Κώστα και του χρόνουΕιμαστε απικο
![]()
Αφου μπηκε στην σουβλα δεν πιλαλαει μπιτΚώστα και του χρόνου
υ.σ.γιατί τόσα δεσίματα φοβάστε μην τρελλαθεί και φύγει;;;;;![]()
Να τον χαίρεσαι ρε φίλε πρέπει να είναι και πολύ μερακλής.....Αφου μπηκε στην σουβλα δεν πιλαλαει μπιτ
Και εδω ο Αρχοντας του σπιτιου ο Πατερας μου
μετα απο επιθεωρηση του κοκορετσιου
![]()
λεβέντης να είστε όλοι καλάΑφου μπηκε στην σουβλα δεν πιλαλαει μπιτ
![]()
Ειμαστε απικο
![]()
Κώστα ή πολύ άτακτο πρέπει να ήταν ή ο πατέρας σου έχει σχέση με την χειρουργική!Αφου μπηκε στην σουβλα δεν πιλαλαει μπιτ
![]()
Ευριπίδηηηηηηηηηηη καλοφαγωτα................με το μαλακό........και παλι κυριοι καλη ανασταση και καλο πασχα.ειμαι ετοιμος για αυριο παρεα με τον τιερυ αρνι και την ελληνικη φινετσα κοκο-ρετσι.περισσοτερο φωτογραφικο ρεπορταζ αυριο τ απογευμα αν στεκω στα ποδια μου
![]()
![]()
![]()
συνοδεια βεβαια με γαρδουμπακια λουκανικακια αφθονη μπυρα και καλη παρεα
και παλι κυριοι καλη ανασταση και καλο πασχα.ειμαι ετοιμος για αυριο παρεα με τον τιερυ αρνι και την ελληνικη φινετσα κοκο-ρετσι.περισσοτερο φωτογραφικο ρεπορταζ αυριο τ απογευμα αν στεκω στα ποδια μου
![]()
![]()
![]()
αυριο εχει μονο πολυ σκληρα.τα μαλακα απο τεταρτηΕυριπίδηηηηηηηηηηη καλοφαγωτα................με το μαλακό........![]()
και παλι κυριοι καλη ανασταση και καλο πασχα.ειμαι ετοιμος για αυριο παρεα με τον τιερυ αρνι και την ελληνικη φινετσα κοκο-ρετσι.περισσοτερο φωτογραφικο ρεπορταζ αυριο τ απογευμα αν στεκω στα ποδια μου
![]()
![]()
![]()
αυριο θα με δεις διπλα απ τ αρνι πανω στο αρνι με το αρνι και με το κοκορετσι.θα παρω πολλες ποζεςΜα καλά ,γιατί κρύβεσαι ; κάτσε δίπλα απο το αρνί να σας καμαρώσουμε και τους δυο μαζί.![]()
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Χρήστο μου, θα συμπάσχω μαζί σου......Εμείς σήμερα το μετά την Ανάσταση μαγειρίτσα με αυγουλάκι και φέτα. Αύριο στα πεθερικά μου γι αρνάκι στο φούρνο και μεθαύριο στους δικούς μου για κατσικάκι στο φούρνο. Μιλάμε για μεγάλη κούραση!![]()
![]()
![]()
![]()
εβιβα τσι παρεας μωρε.χαλαλι τους
ΌΧΙ μπύρα θα φουσκώσεις και δεν θα μπορείς να φας. Άσε που θα πηγαινοερχεσαι τουαλέτα και το διάστημα αυτό οι άλλοι θα τρώνε