εμπορικα. Ενας λαγας, περδικας η γουρουνας το να παρει μια ρελιαστρα και 1 κιλο μπαρουτι ειναι κατι που θα του δωσει σε βαθος χρονου ενα σταθερο φυσιγγι για θηραματα που θες οτι καλυτερο. Ρελιαζεις 10 15 λαγοφυσιγγα και εισαι κομπλε. Στην τσιχλα ουτε εγω θα γεμιζαΤολη καλη η ιδιογομωση αλλα πρεπει να εχεις χρημα χρονο και χωρο.υπαρχουν υποχρεώσεις που για μενα προσωπικα ειναι πιο ευκολο το εμπορικό φυσιγγι που κυνηγαω τσιχλα.το να κάτσω να γεμισω 1000 φυσιγγια τη χρονια περα απο το χρονο και τα χλμ που χρειαζεται να κανω για δοκιμες δεν μου ειναι πρακτικο
Και το πρωτο ειναι βασικοτατο!Κατά την άποψή μου 3 είναι οι λόγοι για να γεμίσει κάποιος τα δικά του φυσίγγια (πάντα σε σύγκριση με τα εργοστασιακά).
1. Ικανοποίηση δημιουργίας.
2. Χαμηλότερο κοστολόγιο.
3. Βελτίωση και δημιουργία.
Προσωπικά επιλέγω τον τρίτο.
Το 2 ισχύει μόνο για βαρύτερες γομωσεις...το 1 είναι ο λόγος που κάνω ιδιογομωση όσο μπορώ!Κατά την άποψή μου 3 είναι οι λόγοι για να γεμίσει κάποιος τα δικά του φυσίγγια (πάντα σε σύγκριση με τα εργοστασιακά).
Το 2 άστο εχει πάψει να ισχύει εδώ και καιρό,για το 1και το3 ασχολούμαι!Κατά την άποψή μου 3 είναι οι λόγοι για να γεμίσει κάποιος τα δικά του φυσίγγια (πάντα σε σύγκριση με τα εργοστασιακά).
Βασίλη επειδη το χω απορια ρε φιλε και μια και το γραψες να ρωτησω εσενα και οποιος αλλος φιλος θελει ας απαντησει αφήνοντας στην ακρη τον πολυ σημαντικο παράγοντα της σταθεροτητας.όταν λετε χαμηλό κοστος ποσο χαμηλό δηλαδη? Αυτη τη στιγμη βγάζει 28αρι ο κενταυρος με 5 ευρω το κουτι και ο ρουμελιωτης με 4,60.στα 32 γραμ.παλι ο ρουμελιωτης ο φαντομ κι ενδεχομένως κι άλλοι με 5,30 και με 5,50 ευρω.υπολογίζοντας το κοστος των υλικών μεσα και τα σκαγια υπολογίζοντας γι αυτους που ειναι επαρχια το κοστος των μεταφορικών τελικα ποσο πιο χαμηλά βγαινει ενα φυσιγγι ιδιογομωση ας πουμε 28 γραμ? Κατω απο 4,60?ξαναλεω αφήνουμε εξω τον παράγοντα σταθερότητα και το οτι για τους περισσότερους ειναι μια δραστηριότητα που τους γεμίζει γιατι αν το παμε απο θεμα κοστους τουλαχιστον στα σκοπευτικα και στα τσιχλοφυσιγγα δε νομιζω οτι συμφερει.ίσως να συμφερει στα πολλα γραμμάρια και στα χοντρά σκαγιαΤο 2 ισχύει μόνο για βαρύτερες γομωσεις...το 1 είναι ο λόγος που κάνω ιδιογομωση όσο μπορώ!![]()