Αν δουλευη οπως πρεπει...το στόπ πάνω στον μοχλό δεν είναι καθόλου κακό.
...το στόπ πάνω στον μοχλό δεν είναι καθόλου κακό.
το συγκεκριμένο δεν δουλεύει καθόλου καλά.. το πρώτο απόγευμα του το συναρμολόγησα σχεδόν σκόρπισεΑν δουλευη οπως πρεπει
Νίκο υπάρχει τρόπος να το κάνεις αξιόπιστο (σταθερό) σε ενα οικονομικό δράπανο? η δουλεύει καλά μονό στα ποιο βιομηχανικά κ επαγγελματικά ?δεν αμφιβάλλω για τα γραφόμενα σου. Απλά το στόπ το προτιμώ στο μοχλικό παρά σε φλάντζα στον άξονα του τσόκ
καλημέρα, το μοχλικό ασκεί μεγάλη δύναμη στην φλάντζα του στόπ (που είναι πάνω στον άξονα του τσόκ), με αποτέλεσμα να παίρνει την κλίση που παρατήρησες. Ακόμα και μεταλλική φλάντζα να βάλεις πάλι θα παίρνει κλίση διότι έχει μόνο στην μια μεριά βίδα για στόπ. Το απόγευμα θα ανεβάσω φωτό από το δικό μου, που του έκανα πατέντα για στόπ στο μοχλικό επάνω. Τώρα για το αξιόπιστο που λες, δεν είχα την ευκαιρία να σκαλίσω ένα τέτοιο δράπανο (με στοπ στο μοχλικό) και δεν μπορώ να έχω γνώμη.Νίκο υπάρχει τρόπος να το κάνεις αξιόπιστο (σταθερό) σε ενα οικονομικό δράπανο? η δουλεύει καλά μονό στα ποιο βιομηχανικά κ επαγγελματικά ?
ο τρόπος να φρενάρει κάπως ποιο κεντρικά μου ακούγεται σωστός , ειχα παρατηρήσει και στο δικό μου όταν το στοπ ηταν μόνο έπαιρνε λίγο κλίση .. αυτός ήταν και ο λόγος που έβαλα παράλληλο στο απο την άλλη πλευρά .
Παίδες καλημέρα.....το einheill είναι εντάξει σε 350watt η είναι προτιμότερο το 500watt????? Απ' ότι είδα έχουν και διαφορετικό στοπ......καλημέρα, το μοχλικό ασκεί μεγάλη δύναμη στην φλάντζα του στόπ (που είναι πάνω στον άξονα του τσόκ), με αποτέλεσμα να παίρνει την κλίση που παρατήρησες. Ακόμα και μεταλλική φλάντζα να βάλεις πάλι θα παίρνει κλίση διότι έχει μόνο στην μια μεριά βίδα για στόπ. Το απόγευμα θα ανεβάσω φωτό από το δικό μου, που του έκανα πατέντα για στόπ στο μοχλικό επάνω. Τώρα για το αξιόπιστο που λες, δεν είχα την ευκαιρία να σκαλίσω ένα τέτοιο δράπανο (με στοπ στο μοχλικό) και δεν μπορώ να έχω γνώμη.
Πάρε το 500Παίδες καλημέρα.....το einheill είναι εντάξει σε 350watt η είναι προτιμότερο το 500watt????? Απ' ότι είδα έχουν και διαφορετικό στοπ......
Δεν χρειάζεται ερώτηση αδερφέ,την πληρώνεις μια και έξω,και έχεις ότι θες σε ένα μηχάνημαΚαλησπέρα! Χρειάζομαι την βοήθεια και τις γνώσεις των ειδικών της ιδιογομωσης! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεκινήσω ιδιογομωση για να μπορώ να έχω φυσίγγια υψηλής ποιότητος και σταθερότητας για τα κυνηγι μου και σαν ενασχόληση βέβαια και όχι για θέμα οικονομίας(Όχι ότι δεν με βολεύει και αυτό βέβαια)! Θέλω να γεμίζω ποιο πολύ φυσίγγια για φασσα παπιά λαγό κυρίως και όχι για τσίχλα ή σκοπευτήριο για αρχή τουλάχιστον.. Το βασικό μου ερώτημα είναι, να πάρω μια καλή μηχανή με υψηλό κόστος από την αρχή η να ξεκινήσω με ένα κολώνατο δραπανο και μια πρέσα για απλό χάραγμα και ρελιασμα? Σκέφτομαι σοβαρά για το 5σταδιακο σασί Α5S LC του Λασκα! Τι γνώμη έχετε γι'αυτό το εργαλείο?
Αρίστο από ότι είδα έχεις την συγκεκριμένη, θεωρείς ότι για έναν αρχάριο είναι κατάλληλο το 5σταδιακο κλείσιμο?Δεν χρειάζεται ερώτηση αδερφέ,την πληρώνεις μια και έξω,και έχεις ότι θες σε ένα μηχάνημα![]()