Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα παρεα.... χρονια σας πολλα στους εορταζοντες και στην γυναικα μου. Βολτα στα πεθερικα για φαγητο και μετα βολτα για καφεδακι....

Τα φιλια μου σε ολους........kiss me. .kiss me. .kiss me.
Καλησπερα στην παρεα, Λάμπρο να την χαίρεσαι.

καλησπέρα σας
χρόνια πολλά στην σύζυγο Λάμπρο.....ηρωίδα είναι που σ αντέχει με την καθημερινή λασπουριά από τους μπεκατσότοπους .RESPECT.
εγώ από τσίχλα γυρίζω κι όταν ανοίγω την πόρτα βλέπω τις παντόφλες μπροστά μου .sarcastic.
μετά έρχεται αμέσως και με φιλάει .yelling.

Να εισαι καλα ρε μακη... μπουμπουλινα ειναι φιλε μου. Με κανει και μασαζ το βραδακι για το πρωι να εχω δυναμεις για να ξανα παρω τα βουνα. Τωρα την εχει μαθει και ο πατερας μου και τις μαδανε παρειτσα..... χαχαχαχα
Λάμπρο καμιά αδερφή ανύπαντρη έχει; .sarcastic.

Λάμπρο να χαίρεσαι τη σύζυγο! Πολύχρονη με Υγεία και να είστε πάντα αγαπημένοι!

... εγώ από τσίχλα γυρίζω κι όταν ανοίγω την πόρτα βλέπω τις παντόφλες μπροστά μου .sarcastic.
μετά έρχεται αμέσως και τα φυλάει.yelling.
Δηλαδή σου λέει ότι τα φυλάει μέχρι το 100 και εσύ θα πρέπει να έχεις εξαφανιστεί; .yelling. .sarcastic.

Καλησπέρα σας

Λάμπρο να χαίρεσαι τη σύζυγο! Πολύχρονη με Υγεία και να είστε πάντα αγαπημένοι!

Δηλαδή σου λέει ότι τα φυλάει μέχρι το 100 και εσύ θα πρέπει να έχεις εξαφανιστεί; .yelling. .sarcastic.
καλάααααα....γράφω εγώ και θα.....τα πούμε .smashfrak.

καλησπέρα σας
χρόνια πολλά στην σύζυγο Λάμπρο.....ηρωίδα είναι που σ αντέχει με την καθημερινή λασπουριά από τους μπεκατσότοπους .RESPECT.
εγώ από τσίχλα γυρίζω κι όταν ανοίγω την πόρτα βλέπω τις παντόφλες μπροστά μου .sarcastic.
μετά έρχεται αμέσως και με φιλάει .yelling.
.....και μετά πας τρέχοντας για την κατσαρόλα.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back