Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερούδια στα παιδάκια!
Συννεφιασμένος ο καιρός εδώ σήμερα, εβρεξε και χθες το βράδυ και ''δρόσισε'' αρκετά...

Μετά τον κοκορο ακολουθεί μαγειρίτσα και αρνάκι σούβλα..... Ωραία πράγματα Παύλο, καλή επιστροφή στη πατρίδα.

Γιάννη το Κόκκορα για να σου πω και την αλήθεια τον λιγουρευομουνα παστιτσάδα. Πρεπει να ειναι στο DNA του Κερκυραίου αυτο δεν εξηγείται αλλοιώς. Το αρνάκι το πασχαλινό το περιμένω πως και πως εχω να κατέβω 5 χρονια για Πάσχα.

Την καληνύχτα μου σε όλους και καλό ξημέρωμα. Μόλις τώρα ξεκίνησε βροχη και ρίχνει καλά. Ελπίζω αύριο να μας αφήσει να κάνουμε τη πλακα μας στο σκοπευτήριο.
Klhmera σημερα αν πατε σκοπ. θα ειναι σε σηνθ. βαλτου..shoot.

Καλημέρα παρέα. Χρόνια Πολλα, Κυριακή των Βαιων σήμερα και η δυνατή βροχή δεν άφησε την λιτανεία του Αγίου Σπιριδώνα να βγει. Μιλάμε έριξε πολλή νερο, τώρα σταματησε και απ'οτι δείχνει θα καθαρίσει.

Καλημέρα παρέα. Χρόνια Πολλα, Κυριακή των Βαιων σήμερα και η δυνατή βροχή δεν άφησε την λιτανεία του Αγίου Σπιριδώνα να βγει. Μιλάμε έριξε πολλή νερο, τώρα σταματησε και απ'οτι δείχνει θα καθαρίσει.
Καλημέρα Γιάννη και Χρόνια Πολλά!
Καθαρίζει εκεί και το ''φέρνει'' εδώ...
Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε...

Καλημερα παρεα.... χρονια σας πολλα στους εορταζοντες και στην γυναικα μου. Βολτα στα πεθερικα για φαγητο και μετα βολτα για καφεδακι....

Τα φιλια μου σε ολους........kiss me. .kiss me. .kiss me.
Καλημέρα και Χρόνια πολλά στη γυναίκα σου Λάμπρο!

Καλημερα παρεα.... χρονια σας πολλα στους εορταζοντες και στην γυναικα μου. Βολτα στα πεθερικα για φαγητο και μετα βολτα για καφεδακι....

Τα φιλια μου σε ολους........kiss me. .kiss me. .kiss me.
Χρόνια πολλά Λάμπρο. Να χαίρεσαι τη σύζυγό και την οικογένεια. Απ'οτι κατάλαβα μάλλον θα έβλεπες τον αντίπαλο τερματοφύλακα σαν.......μπεκατσα.....sarcastic.

καλημερα εστω και καθυστερημενα.παιχτα πανο να χαιρεσαι την μικραν και τας καλυτερας ευχας μου και απασα τα μελη της οικογενειας σου να χαιρονται ακρας υγειας.αρτιν αφιχθεις εκ σκοπευτηριου πηρα την γρα μια βολτα και πηρα και μερικους ευρομικτες να δοκιμασω γιατι ο γιωργος(altair)μου κινησε την περιεργεια ολο το χρονο και ηθελα να ριξω να δω τιγινεται.εβαλα λοιπον τα 4 αστρα απανω που βαζει κι ο κωστας και το αποτελεσμα ηταν 43 στα 50.νομιζω αρκετα καλα.θα το ξανακανω ομως γιατι η μια φορα δεν ειναι ασφαλες συμπερασμα.το θετικο ειναι οτι εσπαγα και αρκετα μακρινα πιατακια παρολον τον αερα που ειχε σημερα.το νουμερο ηταν 8-9

Status
Not open for further replies.
Back