Καλησπερα σας
Ναι ! ...Ζει ακόμα;
Μεγαλουτσικη φαίνεται! Να είναι άραγε ενδημικό είδος η να έχει αγοραστεί από τιποτα pet shop και να την αμολυσαν?Καλησπέρα σας,
Έχετε ξαναδεί τέτοια αράχνη;
Μάλλον πρόκειται για ταραντούλα και τη συνάντησα μέσα στο χωριό εδώ !
Σίγουρα ενδημικό! γιατί έχω ξανασυναντήσει εδώ και προηγούμενες χρονιές, έχω και τις παλιές φωτογραφίες...Μεγαλουτσικη φαίνεται! Να είναι άραγε ενδημικό είδος η να έχει αγοραστεί από τιποτα pet shop και να την αμολυσαν?
Και ο Σιφης ο κροκόδειλος στην Κρήτη ήταν ενδημικό.Οι γονείς του είναι στην Λάρισα, απλά αυτός πέρασε Κρήτη και κατέβηκε να σπουδασει και δεν τον άφηναν να αγιασει.Σίγουρα ενδημικό! γιατί έχω ξανασυναντήσει εδώ και προηγούμενες χρονιές, έχω και τις παλιές φωτογραφίες...
Μία από το 2009 και μία από το 2014
Δεν έχω δει πότε τέτοια εδω!Σίγουρα ενδημικό! γιατί έχω ξανασυναντήσει εδώ και προηγούμενες χρονιές, έχω και τις παλιές φωτογραφίες...
Μία από το 2009 και μία από το 2014
Γιατί ρε συ? Κάποτε πριν 5-6 χιλιάδες χρόνια μπορεί να είχε κροκοδειλους ενδημικους στην Ελλάδα. Ο Σηφης ομογενής που επέστρεψε στα πάτρια ύδατα ηταν!Και ο Σιφης ο κροκόδειλος στην Κρήτη ήταν ενδημικό.Οι γονείς του είναι στην Λάρισα, απλά αυτός πέρασε Κρήτη και κατέβηκε να σπουδασει και δεν τον άφηναν να αγιασει.
Μόνο που δεν πήρε ζακέτα και του έφυγε ο πάτος.Γιατί ρε συ? Κάποτε πριν 5-6 χιλιάδες χρόνια μπορεί να είχε κροκοδειλους ενδημικους στην Ελλάδα. Ο Σηφης ομογενής που επέστρεψε στα πάτρια ύδατα ηταν!
Αν θυμόσαστε ο σήφης ψόφησε μόλις χειμώνιασε...Γιατί ρε συ? Κάποτε πριν 5-6 χιλιάδες χρόνια μπορεί να είχε κροκοδειλους ενδημικους στην Ελλάδα. Ο Σηφης ομογενής που επέστρεψε στα πάτρια ύδατα ηταν!
Ταχυδρόμησέ την σε καμιά φιλοζωική για στείρωση.Ναι ! ...
Μου θυμισες σε περπατητο ο φίλος που κυνηγάμε μαζί βλέπει μια οχιά ,να την αφήσω με ρωτάει .Ριχτης μια τουφεκιά του λέω από εδώ θα ξαναπερασουμε θα την έχουμε έγνοια.Ναι ! ...
Πακέτο σε φιλοζωική και αυτή.βλέπει μια οχιά ,να την αφήσω με ρωτάει
Ηθικός αυτουργός.Πακέτο σε φιλοζωική και αυτή.
Δεν ανήκει στα θηρεύσιμα.
Την σκότωσες κακούργε ;