Κυνηγετικές Πυρίτιδες

Λίγο χαμηλή δόση για οικονομία και κεντρική σηντιξη και όλα καλα
Κεντρική σύντηξη ΕΓΩ με πένσα κ γκαζάκι...που δεν εχω κολλητηρι....χε χε χε...και μονο στους μεταχειρισμενους καλυκες, για να μη χαλαω τους νέους.

Τη μύτη από το Κολλητήρη ανάποδα και είσαι οκ. Αλλά δεν μειώνω δόση, και πάντα καινούργιο κάλυκα, για εκεί που προορίζονται, στον μεταχειρισμένο δεν ασχολούμαι καν, και να θέλω δεν γίνεται, γιατί πέφτουν στο νερό και πάει. ;)

Έχει δουλέψει κανείς την καινούρια psb2sp 36+γρ της Nobel να δούμε διαφορές; Είναι σαν την παλιά απλή ή τη σπέσιαλ;
Παρήγγειλα κ εγώ ένα μισό κιλό.
Τούτη τη λέει 36+,τη παλιά 40...

Attachments

• Screenshot_2024-10-15-10-18-00-69_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg
    Screenshot_2024-10-15-10-18-00-69_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg
    67,3 KB · Προβολές: 55
Με τον Γιωργο που μιλησα την γραφει ετσι γιατι ειναι καινουρια δεν εχει δοσει η εταιρια τιποτα στοιχια και δεν ξερουν ακρηβως τι ρειντζ εχει !!!
Θα μας πει ο ταχογράφος σε λίγες μέρες...χε χε.

Την ssd150 δεν την προτιμάει ο κόσμος ;δεν βλέπω ιδιαίτερες αναφορές σε αυτήν και απο φίλους εδώ που μιλάμε,θα πάρω λίγη ποιο πολύ για παιχνίδι τώρα που ξεκινάει η σεζόν.
Με μολύβι, η με ατσάλινα ;;

Την ssd150 δεν την προτιμάει ο κόσμος ;δεν βλέπω ιδιαίτερες αναφορές σε αυτήν και απο φίλους εδώ που μιλάμε,θα πάρω λίγη ποιο πολύ για παιχνίδι τώρα που ξεκινάει η σεζόν.
Γνωρίζει κάποιος αν είναι πιο βραδυκαυστη από την παλιά PSB 2 special; Θέλω να την χρησιμοποιήσω για το 36αρι στα 19 gr σκάγια

Γνωρίζει κάποιος αν είναι πιο βραδυκαυστη από την παλιά PSB 2 special; Θέλω να την χρησιμοποιήσω για το 36αρι στα 19 gr σκάγια
Δεν έχω δοκιμασει Ισπανίδες και δεν ξέρω τι παίζει αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις αυτήν που λέω πιστεύω στο διαμέτρημα που θες θα ταιριάζει γάντι.

Back