Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με τον Venetato sta νιατα μας που δουλευαμε πισω απο τα μπαρ ερχονταν πανω μας σαν τις μηγες στο μπαμπρηζ του αυτοκηνητου.ΤΟΡΑ οικογεν/χες πλεων, ειμαστε κερια εναμενα.ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ πλεων απο τις νηκες του παρελθοντος....................................................................shoot.
Τα γραφω αυτα μην τα δει καμια γηναικα και πεσει παντοφλα..,,,,,.

Φιλαράκι δεν ξέρω πως προέκυψε αυτή η ιστορία με τα ΚΑΠΗ, εγώ δεν κοίταγα ποτέ μεγαλύτερες, αντιθέτως αυτές με κυνήγαγαν ... τις μικρότερες κάτι τις τρόμαζε .xm. :cool:
Αυτά μέχρι που παντρεύτηκα, μετά είμαι ... κερί αναμμένο, όχι σαν μερικούς .... Κινέζους .sexy girl.
Γιωργο το κερι δεν κραταει πολυ .......ας ελεγες τουλαχιστον λαμπαδα...sarcastic. θα ηταν ποιο πιστευτο !!!!!

Καλημέρα σας και καλό Σ/Κ σε όλους.
Εχθές το βράδυ επέστρεψα με την οικογένεια στο σπίτι μετά από ένα όμορφο τετραήμερο στην Αθήνα όπου εγώ την επισκεπτόμουν πρώτη φορά. Περάσαμε τέλεια και είδαμε όσα πιο πολλά αξιοθέατα μπορούσαμε!
Για την οικογένειά μου και ιδιαίτερα για μένα η πρώτη βραδιά ήταν υπέροχη και αξέχαστη. Γνώρισα από κοντά ανθρώπους που τους ένοιωθα φίλους πριν ακόμη τους συναντήσω και η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Το πρώτο βράδυ λοιπόν βρεθήκαμε οικογενειακώς, σε ταβέρνα με τον Μάκη (Μάκης) και τη σύζυγό του, τον Διονύση (dionisis) και τη σύζυγό του και τον Βασίλη (vpentza) με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους όπου μας έκαναν το τραπέζι. Όπως το περίμενα, συνάντησα εξαιρετικούς ανθρώπους όπου αισθανθήκαμε τόσο άνετα και οικεία σαν να συναντιόμασταν συχνά για πολλά χρόνια και θα ήθελα τους ευχαριστήσω για την φιλοξενία και για την τιμή που μας έκαναν. Επίσης θέλω να αναφέρω και τη χαρά μου να γνωρίσω ακόμη έναν εξαιρετικό άνθρωπο από το φόρουμ μας, τον Τζίμη (τζιμης-τσαπ.) όπου συναντηθήκαμε παρέα με τον Μάκη ένα βραδάκι σε καφέ-μπαρ κοντά στο ξενοδοχείο που έμενα, για μερικά χαλαρά ποτάκια και κουβεντούλα. Έχω πλέον στην Αθήνα δικούς μου ανθρώπους. Και πάλι τους ευχαριστώ όλους και εύχομαι εις το επανιδείν και στα μέρη μου...
Χρήστο χαίρομαι που σε γνώρισα κι από κοντά και που περάσατε ωραία κάτι που είδα στα πρόσωπα της γυναίκας σου των δυό μικρών κοριτσιών σου και της πάντα γελαστής πεθεράς σου την ημέρα που φεύγατε :)
Αυτά είναι τα ωραία παιδιά. Ή ποιότητα των ανθρώπων του Hunterslife επιβεβαίωθηκε άλλη μία φορά.
.RESPECT.
Αυτό πιστεύω είναι και η μεγάλη αξία του Forum, η σφυρηλάτηση σχέσεων που επιβεβαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο όταν το φέρει και συναντηθούμε και από κόντά...
Ελπίζω να έχω την τύχη να γνωρίσω από κοντά και άλλα μέλη της παρέας μας...
.RESPECT.

Ετσι Γιάννη...
Δώσε ποιότητα, γιατί με τους άλλους τους ''βουρλισμένους'' συνησιώτες μου, που μπλέξαμε, θα πάρουμε τον κακό το δρόμο στο τέλος....sarcastic.
Σπύρο μου όλοι έχουμε τη "βουρλισιά" μας, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο. Χρειάζεται γιατί αλλιώς θα είχαμε λαλησει τελείως.........sarcastic. και απ'οτι βλεπω εδώ μέσα έχουμε πολλούς "βουρλισμένους" σε όλη την Ελλαδα.....hair..sarcastic.
* Βουρλισμένοι του Hunterslife ενωθείτε. .sarcastic.

καλησπερα παρεα.παντα τετοια παιδια.βλεπω μια πανελλαδικη ενωση συμφορουμιτων.σε λιγο θα φτιαξουμε και κομα.ρε βασιλακη που το εμαθες το γροθος?μπας και κρατας απο μας εδω κατω?
.RESPECT..RESPECT.
5 χρόνια σπούδαζα στην Κρήτη φίλε. Είναι το δεύτερο σπίτι μου μετά την Σύρο. Η Αθήνα είναι το τρίτο. Το καλοκαίρι θα κατέβω πάλι στα λημέρια τα γνωστά στο Ηράκλειο :)

5 χρόνια σπούδαζα στην Κρήτη φίλε. Είναι το δεύτερο σπίτι μου μετά την Σύρο. Η Αθήνα είναι το τρίτο. Το καλοκαίρι θα κατέβω πάλι στα λημέρια τα γνωστά στο Ηράκλειο :)
αν σε βγαλει ο δρομος χανια ελα να σε γνωρισουμε κι απο κοντα

Φιλαράκι δεν ξέρω πως προέκυψε αυτή η ιστορία με τα ΚΑΠΗ, εγώ δεν κοίταγα ποτέ μεγαλύτερες, αντιθέτως αυτές με κυνήγαγαν ... τις μικρότερες κάτι τις τρόμαζε .xm. :cool:
Αυτά μέχρι που παντρεύτηκα, μετά είμαι ... κερί αναμμένο, όχι σαν μερικούς .... Κινέζους .sexy girl.
Σιγά ρε Δράκο.... Γιάνγκο Δράκο... Σε κυνηγαγαν..,
ε ρε και να τα διαβάσει μια ψιλή κοπέλα που ξέρω.... de fonseca που θα πέσει

Σπύρο μου όλοι έχουμε τη "βουρλισιά" μας, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο. Χρειάζεται γιατί αλλιώς θα είχαμε λαλησει τελείως.........sarcastic. και απ'οτι βλεπω εδώ μέσα έχουμε πολλούς "βουρλισμένους" σε όλη την Ελλαδα.....hair..sarcastic.
* Βουρλισμένοι του Hunterslife ενωθείτε. .sarcastic.
ετσί είναι ....

Αυτά μέχρι που παντρεύτηκα, μετά είμαι ... κερί αναμμένο

ε ρε και να τα διαβάσει μια ψιλή κοπέλα που ξέρω.... de fonseca που θα πέσει

Γιατί νομίζεις έκανα την παραπάνω διευκρίνηση .sarcastic. Η ψιλή τα είχε ψιλιαστεί από την αρχή αλλά πάντα την ηρεμούσα λέγοντας της "τι σε νοιάζει, τις κέρδισες όλες αφού εσένα παντρεύτηκα" ... .my man.

Σιγά ρε Δράκο.... Γιάνγκο Δράκο... Σε κυνηγαγαν..,
Σε πειράζει μπούλη; .yelling.

Status
Not open for further replies.
Back