Εξαιρετικά αποτελέσματα τότε!!!Για μένα που έχω ένα ογκομετρικό της hornady θα έλεγα ότι ποιοτικά και τα δύο είναι σχεδον τα ίδια, αλλά το rcbs μου έδειξε ότι είναι πιο σταθερό στις μετρήσεις,
Οι αποκλίσεις Βασίλη ήτανε σχεδόν μηδαμινές δεν ξέραμε το +-0,01 αν ηταν τις ζυγαριας ή του ογκομετρικού
To 0,01 ήταν μια φορά μετά από κάθε 7 μετρήσεις
Εδω τα εχουν πανακριβα 3και 4 φορες πανωαπο την αξια τους ,εχω φερη απο αμερικη και μαζι με τα ταχυδρομικα πολυ ποιο φτηνα στο 1/3 της τιμης που τα εχουν εδω, ΕλεοςΚαλοδούλευτη Κωνσταντίνε, καλός ήρθες σε αυτήν την υπέροχη ασχολία!
Πάρε ότι μπορείς από εκεί που είναι ευκαιρία! Όταν επιστρέψεις εδώ, θα τα βλέπεις και θα τα λιμάζεις !!!
Το πήρα Λευτέρη αλλά δεν κάθεται καλά, ο Μάνος μου είπε να το πιέσω λίγο για να φαρδυνει λίγο προς το μήκος και να κάτσει μάλλον κάτι τέτοιο χρειάζεται.Πολύ καλή επιλογή. Μην ξεχάσεις μαζί με τη βάση να πάρεις και το baffle. Βοηθάει πολύ.
Γύρω στα $96 η διαφορά στην τιμή με το ποιο απλό ελάχιστη, αλλά σε αυτό αφαιρούνται όλα τα απαρτία και είναι εύκολο στον καθαρισμό και μεγαλύτερη μπουκάλα για την πυρίτιδα και δύο δοσομετρητες.Καλοδούλευτη Κωνσταντινε! Γκοντ μπλες αμερικα φιλε!
Ποσο περιπου κόστισε αν επιτρεπεται;