Γιάννη έπρεπε να την αγόραζε πριν την Ανάσταση..Θα καιγόταν το πελεκουδι

μη σε νοιαζει μα το σκεφτηκα κι αυτο.εχει ματσακι nba στις 00.30 και μετα τις 3.00 που θα τελειωσει αρχιζουν ευλαβικα οι πρωετοιμασιες.ω ρε ..ουστη μου ουτε για πρωινο για τσιχλες να ετοιμαζομουνα.ρε μπας και ηρθαν και δε το χα καταλαβει η εχω παθει τιποταΕυριπίδη εδώ είσαι; Νόμιζα θα κοιμοσουν έξω από το σκοπευτήριο......![]()
Γιάννη έπρεπε να την αγόραζε πριν την Ανάσταση..Θα καιγόταν το πελεκουδι![]()
Παυλο άσε τα set up και τα check up γιατί αυριο το πρωί θα είμαστε πανω..... και πες αλεύρι.... Το 1 και το 3 σε γυρεύει.......
Γιώργο όλο για κατι παλιό σεταπ μου συζητάει και μου επιμένει οτι τα πουλια τα κατεβάζει ψημένα και παναρισμενα ταυτόχρονα. Άσε φιλε Δραμα η υπόθεση ούτε θέλω να τα ακούω εγω, αλλα επιμενει
πουλακι μουυυυ.και μετα λες για μενα εεεεεεεεεεεεεεΠαυλο άσε τα set up και τα check up γιατί αυριο το πρωί θα είμαστε πανω..... και πες αλεύρι.... Το 1 και το 3 σε γυρεύει.......![]()
Τάσο μου δεν πειραζει, θα είναι ίσως ο μονος Έλληνας που θα κάνει δυο Αναστάσεις......Γιάννη έπρεπε να την αγόραζε πριν την Ανάσταση..Θα καιγόταν το πελεκουδι![]()
μου ειπανε να ριξω για αρχη 100 φυσιγγια ως 32 γρ.και οχι παραπανω για στρωσιμο.οποτε μεσα πεσατε γι αναστασηΤάσο μου δεν πειραζει, θα είναι ίσως ο μονος Έλληνας που θα κάνει δυο Αναστάσεις......![]()
Κώστα κάτι "συνταγές" έχουν γράψει τα παιδιά στην ιδιογομοση αλλά δεν ξέρω αν θα σε βολεψουν είναι λίγο "δυναμικές"...Καλησπέρα μορτες
Ξέρεις κανείς καμιά συνταγή για σνιτσελ ?
Προσπαθησα σήμερα να φτιαξω και έγινε μαντάρα![]()
καλα περνατε εκει εγω εδω λιωνω παρεα με μια βοτκιτσαΕγω χαρηκα που γνωρησα τον Παυλο και απο κοντα, σοβαρος ανθρωπος . Λιγο ακομα να κουβεντιαζαμε και θα αδιαζαμε την καβα..cool.
Κώστα κάτι "συνταγές" έχουν γράψει τα παιδιά στην ιδιογομοση αλλά δεν ξέρω αν θα σε βολεψουν είναι λίγο "δυναμικές"...![]()
Δεν τι θέλω βρε ΓιαννηΚώστα κάτι "συνταγές" έχουν γράψει τα παιδιά στην ιδιογομοση αλλά δεν ξέρω αν θα σε βολεψουν είναι λίγο "δυναμικές"...![]()
Δεν θα σε αφήσω μόνο τέτοια δύσκολη ώρα, ή σκέψη μου θα είναι μαζί σου.........πουλακι μουυυυ.και μετα λες για μενα εεεεεεεεεεεεεε
Δεν ξέρω για μπούκοβο Κωστα, αλλά κάτι από αλεύρι βάζουν σίγουρα.......Δεν τι θέλω βρε Γιαννη
Αυτοί βάζουν και μπούκοβο μέσα![]()
Γιάννη πες μου ώρα και θα είμαι εκειΠαυλο άσε τα set up και τα check up γιατί αυριο το πρωί θα είμαστε πανω..... και πες αλεύρι.... Το 1 και το 3 σε γυρεύει.......![]()
Καλησπέρα μορτες
Ξέρεις κανείς καμιά συνταγή για σνιτσελ ?
Προσπαθησα σήμερα να φτιαξω και έγινε μαντάρα![]()
Παυλο 09:00 ξεκινάει το τουφεκίδη.....Γιάννη πες μου ώρα και θα είμαι εκει