Παύλε μετά από το καυτερό μήπως τα γκομενάκια ήθελαν και κάτι αλμυρό;![]()
![]()
Μετά τον κοκορο ακολουθεί μαγειρίτσα και αρνάκι σούβλα..... Ωραία πράγματα Παύλο, καλή επιστροφή στη πατρίδα.
Klhmera σημερα αν πατε σκοπ. θα ειναι σε σηνθ. βαλτου..shoot.Την καληνύχτα μου σε όλους και καλό ξημέρωμα. Μόλις τώρα ξεκίνησε βροχη και ρίχνει καλά. Ελπίζω αύριο να μας αφήσει να κάνουμε τη πλακα μας στο σκοπευτήριο.
. Πες μας κ την συνεχεια με τα κινεζακια![]()
Klhmera σημερα αν πατε σκοπ. θα ειναι σε σηνθ. βαλτου..shoot.
ΒΛΕΠΩ τα κινεζοπουλα να τα παντρευουμε στο νησι.![]()
Ρε φίλε το μετά ''που έβγαλε γούστα'' ξέχασες....buy buy.Το τελευταίο που θυμαμαι ειναι οτι χαριεντιζομουνα με μια απο αυτές στο καναπέ του μαγαζιού.
Καλημέρα Γιάννη και Χρόνια Πολλά!Καλημέρα παρέα. Χρόνια Πολλα, Κυριακή των Βαιων σήμερα και η δυνατή βροχή δεν άφησε την λιτανεία του Αγίου Σπιριδώνα να βγει. Μιλάμε έριξε πολλή νερο, τώρα σταματησε και απ'οτι δείχνει θα καθαρίσει.
Καλημέρα και Χρόνια πολλά στη γυναίκα σου Λάμπρο!Καλημερα παρεα.... χρονια σας πολλα στους εορταζοντες και στην γυναικα μου. Βολτα στα πεθερικα για φαγητο και μετα βολτα για καφεδακι....
Τα φιλια μου σε ολους.......![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά Λάμπρο. Να χαίρεσαι τη σύζυγό και την οικογένεια. Απ'οτι κατάλαβα μάλλον θα έβλεπες τον αντίπαλο τερματοφύλακα σαν.......μπεκατσα....Καλημερα παρεα.... χρονια σας πολλα στους εορταζοντες και στην γυναικα μου. Βολτα στα πεθερικα για φαγητο και μετα βολτα για καφεδακι....
Τα φιλια μου σε ολους.......![]()
![]()
![]()