Κυνηγετικές Πυρίτιδες

Θα μας κλασουν μια μάντρα @.....@...απο πάνω τους τρώνε, αυτοι που δεχονται να γινουν τσιφλικάδες, μαζι με τους αλλους...εγω εχω στοκάρει υλικα ως οτου φτασω 60 ετων πρώτα ο θεός...λιγα σκαγια κ καψουλια ακομη κ μετα τελος....
Εγώ θέλω να δω όταν σταματήσει ο πολεμος( γιατί θα σταματήσει σίγουρα μεσα στο 2025)τι δικαιολογία θα βρουν για της αυξήσεις ...εκεί θα φανεί ποιοι κάνανε αρπακτες ....εγώ και να της ρίξουν της τιμές δεν πρόκειται να ξαναδώσο λεφτά σε αυτά τα λαμόγια όσο και μου αρεση η ιδιογωμοση ....

Εγώ θέλω να δω όταν σταματήσει ο πολεμος( γιατί θα σταματήσει σίγουρα μεσα στο 2025)τι δικαιολογία θα βρουν για της αυξήσεις ...εκεί θα φανεί ποιοι κάνανε αρπακτες ....εγώ και να της ρίξουν της τιμές δεν πρόκειται να ξαναδώσο λεφτά σε αυτά τα λαμόγια όσο και μου αρεση η ιδιογωμοση ....
ειναι αληθεια οτι πικραθηκαμε μονο και μονο με την λογικη τους δηλαδη, εκεινοι να περνουν οσο κερδος επερναν και πριν , γιατι αγοραζουν ακριβα και πουλαν ακριβα , ενω εμεις περνουμε τα ιδια χρηματα με πριν , αλλα αγοραζουμε ακριβα , ας εβγαζαν λιγοτερος κερδος απο πριν , και οχι το ιδιο με πριν , ας ειχαν και λιγο χασουρα και αυτοι και οχι μονο εμεις , αρα αυτοι δεν ειναι χαμενοι αλλα εμεις .

ειναι αληθεια οτι πικραθηκαμε μονο και μονο με την λογικη τους δηλαδη, εκεινοι να περνουν οσο κερδος επερναν και πριν , γιατι αγοραζουν ακριβα και πουλαν ακριβα , ενω εμεις περνουμε τα ιδια χρηματα με πριν , αλλα αγοραζουμε ακριβα , ας εβγαζαν λιγοτερος κερδος απο πριν , και οχι το ιδιο με πριν , ας ειχαν και λιγο χασουρα και αυτοι και οχι μονο εμεις , αρα αυτοι δεν ειναι χαμενοι αλλα εμεις .
Όποιος γελάει τελευταίος γελά πιο καλά

Να τής φάνε, άσχετα οτη οι τιμές είναι κοροϊδία,αλά πιο πολύ με πηραζη ο τσαμπουκας με τους καληκες,τη νομηζουν οτη είμαστε εφοπλιστές η μαλακες???
αυτο με τους καλυκες εχει λογικη , οτι τους ποναει οτι μερικοι απο εμας ξανα γεμιζουμε τους ριγμενους καλυκες , αφου εκαναν αγωνα να βγαλουν την αναγομωση παρανομη , πραγμα που ο νομος εχει ασαφια και δεν το διευκρινιζει οποτε δεν ευσταθη πληρες , και οσοι βρεθηκαν κατηγορουμενοι ολοι μα ολοι αθωοθηκα πανηγυρικα αλλα ταλαιπωριθηκαν , οποτε βρηκαν αλλα τροπο να μας αναγκαζουν να περνουμε υποχρεωτικα και καλυκες , γιατι δεν ειπαν οτι με αγορα 500 γραμμαρια πυριτηδα και υποχρεωτικα και 300 συγκερωτηρες , η 10 κιλα σκαγια , γιατι τους ποναει η αναγωμοση, που πριν χρονια προσπαθησαν αυτοι οι μεγαλοεμποροι οταν τους φωναξαν σαν ειδικους για τα πυρομαχικα για τον τοτε καινουριο νομο να απαγορευσουν την ιδιογωμοση πραγμα που μερικοι εμποροι αντεδρασαν εκει πανω στο τραπεζι και μετα αποφασισαν την αναγομωση να απαγορευσουν αλλα στης επιχειρησης και οχι στους ιδιωτες , εκει ειναι το μπερδεμα και τρεχουν μερικους

Όποιος γελάει τελευταίος γελά πιο καλά
Γιαννη Πλ......,η μπορει εσυ και εγω να εχουμε υλικα για 5 και 10 χρονια , αλλοι ομως δεν εχουν οποτε θα αναγκαστουν καποια στιγμη εαν ξεμεινουν να παρουν εστω και 65 ευρω τα 500 γραμμαρια + οι 300 καλυκες , οποτε κακο δεν θα παθουν αυτοι αλλα εμεις , και εαν το γυρισουμε στα ετοιμα τοτε θα λεμε ποτε οτι ειναι φοβερο , και ποτε οτι ειναι τζουφια , σαν να παιζουμε τζογο , γιατι θα περνουμε γουρουνι στο σακι

Όπως είναι οι εποχές τώρα με 780€ βασικό και οικογένεια και σε ενηκιο προπαντός πιος θα δόση τόσα χρήματα για έτοιμα η ίδιο γόμωση??? Να πιναει η οικογένεια μετά??? προπαντός στα τσιχλοκοτσιφα που έχουν κατανάλωση???στην κούτα πόσα να πάρεις??? 15,20 αν εισε ο λούκι Λουκ οπότε 1€ η τσίχλα πάμε καλά???.+ Βενζίνες 2€το πουλί+.το πος θα πάει η δουλειά όπως το βλεπο εγώ.θα περιορίσουν την τσίχλα,ακόμα και θα την κόψουν ορισμένοι ληγες τουφεκιές σε φασσες και λαγό όσοι έχουν και αυτή την δυνατότητα.τα φησηγια και τα υλικά θα πάνε στο 1/8 πιος θα χάση τώτε???μονι τους σκάβουν το λακο τους

Last edited:
Eδώ πουλάνε το D20 X32 € 60 to κιλό μέσα σε μια συνδιαλλαγή πού κυριαρχεί καί το στοιχείο
του .......βολέματος του πελάτη κορόιδου από τον έμπορα πωλητή !!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ζούμε την εποχή της άκρατης ηλιθιότητας .Διαφημίζει η πολυεθνική € 3.30 τα .......300 γρ κατεψυγμένα
παρακαλώ φρούτα κάπου δλδ € 11 το κιλό καί κλείνει την διαφήμιση με επίθετο φτηνά !!!!

Ο εισαγωγεας εκβιαζει τον μαγαζατορα και ο μαγαζατορας μεταφερει τον εκβιασμο στον πελατη ?
Καλο !!!
Τωρα το μονο που μενει ειναι τα ρεστα να μας τα δινουν σε καψουλια !
Ευχαριστω , δεν θα τους κανω την χαρη !!
Αν δεν θελουν μια, δεν θελω δεκα!
Που είσαι εσύ; Όλα καλά;;

Δεν είναι ελληνικό κατασκεύασμα το να υποχρεώνεται να παίρνεις κάλυκες μαζί με την πυρίτιδα ,έχω πληροφορία αν και δε έχω διαβάσει όλη την συζήτηση ότι υποχρέωσαν τον εισαγωγέα να αγοράζει μαζί με την πυρίτιδα και κάλυκες οι εταιρίες κατασκευής και αναγκαστικά το μετέφερε στον πελάτη .Μάλιστα άκουσα και κάποια εξωφρενικό ποσό που χρειάζετε για την μεταφορά γιατί έρχονται μέσω άλλου κράτους οι παραγγελίες.

Που είσαι εσύ; Όλα καλά;;
Όλα καλά και όλα όπως τα είχαμε υπολογίσει.
Βροχές να βγουν τα ραδίκια και χιόνια στις κορφές, το λάδι 4/1 και 0 οξέα, τσίχλες φουλ, οι μαυρογατες του Σεπτεμβρίου έκαναν 17 τούμπες και οι χήρες κλαίνε στην Κέρκυρα.

Δεν είναι ελληνικό κατασκεύασμα το να υποχρεώνεται να παίρνεις κάλυκες μαζί με την πυρίτιδα ,έχω πληροφορία αν και δε έχω διαβάσει όλη την συζήτηση ότι υποχρέωσαν τον εισαγωγέα να αγοράζει μαζί με την πυρίτιδα και κάλυκες οι εταιρίες κατασκευής και αναγκαστικά το μετέφερε στον πελάτη .Μάλιστα άκουσα και κάποια εξωφρενικό ποσό που χρειάζετε για την μεταφορά γιατί έρχονται μέσω άλλου κράτους οι παραγγελίες.

Αυτές οι πληροφορίες που έχεις Γιάννη είναι παπαριές.(sorry κιόλας).Τι πάει να πει το μεταφέρω στον πελάτη?Εγώ ο πελάτης θέλω συγκεκριμένο κάλυκα......αν δεν έχει θα μου δώσει ότι θέλει?.....αλλιώς ούτε πυρίτιδα?🤣🤣Η τι πάει να πει έρχονται μέσο άλλου κράτους?Τις πάνε μια βόλτα από την Ευρώπη στο Keiptown να πάρουνε αέρα... και μετά τις ξαναγυρίζουν Ευρώπη?
Τέλος πάντων.....οι περισσότεροι στο κοντινό παρελθόν λέγαμε... "Δεν γαμιέται...θα το δώσω το κατοστάρικο να πάρω το κιλό μου για να κάνω την καύλα μου και φέτος........Όμως έχουν αρχίσει να υποτιμούν νοημοσύνες και αυτό είναι το χειρότερο......Σταματάω να αγοράζω είναι η μισή λύση του προβλήματος.....γιατί θα χτυπήσεις μόνο το μικρομάγαζο που προσπαθεί να επιβιώσει.Ο δράκος χτυπιέται συλλογικά......Ρωτάω.....ποιός είναι διατεθειμένος να μην βγάλει άδεια για μία ολόκληρη χρονιά?🤣🤣🤣🤣Αυτό είναι το μόνο φάρμακο της κατρακύλας....Να ακουστούμε.........

Ρωτάω.....ποιός είναι διατεθειμένος να μην βγάλει άδεια για μία ολόκληρη χρονιά?🤣🤣🤣🤣Αυτό είναι το μόνο φάρμακο της κατρακύλας....Να ακουστούμε.........
Εγώ μετά χαράς! Αν φέτος μου τελειώσουν τα αποθέματα άδεια του χρόνου δεν έχει γιατί δεν θα έχω πυρομαχικά. Αν δεν πάει καλά η τσίχλα φέτος, αντέχω ακόμα μια χρονιά. Γενικά, όταν μου τελειώσουν τα αποθέματα, άδεια τέλος.

Άκου που σου λέω και μάλιστα το άκουσα για τον θεσαλονικιο υποχρεωτικά σε τόσους τόνους πυρίτιδα τόσες χιλιάδες κάλυκες.Τωρα δεν είμαι και μπροστά στις συμφωνίες.Να ξέρεις αυτό είναι ο στόχος είτε χρησιμοποιώντας ως άλλοθι τον πόλεμο είτε κάτι άλλο να αναγκάσεις να σταματήσεις την ιδιογομωση χωρίς κάποιο νόμο που θα φαινόταν σκληρότερο πλήρης απαγόρευσης.Ολα πάντα έρχονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σας το είχα γράψει αρκετά παλαιότερα όλα θα σταματήσουν αυτά τα έργα και αν συνεχιστεί λίγο ακόμη η κατάσταση είτε από άποψη πολεμων είτε από τίποτε ευρήματα τυχόν τρομοκρατικών ενεργειών θα σου επιβληθεί και συγκεκριμένος αριθμός φυσιγγίων ,εάν δεν εξομαλυνθεί η κατάσταση γενικά να χαλαρώσει ο κόσμος τα σενάρια που σου γράφω και φαίνονται τρελά θα τα βιώσουμε .

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια......αν πέσει η ιδιογόμωση.....σταδιακά θα πέσει όλο το κυνήγι.Το πρόβλημα έχει σταματήσει να είναι μικρό όσον αφορά το κυνήγι.......πρέπει να γίνει κάτι τώρα.......χωρίς να υπολογιστούν τα δεκανίκια που μας αντιπροσωπεύουν.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια......αν πέσει η ιδιογόμωση.....σταδιακά θα πέσει όλο το κυνήγι.Το πρόβλημα έχει σταματήσει να είναι μικρό όσον αφορά το κυνήγι.......πρέπει να γίνει κάτι τώρα.......χωρίς να υπολογιστούν τα δεκανίκια που μας αντιπροσωπεύουν.
μην περιμενεις γιατι ΟΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ συλογοι και η K,Σ,Ε δεν ασχολητε με την ιδιογομωση , ειδες ποτε τα τελευταια 20 χρονια καμια διαφημηση στα περιοδικα περι ιδιογομωσης , δεν τους νοιαζει γιατι οι περισοτεροι που ειναι στην K,Σ,Ε ειναι συχρονος και εμποροι κυνηγετικων ειδων που δεν τους συμφερη η ιδιογομωση μας θεωρουν σαν ανταγωνιστες που τους ξεσκεπαζουμε και αντιγραφουμε της πατεντες τους, και χανουν εσοδα απο το να αναγομωνουμε ριγμενους καλυκες, για αυτο αλοστε και οι 300 καλυκες μαζι με την αγορα πυριτηδας

Το να σβήσει η ιδιογόμωση δεν είναι δικό μου πρόβλημα γιατί εγώ κυνηγός είμαι, δηλαδή το χόμπι μου κάνω, και το χόμπι γίνεται για να ψυχαγωγούμαι, όχι για να επιβιώσω. Κατά συνέπεια, αν μου το κάνουν δύσκολο θα σταματήσω το κυνήγι και θα βρω άλλο χόμπι. Τόσα και τόσα υπάρχουν, και πάλι καλά θα είμαι και καλά θα περνάω. Αντίθετα, όλοι όλοι σχετίζονται επαγγελματικά με την ιδιογόμωση, έμποροι, εισαγωγείς, πωλητές όπλων, ΚΣΕ, θηροφύλακες, γραμματείς κλπ, αυτοί έχουν πρόβλημα επιβίωσης εάν πεθάνει η ιδιογόμωση, διότι θα σταματήσουμΕ να κυνηγάμε (το Ε κεφαλαίο γιατί δεν είμαι ένας) και τα μαγαζιά τους θα κλείσουν και θα πεινάσουν. Πράγμα που τελικώς πιστεύω ότι πρέπει να γίνει γιατί δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα.

Back