Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η μέρα λόγω των θεαμάτων ήταν για πολλά εγκεφαλικά......
Έχεις γίνει πολύ σφίγγα και μιλάς με γρίφους ... .yel.. Έχεις σταματήσει τα πολλά πολλά και δεν μας περιγράφεις γλαφυρά τις εμπειρίες σου. Έπαθες ζημιά με τις χήνες που είδες;

Επιτέλους είδαμε και μια άσπρη μέρα :D:D:D
Καλημέρα Αρχοντες :D:D.cofee..cofee.

Έρχομαι αύριο κάτω για δύο εβδομάδες περίπου...Το μόνο κακό είναι η χιονόπτωση πού πέφτει τώρα και θα πέσει και συνέχεια την ημέρας. Από πάνω είναι δύσκολα μου είπαν. Μάλλον θα έρθω από τον άλλο δρόμο που πάει προς Κυπαρισία..

Καλησπέρα, με το σούρουπο έφτασα στο χωριό, με ψιλόβροχο ... Είδα και 3 τσίχλες που πετάχτηκαν από κουμαριές στα πλαϊνά του δρόμου όπως περνούσα με το αυτοκίνητο. Μόλις μπήκα σπίτι άναψα την ξυλόσομπα, την είχα έτοιμη και μόνο της έβαλα φωτιά ... Μάλλον και αύριο μέσα θα τη βγάλουμε όλη μέρα !!!

καλησπερα σε ολη την παρεα.παιδια μου ηρθε μυνημα στο κινητο απο το συλλογο για γενικη μαλλον πανελλαδικη απαγορευση κυνηγιου.ξερει κανενας τιποτα?
Δ' ΚΟΣΕ= 4η Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος

Καλά άκουγα τις σειρήνες.... Για σένα ήταν τα ασθενοφόρα;
Ναι ....sarcastic.
Δημήτρη δεν θα πω τιποτα αλλο ,παρά οτι εχει γεμίσει ο τόπος μαλάκες που νομίζουν πως ξέρουν να κυνηγάνε.
Οι τριάρες και οι πεντάρες σε κοπάδια φάσσες που περνάνε στα 100μ και βάλε ,ενα πραμα πετυχαίνουν. Να εχει χιλιάδες πουλιά και να τα διώχνουν για φαι απέναντι στα μεμέτια. Ακομη και σε δυο ψηλωμένα πουλιά ,η τριάρα πήγαινε σύννεφο. Τα βλέπεις κι εσύ.
Κοπαδια ατελείωτα που ξεκινούσαν όλα μαζι απο το απαγορευμένο, έφευγαν και γύριζαν το απόγευμα για κουρνια. Ουτε σπάγανε ,ουτε τίποτα .
Το θέμα ομως ειναι πως αυτοί οι κατσαπλιάδες , με την πρωτη δυνατή κακοκαιρια και χιονούρα θα γεμίσουν από μια καρότσα φάσσες.
Και κατι ακομη. Οι ντουφεκιές να πέφτουν μέσα στο απαγορευμένο ,σαν να μην τρεχει τίποτα.Εγω βεβαια προσπάθησα να βρω τηλέφωνα να επικοινωνήσω με θηροφυλακή ή με την ΚΟΜΑΘ,αλλά τα τηλέφωνα ήταν κατηλειμένα συνεχώς . Ο φορέας διαχείρησης δεν απαντούσε. Χειρότεροι κι απ το δημόσιο ειναι όλοι. Αυριο θα επανέλθω όμως, γιατί δεν μπορώ να το ανεχτώ.

Last edited:
Έρχομαι αύριο κάτω για δύο εβδομάδες περίπου...Το μόνο κακό είναι η χιονόπτωση πού πέφτει τώρα και θα πέσει και συνέχεια την ημέρας. Από πάνω είναι δύσκολα μου είπαν. Μάλλον θα έρθω από τον άλλο δρόμο που πάει προς Κυπαρισία..
Διαμαντή βάρα από Αλλαγή μεριά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να ανέβεις από τον Επικουριο
Καλησπέρα Αρχοντες επιστροφή στο μπορντελο .hair..hair.

Status
Not open for further replies.
Back