Εγραψεεεεεεεςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!Αυριο ξεκινάει η εβδομάδα του θείου δράματος. Είμαι πολύ περίεργος να δω ποιός θα παίξει τον Ιούδα .
![]()
Κουράγιο Μάκη να σκεφτεσαι πάντα θετικά όπως ξέρεις να κάνεις και όλα θα πάνε καλά . Καλή μεγάλη εβδομάδα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ και όχι μόνο.καλημέρα σας καλή μεγάλη εβδομάδα
για μένα στη δουλειά ξεκινούν 2 μεγάλες εβδομάδες αυτή που όλοι θέλουν το κήπο έτοιμο τελευταία στιγμή και η επόμενη που έχει την μεταφερόμενη πρωτομαγιά και την γιορτή της μητέρας
φέτος λοιπόν θα κάτσω μόνο την ημέρα του Πάσχα άντι για 2-3 παλιότερα....θ αραιώσω λίγο από το φόρουμ και θα τα λέμε όποτε μπορώ κι έχω κουράγιο
καλά να περάσετε![]()
καλημέρα σας καλή μεγάλη εβδομάδα
για μένα στη δουλειά ξεκινούν 2 μεγάλες εβδομάδες αυτή που όλοι θέλουν το κήπο έτοιμο τελευταία στιγμή και η επόμενη που έχει την μεταφερόμενη πρωτομαγιά και την γιορτή της μητέρας
φέτος λοιπόν θα κάτσω μόνο την ημέρα του Πάσχα άντι για 2-3 παλιότερα....θ αραιώσω λίγο από το φόρουμ και θα τα λέμε όποτε μπορώ κι έχω κουράγιο
καλά να περάσετε![]()
Καλημέρα σε όλους τους φιλους και καλή μεγάλη Εβδομάδα..
Καμία mefisto manna θα βρούμε πουθενά η θα βγούμε πάλι με τα τουφεκια?
Και οι cobra είναι ωραίες αλλά ακριβές γαμωτο..![]()
Εμείς οι δύο αν είχαμε γνωριστεί νωρίτερα και μέναμε κοντά θα γράφαμε τώρα μέσα από τον Κορυδαλλό....όχι το πουλί...το κελί!!! χαχαχα
(από μικρός όπου μπαρούτι...μέσα και εγώ!!)