ετσι ακριβωςΤο 95%τον κυνηγών δεν ιδιογωμη για αυτό χεστηκαν για το 5% και πολύ λέω που ιδιογωμουμε....
στην Σαμο υπαρχουν 5 με 10 που γεμιζουν που και που , αλλα ποιο πολυ ετοιμα ριχνουν , εκτος απο εναν μπαρμπα που ριχνει μονο ιδιογωμοση , και ποιο πολλα ριχνει σε δοκιμες ολο τον χρονο παρα στο κυνηγιετσι ακριβως
Θα. αγοράζουν όλοι έτοιμα φυσίγγια που μπορούν να πάρουν και δύο κουτάκια και να κάνουν το ή τα κυνήγια τους εξαρτάται τι κυνηγούν
περιμενε λιγους μηνες ακομα να ξεστοκαρουν ολα τα μαγαζια απο τα φυσιγγια , και να παρουν καινουρια , και τοτε θα μας πεις εαν συμφερει η ιδιογομωσηΟ εκάστοτε συνήθως πλειοψηφικά μιλάω πάντα εάν η ιδιογομωση συνέφερε και είχε και λίγο την τρέλα την ακολουθούσε ,ελάχιστοι ήταν τρελοί ιδιογομωτές.Ετσι τώρα που έφτασαν όλα στα ύψη ,μάλλον δε θα μείνουν ούτε οι ελάχιστοι τρελοί απλά γιατί είναι ασύμφορο πλέον το έργο.Θα. αγοράζουν όλοι έτοιμα φυσίγγια που μπορούν να πάρουν και δύο κουτάκια και να κάνουν το ή τα κυνήγια τους εξαρτάται τι κυνηγούν.Ειναι πολύ απλό ότι συμφέρει επιβιώνει ότι δε συμφέρει όσο και τρέλα να υπάρχει πάει περίπατο γιατί η τρέλα δε τρώγεται.
Αν το έχεις τόσο συνυφασμένο στο μυαλό σου τι να σου πω .Εγώ το κυνήγι δεν το σταματάω θα ρίχνω έστω και με σφεντόνα αλλά έχω υπάρξει ιδιογομωτής και έχει και αυτό τη δική του τρέλα που βέβαια δε τη συγκρίνω με το κυνήγι σαν κυνήγι επουδενί προσωπικά .Είναι σαν να μου λες αν απαγορέψουν τα ψαροντούφεκα δε θα πάω για ψάρεμα θα πάω με δίχτυ με παραγάδι και με ότι άλλο υπάρχει δεν το συνδέω απόλυτα με τίποτε άλλο .Εξάλλου δεν είναι λόγος αντιπαράθεσης απλά βλέπω πως πάει η κατάσταση .Αν σου απαγορέψουν την ιδιογόμωση με νόμο τι θα κάνεις θα σταματήσεις το κυνήγι?Δεν παίζει. Όχι από πείσμα, αλλά γιατί για τους περισσότερους από εμάς κυνήγι και ιδιογόμωση ειναι ένα και το αυτό.
Εσύ θα πήγαινες να κυνηγήσεις με τόξο αν σου έλεγαν ότι απαγορεύονται τα όπλα ή θα σταματούσες το κυνήγι; Έτσι είναι και για εμάς η ιδιογόμωση, θα σταματήσουμε το κυνήγι.
Σίγουρα ναι.Αν σου απαγορέψουν την ιδιογόμωση με νόμο τι θα κάνεις θα σταματήσεις το κυνήγι?
Θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς.Σίγουρα ναι.
Δεν είναι καμία δύσκολη απόφαση. Τηρώ τον κανόνα των 30 δευτερολέπτων με όλα στη ζωή. Το έχω ξαναπεί.Θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς.
Άρα το πάθος σου δεν είναι το κυνήγι, αλλά η ιδιογομωση. Το κυνήγι είναι η αφορμή να εξασκείς το κατεξοχήν χόμπι σου.Σίγουρα ναι.
Όλα λάθος λέο, κόβεσαι στις εξετάσεις. Να ξαναδιαβάσεις τα ποστ και να έρθεις να ξαναδώσεις το Σεπτέμβριο (χιούμορ).Άρα το πάθος σου δεν είναι το κυνήγι, αλλά η ιδιογομωση. Το κυνήγι είναι η αφορμή να εξασκείς το κατεξοχήν χόμπι σου.
εγω οπως εχω το κυνηγι , ετσι εχω και την ιδιογομωση , οποτε εχω δυο αγαπεςΆρα το πάθος σου δεν είναι το κυνήγι, αλλά η ιδιογομωση. Το κυνήγι είναι η αφορμή να εξασκείς το κατεξοχήν χόμπι σου.
Είναι καλό αυτό ότι δεν έχεις πάθη,το κυνήγι και το ψάρεμα είναι συνυφασμένα όχι με τη λέξη πάθος αλλά είναι ένας συνδυασμός τρόπου ζωής και.μια αλληλεξάρτηση του ανθρώπου με τη φύση που μέσα από αυτό ικανοποιεί τα αρχέγονα ένστικτα του κυνηγού που έχει .Ποιο πολύ σε ενοχλεί το παράλογο της υπόθεσης και αντιδράς έτσι παρά πιστεύω ότι πραγματικά θα ήθελες να αποχωριστείς το κυνήγι εφόσον είναι κάτι που πραγματικά το βιώνεις .Όταν λοιπόν βιώνεις τη φύση και έχεις το ένστικτο του κυνηγού μέσα σου δεν θα σε σταματήσει κανένας νόμος και καμια αλλαγή στο τρόπο που συνηθίζεις να το εξασκείς.Αλιως δεν βιώνεις την όλη κατάσταση απλά τη χρησιμοποιείς για να περάσεις όμορφα την ώρα σου και αν κάτι αλλάξει την εγκαταλείπω δε τρέχει και κάτι θα βρω κάτι άλλο.Ταπεινή μου άποψη πάντα.Όλα λάθος λέο, κόβεσαι στις εξετάσεις. Να ξαναδιαβάσεις τα ποστ και να έρθεις να ξαναδώσεις το Σεπτέμβριο (χιούμορ).
Από τα ποστ μου βγαίνει ξεκάθαρα το συμπέρασμα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΗ!
Beretta monoΜονο η beretta θα αγοραζει????
Τι νόημα έχει να ασχολείσαι με κάτι που δεν σε παθιάζει; Πασατέμπος για να περνάει η ώρα; Έχουμε τόσα πράγματα που πρέπει να κάνουμε κρυοκωλα στην καθημερινότητά μας...Όλα λάθος λέο, κόβεσαι στις εξετάσεις. Να ξαναδιαβάσεις τα ποστ και να έρθεις να ξαναδώσεις το Σεπτέμβριο (χιούμορ).
Από τα ποστ μου βγαίνει ξεκάθαρα το συμπέρασμα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΗ!
Αξιοπρέπεια - Κυριαρχία αγαπητέ Λέο.Τι νόημα έχει να ασχολείσαι με κάτι που δεν σε παθιάζει; Πασατέμπος για να περνάει η ώρα; Έχουμε τόσα πράγματα που πρέπει να κάνουμε κρυοκωλα στην καθημερινότητά μας...