Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Αρίστο από ότι είδα έχεις την συγκεκριμένη, θεωρείς ότι για έναν αρχάριο είναι κατάλληλο το 5σταδιακο κλείσιμο?
Εγώ έχω την παλιά Α5S. Κοίτα να δεις,θα έχεις δει πολλά βίντεο μέσα στην σελίδα του Καββαδία,θα έχεις δει και του αρχάριου τα κλεισίματα,;) όρεξη και μεράκι να έχεις να γεμίζεις και να κάνεις δοκιμές, ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΊΔΙ, και να ξέρεις ότι η ιδιογωμοση είναι τσελεμεντές μαγειρικής και μαγείας.παρτην δεν θα το μετανιώσεις, καλημέρα

Εγώ έχω την παλιά Α5S. Κοίτα να δεις,θα έχεις δει πολλά βίντεο μέσα στην σελίδα του Καββαδία,θα έχεις δει και του αρχάριου τα κλεισίματα,;) όρεξη και μεράκι να έχεις να γεμίζεις και να κάνεις δοκιμές, ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΊΔΙ, και να ξέρεις ότι η ιδιογωμοση είναι τσελεμεντές μαγειρικής και μαγείας.παρτην δεν θα το μετανιώσεις, καλημέρα
Σαν μηχάνημα μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος λειτουργίας του! Απλά βλέπω ότι με αυτή κλείνεις στα 14χιλ κενό χώρο και 56.5χιλ τελικό αποτέλεσμα ενώ στο απλό κλείσιμο με 11 αν δεν κάνω λάθος και 58-57χιλ? Οι ατελείωτες συνταγές που αναφέρουν τα παιδιά μέσα στο σιτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με τους δύο τρόπους κλεισίματος ή αλλάζει το πράμα και πας σε συνταγές ειδικές για 5σταδιακο? Καλημέρα Και ευχαριστώ για την βοήθεια!

Με αυτήν κανείς ότι θες, αλλά από την ερώτηση σου κατάλαβενω ότι έχεις πολλά κενά στην θεωρία λογικό είναι μην με παρεξήγης Αυτό που θέλω να σού πω είναι να διαβάσεις καλά την θεωρία η οποία υπάρχει μέσα στα διαφορά site που ασχολούνται με τον χώρο.

Σαν μηχάνημα μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος λειτουργίας του! Απλά βλέπω ότι με αυτή κλείνεις στα 14χιλ κενό χώρο και 56.5χιλ τελικό αποτέλεσμα ενώ στο απλό κλείσιμο με 11 αν δεν κάνω λάθος και 58-57χιλ? Οι ατελείωτες συνταγές που αναφέρουν τα παιδιά μέσα στο σιτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με τους δύο τρόπους κλεισίματος ή αλλάζει το πράμα και πας σε συνταγές ειδικές για 5σταδιακο? Καλημέρα Και ευχαριστώ για την βοήθεια!
Στα 14 χιλιοστά κενό θα δεις τέρατα!!!!! Εγώ και τα τσιχλοφυσιγγα μου πλέον τα κλείνω στα 14,είναι μια μηχανή που δεν θέλω να πενεψω κανέναν αλλά δεν υπάρχει άλλη στην τιμή της και στα έργα της

Είχα και έχω σχεδόν όλες τις μηχανές φυσιγγίων,σε δράπανο είχα επαγγελματικό με 6hp μοτέρ!!!!!!!! Δεν μπορεί να συγκριθεί με την πεντασταδιακη,είναι εργαλείο, έχεις όλες τις επιλογές του κλεισίματος

Πολυ σωστα !!! Η Πεντασταδιακη.....ειναι οτι καλυτερο!!!!

Να θέσω ποιο σωστά την ερώτηση μου. Σε μια συνταγή όπως του Άρη cx2000- 1,77-33,5-z2m21-57,5 mb32
την κλείνει σε μηχανή 2σταδιων αν εγώ θέλω να κλείσω την ίδια συνταγή σε 5σταδιακή πως θα στήσω αυτό το set up για να αφήσω τον απαραίτητο κενό χώρο των 14χιλ και να κλείσω στα 56.5χιλ? Θα βάλω ποιο κοντό συγκεντρωτηρα πχ.z2m18?

Να θέσω ποιο σωστά την ερώτηση μου. Σε μια συνταγή όπως του Άρη cx2000- 1,77-33,5-z2m21-57,5 mb32
την κλείνει σε μηχανή 2σταδιων αν εγώ θέλω να κλείσω την ίδια συνταγή σε 5σταδιακή πως θα στήσω αυτό το set up για να αφήσω τον απαραίτητο κενό χώρο των 14χιλ και να κλείσω στα 56.5χιλ? Θα βάλω ποιο κοντό συγκεντρωτηρα πχ.z2m18?

[/QUOT λογικά 18αρι βύσμα και σίγουρα λιγότερη μπαρουτη,και οπωσδήποτε κομμένο κάλυκα 68,5

Οπως ειπε και ο Αριστος....ειναι ''τσελεμεντες'' αλλα θα μπεις γρηγορα στο νοημα.....ολοι με δυο σταδια ξεκινησαμε.
Χοντρικα σου λεω ,,,στην ερωτηση σου....αλλαζεις συγκεντρωτηρα απο Ζ2Μ21 σε ΝΤΡΑΚΟ 17 και κλεινεις 56,5.

Εχω σταματηση να ασχολουμαι εδω και 5 χρονια μα τα δυο σταδια.Με πεντασταδιακο κλεισιμο βλεπεις ποιοτικοτερα και σταθερα φυσιγγια.Ειχα φτιαξει σεταπ για τριγονια 1.55χ30 με πυριτιδα dragox32 με 22 jovani με Gx 20000 σε 68.5 κομμενο καλυκα και κλεισιμο στα 57 χιλ και αυτα που μου περισσεψαν τα εριξα στις τσιχλες το χειμωνα με 7 βαθμους θερμοκρασια και μου δουλεψαν χωρις κανενα θεμα .Βεβαια κυνηγαω με super poze....

Τωρα κανεις τον ''κουτο'' λογω του ορθογραφικου λαθους που εκανα και εργαψα ( ιστιοσελιδα ) αντι για
ιστοσελιδα.....δεν με ''αγγιζει''........πιστεψε με. Δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου......καλο βραδυ να εχεις.

Back