Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειμαστε απικο :D:D
2rroub7.jpg

Κώστα και του χρόνου .congrats.
υ.σ.γιατί τόσα δεσίματα φοβάστε μην τρελλαθεί και φύγει;;;;; .sarcastic.
Αφου μπηκε στην σουβλα δεν πιλαλαει μπιτ .sarcastic.
Και εδω ο Αρχοντας του σπιτιου ο Πατερας μου
μετα απο επιθεωρηση του κοκορετσιου :D:D
2h5tbg7.jpg

Ειμαστε απικο :D:D
2rroub7.jpg

Αφου μπηκε στην σουβλα δεν πιλαλαει μπιτ .sarcastic.
Και εδω ο Αρχοντας του σπιτιου ο Πατερας μου
μετα απο επιθεωρηση του κοκορετσιου :D:D
2h5tbg7.jpg
Κώστα ή πολύ άτακτο πρέπει να ήταν ή ο πατέρας σου έχει σχέση με την χειρουργική! .sarcastic.

Πέρα από την πλάκα, είστε μερακλήδες και το δείχνετε! Καλά να περάσετε και καλοφάγωτα! .shake.

Υ.Γ. Προσωπικά θα προτιμούσα το κοκορέτσι λίγο πιο λεπτό αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... .sarcastic.

και παλι κυριοι καλη ανασταση και καλο πασχα.ειμαι ετοιμος για αυριο παρεα με τον τιερυ αρνι και την ελληνικη φινετσα κοκο-ρετσι.περισσοτερο φωτογραφικο ρεπορταζ αυριο τ απογευμα αν στεκω στα ποδια μου
oDAYuRv.jpg

NE9UxNs.jpg

DHC20DO.jpg

συνοδεια βεβαια με γαρδουμπακια λουκανικακια αφθονη μπυρα και καλη παρεα

και παλι κυριοι καλη ανασταση και καλο πασχα.ειμαι ετοιμος για αυριο παρεα με τον τιερυ αρνι και την ελληνικη φινετσα κοκο-ρετσι.περισσοτερο φωτογραφικο ρεπορταζ αυριο τ απογευμα αν στεκω στα ποδια μου
oDAYuRv.jpg

NE9UxNs.jpg

DHC20DO.jpg

Ευριπίδηηηηηηηηηηη καλοφαγωτα................με το μαλακό.........sarcastic.

oDAYuRv.jpg

NE9UxNs.jpg

DHC20DO.jpg

Ευριπίδη μερακλή καλοφάγωτα και καλά να περάσετε! .shake. .well done.

Εμείς σήμερα το μετά την Ανάσταση μαγειρίτσα με αυγουλάκι και φέτα. Αύριο στα πεθερικά μου γι αρνάκι στο φούρνο και μεθαύριο στους δικούς μου για κατσικάκι στο φούρνο. Μιλάμε για μεγάλη κούραση! .sarcastic.

oDAYuRv.jpg

NE9UxNs.jpg

DHC20DO.jpg

Μα καλά ,γιατί κρύβεσαι ; κάτσε δίπλα απο το αρνί να σας καμαρώσουμε και τους δυο μαζί. .sarcastic.

Εμείς σήμερα το μετά την Ανάσταση μαγειρίτσα με αυγουλάκι και φέτα. Αύριο στα πεθερικά μου γι αρνάκι στο φούρνο και μεθαύριο στους δικούς μου για κατσικάκι στο φούρνο. Μιλάμε για μεγάλη κούραση! .sarcastic.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Χρήστο μου, θα συμπάσχω μαζί σου.......sarcastic.

oDAYuRv.jpg

NE9UxNs.jpg

DHC20DO.jpg

.sarcastic.
ΌΧΙ μπύρα θα φουσκώσεις και δεν θα μπορείς να φας. Άσε που θα πηγαινοερχεσαι τουαλέτα και το διάστημα αυτό οι άλλοι θα τρώνε

Status
Not open for further replies.
Back