Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρόνια Πολλά στην παρέα. Έγινε η πρώτη ανάσταση εδώ στο νησι, έπεσαν οι στάμνες αφού πρώτα λιτανευσε το σκήνωμα του Αγίου Σπιρίδωνα.
Μιλήσαμε έστω και για λίγο με τον Σπύρο (Ωρίωνας) ήταν με την οικογένεια του και τις όμορφες κορούλες του. Δυστυχώς δεν είχαμε αρκετό χρόνο να τα πουμε καλύτερα, την επόμενη φορά. Καλά να περάσετε.

image hosting no registratio

Last edited:
καλησπέρα σας
κάθε Μ.Σάββατο μεσημέρι που σφάζαμε στο χωριό ακολουθούσαν οι πρώτοι μεζέδες από τους άντρες και συνήθως πηγαίναμε μεθυσμένοι στην Ανάσταση
αυτό το μετέφερα,εν μέρει,στο σπιτικό μου που βόλεψε πολύ τους γιούς μου από μικρή ηλικία ;)
έτσι και σήμερα η συκωταριά με 2-3 μπυρίτσες μας έφερε σε κέφι και δύναμη.....η συνέχεια το βράδυ :)
καλή Ανάσταση

καλησπέρα σας
κάθε Μ.Σάββατο μεσημέρι που σφάζαμε στο χωριό ακολουθούσαν οι πρώτοι μεζέδες από τους άντρες και συνήθως πηγαίναμε μεθυσμένοι στην Ανάσταση
αυτό το μετέφερα,εν μέρει,στο σπιτικό μου που βόλεψε πολύ τους γιούς μου από μικρή ηλικία ;)
έτσι και σήμερα η συκωταριά με 2-3 μπυρίτσες μας έφερε σε κέφι και δύναμη.....η συνέχεια το βράδυ :)
καλή Ανάσταση
και του χρόνου με υγεία χονδρούλη...
Να χαίρεσαι το σπιτικό σου κι όλα τα παιδιά το ίδιο....

Σας καλησπεριζω απο τα Ορεινα της Αρκαδιας :D
xm25qr.jpg

Πριν λιγο παρελαβα το κατσικακι και το απογευμα θα δεθει στην σουβλα μαζι με το κοκκορετσι και αυριο το πρωι θα ξεκινησει η μαχη .bbq.
Καλη Ανασταση σε ολους υγεια και χαρες σε ολες τις οικογενειες :):)

ωραίος ο Κώστας....σε ζηλεύω για την ομορφιά που ζείς :)
Για λιγο Αρχοντα μεχρι την Τριτη :(
Μετα παλι επιστροφη στο καμινι o_O
Που θα παει 30 χρονια μου εμειναν μεχρι την πολυποθητη συνταξη .sarcastic..buy buy..buy buy.και μετα αντιο

τσιμεντουπολη for ever .sarcastic..sarcastic.

Για λιγο Αρχοντα μεχρι την Τριτη :(
Μετα παλι επιστροφη στο καμινι o_O
Που θα παει 30 χρονια μου εμειναν μεχρι την πολυποθητη συνταξη .sarcastic..buy buy..buy buy.και μετα αντιο

τσιμεντουπολη for ever .sarcastic..sarcastic.
.sarcastic. τα ίδια έλεγα με ένα φίλο το πρωί, σε 30 χρόνια θα χορτάσουμε κυνήγι και ψάρεμα .hunter..fishing..badboys.

Και πάνω που είπα να πιω έναν δεύτερο καφέ , κοιτάζοντας το βουνό και φέρνοντας στο μυαλό αναμνήσεις,τοτε άρχισαν οι παραισθήσεις ......

image.jpg
Οταν αρχισεις να κανεις οτι πυροβολεις τοτε παρε τηλεφωνο τον Μακη... .sarcastic.

Εύχομαι ο συμβολισμός της Ανάστασης να σημάνει τόσο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά ,την Ανάσταση της ψυχής και της ζωής μας απο την σημερινή κατάσταση.
Καλό Πάσχα ,υγεία και πάντα χαρές για όλους σας και για τις οικογένειές σας.

καλησπέρα σας
καλή Ανάσταση
Μάκη μού αρέσει πολύ που μπαίνετε κατευθείαν στα σκληρά , εμείς εδω κάτω την Ανάσταση δεν φτιάχνουμε μαγειρίτσα αλλά γαρδούμπες στο φούρνο καταλαβαίνεις μετα απο νηστεία τι σημαίνει αυτό αλλα ευτυχώς έχουμε γερά στομάχια

Status
Not open for further replies.
Back