Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυριο ξεκινάει η εβδομάδα του θείου δράματος. Είμαι πολύ περίεργος να δω ποιός θα παίξει τον Ιούδα . .sarcastic.

image.jpg
Εγραψεεεεεεεςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!
.RESPECT..RESPECT..RESPECT.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

καλημέρα σας καλή μεγάλη εβδομάδα
για μένα στη δουλειά ξεκινούν 2 μεγάλες εβδομάδες αυτή που όλοι θέλουν το κήπο έτοιμο τελευταία στιγμή και η επόμενη που έχει την μεταφερόμενη πρωτομαγιά και την γιορτή της μητέρας
φέτος λοιπόν θα κάτσω μόνο την ημέρα του Πάσχα άντι για 2-3 παλιότερα....θ αραιώσω λίγο από το φόρουμ και θα τα λέμε όποτε μπορώ κι έχω κουράγιο :)
καλά να περάσετε .love.

για μένα στη δουλειά ξεκινούν 2 μεγάλες εβδομάδες αυτή που όλοι θέλουν το κήπο έτοιμο τελευταία στιγμή και η επόμενη που έχει την μεταφερόμενη πρωτομαγιά και την γιορτή της μητέρας
φέτος λοιπόν θα κάτσω μόνο την ημέρα του Πάσχα άντι για 2-3 παλιότερα....θ αραιώσω λίγο από το φόρουμ και θα τα λέμε όποτε μπορώ κι έχω κουράγιο :)
καλά να περάσετε .love.
Κουράγιο Μάκη να σκεφτεσαι πάντα θετικά όπως ξέρεις να κάνεις και όλα θα πάνε καλά . Καλή μεγάλη εβδομάδα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ και όχι μόνο.

καλά να περάσετε .love.

Καλό κουράγιο φίλε. Είμαι σίγουρος ότι παρ' όλη την κούραση θα βρίσκεις το κουράγιο έστω και για λίγο να μαθαίνουμε νέα σου.

Υ.Γ. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και να τρως καλά να έχεις δύναμη! Ακούς;;;;;;;;;;;;;; .sarcastic.

Καλημέρα σε όλους τους φιλους και καλή μεγάλη Εβδομάδα..
Καμία mefisto manna θα βρούμε πουθενά η θα βγούμε πάλι με τα τουφεκια?.sarcastic.
Και οι cobra είναι ωραίες αλλά ακριβές γαμωτο...sarcastic.

Εμείς οι δύο αν είχαμε γνωριστεί νωρίτερα και μέναμε κοντά θα γράφαμε τώρα μέσα από τον Κορυδαλλό....όχι το πουλί...το κελί!!! χαχαχα
(από μικρός όπου μπαρούτι...μέσα και εγώ!!)

Καλησπερα και καλη Μεγαλη Εβδομαδα σε ολους.
Μακη καλη δυναμη.Αν και κανω διαφορετικο επαγγελμα κι εγω μια απ τα ιδια και χειροτερα γιατι εχω και το ξενυχτι.
Δεκα χρονια εχω να κανω Πασχα στο χωριο και αυτο ειναι που μου εχει κοστισει περισσοτερο.

Εμείς οι δύο αν είχαμε γνωριστεί νωρίτερα και μέναμε κοντά θα γράφαμε τώρα μέσα από τον Κορυδαλλό....όχι το πουλί...το κελί!!! χαχαχα
(από μικρός όπου μπαρούτι...μέσα και εγώ!!)
.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Καλα παλια γινόταν χαμός..Τώρα ούτε μαύρη μπαρούτι βρίσκεις εύκολα αλλά ακόμα πιο δυσεύρετη είναι η σπολετα..
Έχω ένα φίλο που το παρατσούκλι του είναι Μιαούλης!Καταλαβαίνεις τον λόγο..;)

Status
Not open for further replies.
Back