Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επιστροφή και πάλι στην βάση .hit.και καλώς σας βρίσκω και πάλι .
Φτάσαμε γύρω στις 5 το απόγευμα και μέχρι να ξεφορτώσουμε να τακτοποιήσουμε την" μαμά " και να μαζευτούμε η ώρα πέρασε.
Το σημερινό ταξίδι ήταν απο τα πιο επικίνδυνα που έχω κάνει σ αυτόν τον κωλόδρομο.Ατελείωτες προσπεράσεις των απέναντι σε επικίνδυνα σημεία .Τοσο που μερικές φορές κινδύνεψα να βγω απ τον δρόμο για να γλυτώσω την μετωπική. Λόγω της μάνας μου αναγκάζομαι να έρθω απο κει για πιο σύντομα και όχι απο Τρίκαλα.Η μαλακία του Ελληνα είναι ανυπέρβλητη και η επιστήμη εχει σηκώσει τα χέρια.Ακόμη και 500μ πριν το σπίτι μου κινδύνεψα δύο φορές.
Πριν λίγο μπήκα και διάβασα ολα τα γραφόμενα που βλέπω πως ήταν πολλά και δεν ξέρω απο που να αρχίσω να απαντάω.
Μέσα σ όλα θέλω να επισημάνω οτι χάρηκα πολύ για τον γνωριμία με τον Σωτήρη τον offroad που με καλοδέχτηκε και όντως φαίνεται ότι είναι ένα εξαίσιο άτομο.Πέρασα απο το μαγαζί του και τα είπαμε για λίγο και γρήγορα προσπαθώντας να καλύψουμε όσα περισσότερα μπορούσαμε στον λίγο χρόνο που έμεινα.Αυτό είναι και ένα απο τα μεγαλεία ενός φόρουμ.Οι γνωριμίες και οι προσωπικές σχέσεις που δημιουργούνται μεταξύ μας.

Επιστροφή και πάλι στην βάση .hit.και καλώς σας βρίσκω και πάλι .
Φτάσαμε γύρω στις 5 το απόγευμα και μέχρι να ξεφορτώσουμε να τακτοποιήσουμε την" μαμά " και να μαζευτούμε η ώρα πέρασε.
Το σημερινό ταξίδι ήταν απο τα πιο επικίνδυνα που έχω κάνει σ αυτόν τον κωλόδρομο.Ατελείωτες προσπεράσεις των απέναντι σε επικίνδυνα σημεία .Τοσο που μερικές φορές κινδύνεψα να βγω απ τον δρόμο για να γλυτώσω την μετωπική. Λόγω της μάνας μου αναγκάζομαι να έρθω απο κει για πιο σύντομα και όχι απο Τρίκαλα.Η μαλακία του Ελληνα είναι ανυπέρβλητη και η επιστήμη εχει σηκώσει τα χέρια.Ακόμη και 500μ πριν το σπίτι μου κινδύνεψα δύο φορές.
Πριν λίγο μπήκα και διάβασα ολα τα γραφόμενα που βλέπω πως ήταν πολλά και δεν ξέρω απο που να αρχίσω να απαντάω.
Μέσα σ όλα θέλω να επισημάνω οτι χάρηκα πολύ για τον γνωριμία με τον Σωτήρη τον offroad που με καλοδέχτηκε και όντως φαίνεται ότι είναι ένα εξαίσιο άτομο.Πέρασα απο το μαγαζί του και τα είπαμε για λίγο και γρήγορα προσπαθώντας να καλύψουμε όσα περισσότερα μπορούσαμε στον λίγο χρόνο που έμεινα.Αυτό είναι και ένα απο τα μεγαλεία ενός φόρουμ.Οι γνωριμίες και οι προσωπικές σχέσεις που δημιουργούνται μεταξύ μας.
καλώς τον φίλο μου
μου έλειψες όλο φωτό από τζουμέρκα έβλεπα ηπειρώτικα άκουγα για να να μην τρελαθώ .yelling.

5 χρόνια σπούδαζα στην Κρήτη φίλε. Είναι το δεύτερο σπίτι μου μετά την Σύρο. Η Αθήνα είναι το τρίτο. Το καλοκαίρι θα κατέβω πάλι στα λημέρια τα γνωστά στο Ηράκλειο :)
Θα σε γνωρίσουμε από κοντά Βασίλη;

.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Φαντάζομαι ότι συζητάτε για την αξιολόγηση και το Κυπριακό. .crying smile.

Γιώργο όλο για κατι παλιό σεταπ μου συζητάει και μου επιμένει οτι τα πουλια τα κατεβάζει ψημένα και παναρισμενα ταυτόχρονα. Άσε φιλε Δραμα η υπόθεση ούτε θέλω να τα ακούω εγω, αλλα επιμενει

Φαντάζομαι ότι συζητάτε για την αξιολόγηση και το Κυπριακό. .crying smile.
Για αξιολόγηση των κατανομών των φυσιγγίων του Βενετατου και για κάνα κυπριακό μανούλι.sexy girl. που πιθανό είδε ο Φώτης σε καμιά παραλία μπορεί....sarcastic.

Καλημέρα σας και καλό Σ/Κ σε όλους.
Εχθές το βράδυ επέστρεψα με την οικογένεια στο σπίτι μετά από ένα όμορφο τετραήμερο στην Αθήνα όπου εγώ την επισκεπτόμουν πρώτη φορά. Περάσαμε τέλεια και είδαμε όσα πιο πολλά αξιοθέατα μπορούσαμε!
Για την οικογένειά μου και ιδιαίτερα για μένα η πρώτη βραδιά ήταν υπέροχη και αξέχαστη. Γνώρισα από κοντά ανθρώπους που τους ένοιωθα φίλους πριν ακόμη τους συναντήσω και η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Το πρώτο βράδυ λοιπόν βρεθήκαμε οικογενειακώς, σε ταβέρνα με τον Μάκη (Μάκης) και τη σύζυγό του, τον Διονύση (dionisis) και τη σύζυγό του και τον Βασίλη (vpentza) με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους όπου μας έκαναν το τραπέζι. Όπως το περίμενα, συνάντησα εξαιρετικούς ανθρώπους όπου αισθανθήκαμε τόσο άνετα και οικεία σαν να συναντιόμασταν συχνά για πολλά χρόνια και θα ήθελα τους ευχαριστήσω για την φιλοξενία και για την τιμή που μας έκαναν. Επίσης θέλω να αναφέρω και τη χαρά μου να γνωρίσω ακόμη έναν εξαιρετικό άνθρωπο από το φόρουμ μας, τον Τζίμη (τζιμης-τσαπ.) όπου συναντηθήκαμε παρέα με τον Μάκη ένα βραδάκι σε καφέ-μπαρ κοντά στο ξενοδοχείο που έμενα, για μερικά χαλαρά ποτάκια και κουβεντούλα. Έχω πλέον στην Αθήνα δικούς μου ανθρώπους. Και πάλι τους ευχαριστώ όλους και εύχομαι εις το επανιδείν και στα μέρη μου...

.asking.Καλα ,ουτε μια φωτογραφία απο την καταστροφή στο μαγαζί ; απο σενα δεν το περίμενα ..xm.
καλημερα σας..χαρηκα πολυ που σε γνωρισα χρηστο;)ελπιζω να καταφερουμε να ανεβουμε κ προς τα μερη σου
Κατάλαβα , φάγατε την ανατολική Αττική και τώρα θες να πας και στην Κομοτήνή .Αμ δε......buy.

καλησπερα παιδια.στο κλιμα του forum και εγω που πριν απο λιγο ειχα τη τυχη να γνωρισω το δημητρη<dim63>o οποιος μου εκανε την τιμη και κανοντας μια μικρη παρακαμψη απο το δρομο της επιστροφη περασε απο το μαγαζι μου γνωριστηκαμε εστω και για λιγο,χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα ενα ανθρωπο απο κοντα με τον οποιο μιλουσα μονο μεσα απο το forum.απο αυτη την συντομη γνωριμια λοιπον εχω να πω οτι πρεπει να ειναι ο ιδιος ευχαριστος ευγενικος καλοσυνατος ανθρωπος που παρουσιαζετε στο forum αλλα τον αδικουν οι φωτο απο κοντα πολυ καλυτερος.ευχαριστω πολυ δημητρη που περασες περιμενω την επομενη φορα να εχεις περισσοτερο χρονο η να μοιρασουμε την αποσταση καπου στην μεση οταν με το καλο ξαναερθεις στο χωριο να βρεθουμε να τα πουμε
Σωτήρη ,ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια .Χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα και σίγουρα θα τα ξαναπούμε αρκετές φορές..shake.

.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Γιώργο όλο για κατι παλιό σεταπ μου συζητάει και μου επιμένει οτι τα πουλια τα κατεβάζει ψημένα και παναρισμενα ταυτόχρονα. Άσε φιλε Δραμα η υπόθεση ούτε θέλω να τα ακούω εγω, αλλα επιμενει
Πες τους να αφήσουν τα πολλά λόγια και να ετοιμάζονται. Τώρα που βολευτήκαμε στο " hotel ***** " του Δημητράκη (Kounos), όλα είναι ποιο εύκολα ;)

καλώς τον φίλο μου
μου έλειψες όλο φωτό από τζουμέρκα έβλεπα ηπειρώτικα άκουγα για να να μην τρελαθώ .yelling.
καλό βράδυ παίδες γιορτή της μητέρας αύριο και στη δουλειά(φυτώριο)ελπίζουμε να έχει δουλειά όπως κάθε χρόνο :)
Στάσου ρε καριολάκο που πας ,θα σου βάλω φωτογραφίες απο τα Τζουμέρκα ..banana.

Πες τους να αφήσουν τα πολλά λόγια και να ετοιμάζονται. Τώρα που βολευτήκαμε στο " hotel ***** " του Δημητράκη (Kounos), όλα είναι ποιο εύκολα ;)
Αμην και ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.shoot..shoot..shoot..shoot.

Status
Not open for further replies.
Back