Πες μου ότι τα πιάτα είναι δείγμα δωρεάν!Στου Παντελή, στο Μαράθι, καλοκαίρι 2021...
View attachment 44087
View attachment 44088
View attachment 44089
...ελαφρά, ευγενικά!
...εγώ με την γυναίκα μου ήμαστε, μεσημέρι, απόδραση, για μπάνιο, τι λες?Πες μου ότι τα πιάτα είναι δείγμα δωρεάν!
Δεν ξέρω...Δεν απαντώ......εγώ με την γυναίκα μου ήμαστε, μεσημέρι, απόδραση, για μπάνιο, τι λες?
Y.Γ...ασύμφορος είσαι....πιο καλά να σε ντύνουμε παρά να σε ταΐζουμε!...αυτήν ποια θα ναι η τυχερή, σκέφτομαι που θα λιώσει στη κουζίνα...έκτος και αν βοηθάς...που θα βοηθάς ε?
Δωρεάν είναι τα πιάτα ... τα πληρώνεις μόνο αν τα φας.Πες μου ότι τα πιάτα είναι δείγμα δωρεάν!
Σας έπιασε κοτσύφια ο γύφτος!Δωρεάν είναι τα πιάτα ... τα πληρώνεις μόνο αν τα φας.
Μας φέρνει παλιά ένας μαγαζάτορας κάτι καραβίδες αφού είχαμε ρουπώσει και μας λέει "από το μαγαζί παιδιά".
Τις φάγαμε και αυτές και τις βλέπουμε πρώτη μούρη στον λογαριασμό ...
Ρε φίλε "από το μαγαζί είπες"
"Ναι ρε παιδιά, αλλά για να δοκιμάσετε τις έφερα, ... εσείς τις φάγατε όλες !!!!"
αχααχχαχ
φίλος ήταν (κυνηγός και ψαράς) ... δενΣας έπιασε κοτσύφια ο γύφτος!
Μια δόση... Πάμε παρέα κυνηγοί σε ένα ταβερνάκι καλοκαίρι και σκάει ο μαγαζατορας...Τι θα πάρετε?Πιάσε του λέω 6 παγωμένες,1 λίτρο τσίπουρο και βάλε στην κατάψυξη καμία 50αρια μπύρες.Στο τέλος είμαστε ζάντα και ψάχνουμε τις κάλτσες μας.Ζηταμε λογαριασμό και βλέπουμε ότι δεν φάγαμε ποτέ.Είμασταν τόσο σούρα που δεν θυμάμαι αν τελικά τα πληρώσαμε ...
Με ζυγαριά ακριβείας βάζει τη μερίδα ?Στου Παντελή, στο Μαράθι, καλοκαίρι 2021...
View attachment 44087
View attachment 44088
View attachment 44089
...ελαφρά, ευγενικά!
...οχι, παίζουμε!Με ζυγαριά ακριβείας βάζει τη μερίδα ?